NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/jv9ArWGyjoH3hEpL/

Jebo TV prenos i Arenu
Dodji na stadion, pruzi podrsku potrebnu!

:D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@convict35 druže nije ni sekunde realno da imaš od grada i kantona po milion KM godišnje, zaboravi na to. Pa kanton sarajevo ima duplo veći budžet od zdk, pa izdvaja po 300k KM godišnje želji i sarajevu. Grad nema šanse da pored reprograma koji iznosi 336k KM i onih 200k iz sporazuma izdvoji još milion KM, možda sve ukupno da nagura na milion i to je jako jako upitno.

Meni je neka realna cifra reprogram plus 300, 400k godišnje, i kanton da se vrti otprilike tu negdje i to je to.

Edit: greška, do mene. Po 300k su dobijali prije 2023. godine, prošle godine Željo i Sarajevo su dobili po milion KM iz budžeta kantona Sarajevo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 28 lis 2024, 21:59 @convict35 druže nije ni sekunde realno da imaš od grada i kantona po milion KM godišnje, zaboravi na to. Pa kanton sarajevo ima duplo veći budžet od zdk, pa izdvaja po 300k KM godišnje želji i sarajevu. Grad nema šanse da pored reprograma koji iznosi 336k KM i onih 200k iz sporazuma izdvoji još milion KM, možda sve ukupno da nagura na milion i to je jako jako upitno.

Meni je neka realna cifra reprogram plus 300, 400k godišnje, i kanton da se vrti otprilike tu negdje i to je to.

Edit: greška, do mene. Po 300k su dobijali prije 2023. godine, prošle godine Željo i Sarajevo su dobili po milion KM iz budžeta kantona Sarajevo.
Ako bude izgradnja terena s vjestackom travom lokalna zajednica mora sudjelovat sa 300.000 KM
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Dino D. poziva da se ispuni Bilino

https://www.facebook.com/share/v/4NZTX1cYrJSrD2bF/
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 28 lis 2024, 21:59 @convict35 druže nije ni sekunde realno da imaš od grada i kantona po milion KM godišnje, zaboravi na to. Pa kanton sarajevo ima duplo veći budžet od zdk, pa izdvaja po 300k KM godišnje želji i sarajevu. Grad nema šanse da pored reprograma koji iznosi 336k KM i onih 200k iz sporazuma izdvoji još milion KM, možda sve ukupno da nagura na milion i to je jako jako upitno.

Pa mozda i nije realno ovako trenutno sto nije nemoguce isposlovat u bliskoj buducnosti .
Ali et neka bude 1,5 m sa svim gradskim uplatama 200k + recimo 500k i kanton 700k sto niau nemoguce cifre i mi realbo mozemo kad budemo cisti 1m i to je dovoljno kad se domacinski trosi da se igra PL
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Eugen je napisao/la: 28 lis 2024, 21:03
BatistutA19 je napisao/la: 28 lis 2024, 20:48
RealMadrid je napisao/la: 28 lis 2024, 19:36
Eto protiv Klisa 15. novembra u 18:30.
Vidio sam da je 15.11 u 18:30 h i ne znam sto ce im nocni termin ,ne znam sta rec po meni cak bilo bolje mozda u Konjicu odigrat .Ovde nece bit neke publike daj boze da bude i plus trosak struje i sta si dobio ,mozda bolje da su im uplatili kao FK Sarajevo i Klisu i Kiseljaku nekoliko hiljada i cao ako zelis nesto pomoc...Ne znam sta reci po meni greska pogotovo termin nocni.
Repka igra sljedeci mjesec protiv Nizozemske u Zenici, tako da sljedeci mjesec Nog ssvez placa struju
Jest joj ja sam zaboravio na to da Nizozemci dolaze u Zenicu ,uglavnom lijep gest Celika pa ko hoce bujrum da gleda
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Najgore sto ovde samo cekaju rezultat i grad i kanton i jos gore sponzori ,mi imamo predobre sponzore jake brendove sto sam neki dan piso PAN,ALMY,TELEMACH,BH TELECOM,i mozda jos neki sto mi ne moze naumpast ali su preslabi ugovori ,jebi ga moze tebi bit i Haineken sponzor ako ce davat malo ne vredi ili sta ja znam 12 igrac bude neki forumas i bude firma ne mozes ti poredit npr ovde neki davali po 1000 bukvalno 12 igrac i da ti npr jedna firma koja ima 100 zaposlenih.
Sa ovim sto sad imamo mi ne mozemo nikad ni uci ni razmisljat da mozemo uci ,bez te podrske grada,kantona i jacih sponzora ne moze se uci.Bolan nama Olovo kupi igrace neke ovde a taj pa skoro nijedan igrac ne moze u WWIN LIGI igrat a kamoli da sad kupujes igrace jos jace i bolje.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 29 lis 2024, 00:19 Najgore sto ovde samo cekaju rezultat i grad i kanton i jos gore sponzori ,mi imamo predobre sponzore jake brendove sto sam neki dan piso PAN,ALMY,TELEMACH,BH TELECOM,i mozda jos neki sto mi ne moze naumpast ali su preslabi ugovori ,jebi ga moze tebi bit i Haineken sponzor ako ce davat malo ne vredi ili sta ja znam 12 igrac bude neki forumas i bude firma ne mozes ti poredit npr ovde neki davali po 1000 bukvalno 12 igrac i da ti npr jedna firma koja ima 100 zaposlenih.
Sa ovim sto sad imamo mi ne mozemo nikad ni uci ni razmisljat da mozemo uci ,bez te podrske grada,kantona i jacih sponzora ne moze se uci.Bolan nama Olovo kupi igrace neke ovde a taj pa skoro nijedan igrac ne moze u WWIN LIGI igrat a kamoli da sad kupujes igrace jos jace i bolje.
Bati znaš kako kažu.Kad budeš imao konja za trku možeš i tražiti veće ugovore jer iza sebe imaš milion KM, ovako je daj šta daš.Naša sadašnja situacija se može nazvati izrekom...Čekaj dok se hodzino samelje.Uđeš zdrav u PL lijepit ce se svaki sponzor na tebe.Veći ugovori kako god su u PL.Kad legnu pare od kantona okrenut ćemo se za 180 stepeni.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

A koliko ce nama novca trebati tek od iduce sezone za taj ulazak i da li ces uopste moci da pariras Slobodi s Husićem, Igmanu, Gošku itd :| Zato je ova sezona bila kao nacrtana za ulazak al dzaba kad mi nismo spremni ni s jednog aspekta.
Bez znacajne podrske Grada, kantona, mi ne mozemo mrdnuti iz federalne. To je cinjenica. Bez novca ni sanjati ne mozemo o tome.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 lis 2024, 05:13 A koliko ce nama novca trebati tek od iduce sezone za taj ulazak i da li ces uopste moci da pariras Slobodi s Husićem, Igmanu, Gošku itd :| Zato je ova sezona bila kao nacrtana za ulazak al dzaba kad mi nismo spremni ni s jednog aspekta.
Bez znacajne podrske Grada, kantona, mi ne mozemo mrdnuti iz federalne. To je cinjenica. Bez novca ni sanjati ne mozemo o tome.
Kako je nesto cinjenica ako nikada nisi dobio priliku da je probas u stvarnom zivotu? Pricamo napamet.

Cinjenica je da smo za pola sezone DLCa i pola sezone FLa, sabrali oko 800.000 KM. Ne znam kakvi su tudji budzeti, ali to nije cifra sa kojom se ne moze boriti za ulazak, pa i uci. Naravno kad ti od te cifre bude sve dostupno i kad ne das 200.000-300.000 KM na dugove.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 lis 2024, 05:13 A koliko ce nama novca trebati tek od iduce sezone za taj ulazak i da li ces uopste moci da pariras Slobodi s Husićem, Igmanu, Gošku itd :| Zato je ova sezona bila kao nacrtana za ulazak al dzaba kad mi nismo spremni ni s jednog aspekta.
Ma niko ne spori da je ove godine najlakše ući, ali šta kad uđeš druže, letiš napolje nakon 10 kola ko Sloboda, jer nisi uopšte spreman.

Očistiti dugovanja, podići klub na višu stepenicu organizacijski pa se onda tući za vrh i ulazak u premijer ligu, ko god konkurenti bili. I bolje ti je da imaš jače ekipe u ovoj ligi, barem kad uđeš, roster će ti biti spremniji za viši rang. Ove godine ako uđeš, tebi na ljeto treba 15, 20 igrača, bukvalno bi bili Sloboda 2, a to bi bilo pogubno za sav posao koji se odradio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Danas te treba Čelik.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 29 lis 2024, 09:16 Danas te treba Čelik.
Preko kupa do konferencijske lige :srce:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jel spreman Marin za danas? Kakva je uopste njegova povreda?

Vardo?
Mašić i Smajlović kada odredjuju kartone? U Kupu ili protiv Toška?
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Avenija je napisao/la: 29 lis 2024, 11:51 Jel spreman Marin za danas? Kakva je uopste njegova povreda?

Vardo?
Mašić i Smajlović kada odredjuju kartone? U Kupu ili protiv Toška?
Mašić protiv Toška, a Nedim danas jer je dobio crveni i onda nastavlja u ligi sa dva žuta ako se ne varam.
Odgovori