NK Čelik
Re: NK Čelik
Bez Muse, Isakovica, Jusica, Smajlovica, Varde danas pkus par rovitih, bice tesko danas, ali po meni vazniji nam je Tošk nego danasnja utakmica
Masic ce svoje zute kartone odradjivati protiv TOSK-a, jer se u Kupu ne mogu "odraditi" tri zuta. U Kupu odmaras samo ako dobijes crveni u prvenstvenoj (Smajlovic). Sve u svemu pruziti koliko se moze, ali ne treba sad se nesto ni upirati. Jbo Kup, vazniji nam je TOSK.
Mene interesuje druga situacija. Ako nasi igraci koji imaju dva zuta, protiv Buducnosti dobiju treci, moze li im se slijedece kolo racunati kao da su odradili kaznu, kad je Celik trebao igrati protiv SimBau-a, ili ce kaznu odraditi protiv Gradine? Pretpostavljam da je ovo drugo, al eto zanimljiva situacija
Mene interesuje druga situacija. Ako nasi igraci koji imaju dva zuta, protiv Buducnosti dobiju treci, moze li im se slijedece kolo racunati kao da su odradili kaznu, kad je Celik trebao igrati protiv SimBau-a, ili ce kaznu odraditi protiv Gradine? Pretpostavljam da je ovo drugo, al eto zanimljiva situacija
Samo Čelik zenički !!!
Idealno vrijeme, idealni uslovi, idealan termin, vrijeme je da se i toj Stupčanici nanese prvi medjusobni poraz nakon 6-7 utakmica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam gleda li ko Zeljo Leotar, ovo je patnja gledati koliko je losa tekma, doduse i komentator ko da sahranu prenosi
-
- BatistutA19
Znam ja to sve je to meni jasno da bi Pan davo 10 puta vise sad da se ti boris za Europu ali djaba je to sve pricat trenutno ovo je nas maximum.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lis 2024, 01:16Bati znaš kako kažu.Kad budeš imao konja za trku možeš i tražiti veće ugovore jer iza sebe imaš milion KM, ovako je daj šta daš.Naša sadašnja situacija se može nazvati izrekom...Čekaj dok se hodzino samelje.Uđeš zdrav u PL lijepit ce se svaki sponzor na tebe.Veći ugovori kako god su u PL.Kad legnu pare od kantona okrenut ćemo se za 180 stepeni.BatistutA19 je napisao/la: ↑29 lis 2024, 00:19 Najgore sto ovde samo cekaju rezultat i grad i kanton i jos gore sponzori ,mi imamo predobre sponzore jake brendove sto sam neki dan piso PAN,ALMY,TELEMACH,BH TELECOM,i mozda jos neki sto mi ne moze naumpast ali su preslabi ugovori ,jebi ga moze tebi bit i Haineken sponzor ako ce davat malo ne vredi ili sta ja znam 12 igrac bude neki forumas i bude firma ne mozes ti poredit npr ovde neki davali po 1000 bukvalno 12 igrac i da ti npr jedna firma koja ima 100 zaposlenih.
Sa ovim sto sad imamo mi ne mozemo nikad ni uci ni razmisljat da mozemo uci ,bez te podrske grada,kantona i jacih sponzora ne moze se uci.Bolan nama Olovo kupi igrace neke ovde a taj pa skoro nijedan igrac ne moze u WWIN LIGI igrat a kamoli da sad kupujes igrace jos jace i bolje.
Jesu li ovo vratili LED reklame? Ili samo za ovu utakmicu?
-
Danas malo vise minuta za omladince uz nadu da ce je iskoristiti. Odmjeriti snage s kvalitetnom ekipom i vjerujem da je za dosta njih jedna od posljednjih prilika da pokazu nesto ili da traze srecu negdje na posudbi.
I iskreno ovaj termin mi je katastrofalan i bas ga ne razumijem al et. Prva propustena tekma od pocetka sezone.
U 5 ce se svakako morat palit reflektori pa s aspekta troska ne vidim razliku da je pocetak u 6 ili kasnije. I ne bih se slozio da ne bi bilo vise raje da je u 6 jer ev prvi ja ne mogu doci u 5 a mogao bih kasnije.
I iskreno ovaj termin mi je katastrofalan i bas ga ne razumijem al et. Prva propustena tekma od pocetka sezone.
U 5 ce se svakako morat palit reflektori pa s aspekta troska ne vidim razliku da je pocetak u 6 ili kasnije. I ne bih se slozio da ne bi bilo vise raje da je u 6 jer ev prvi ja ne mogu doci u 5 a mogao bih kasnije.
Dodji na poluvremenu, ili klub podrzi kuponomKakhaKaladze je napisao/la: ↑29 lis 2024, 16:04 Danas malo vise minuta za omladince uz nadu da ce je iskoristiti. Odmjeriti snage s kvalitetnom ekipom i vjerujem da je za dosta njih jedna od posljednjih prilika da pokazu nesto ili da traze srecu negdje na posudbi.
LimVo likČe
-
Ne bih se ja složio sa tvojom konstalacijom.Ova utakmica ti upravo donosi ono što hoćeš protiv TOŠKA.Kako će pobjediti TOŠK ako nemaju samopouzdanja,jer su te dva puta tukli šumari, jednom u Olovu i zamisli jednom sad na Bilinom polju, a da ne kažem da malo raju smiriš od posljednjeg poraza, a što nas najviše boli sa 0:2 na 4:2.
Valjalo bi dobiti ovo danas da se prezimi u kupu i onda svim naporima i mogućnostima napasti to prvo mjesto. Onda možeš izvšiti maksimalan pritisak na onu ublehu koja se naziva gradonačelnikom, jer po zadnjem iskazu, ako se ne varam, tražio je prvo mjesto na polusezoni i prezimiti u kupu. Ispadanjem danas će si ubleha odma dati za pravo da kaže da je do nas a ne do njega kad nam ne dande pare.
- Zenicanin988
-
Imas na fb sportska stranica rtv