NK Čelik
Re: NK Čelik
Izvinite ljudi al moram napisat hahahha.
Neki daan sretnem starijeg duvnjaka u bingu i bum pred njega hahha e ljudino gdje milion za Celik , bio je uljudan pricali smo 10min uglavnom po njegovom nije frka cak i vise za celik ali moraju nekako na neki nacin stavit celik na posebnu stavku a sve ostale na drugu , to im je cilj kao njemu i jos njh dvojica sto su predlagali i na parlamentu za celik.
Uglavnom ono sto smo pisali da budemo od posebnog znacaja da se nebi bunili mnogo zastupnici iz Tesnja Olova i sl.
Eto ko ima da je sa upravom pa neka pokusaju kontaktirat , mada mislim da vec jesu ugkavnom kao sigurno od ovih 5 mil bice najvise za Celik.
Jos jednom znam da ova prica vadi zivce ali etja sam ga morao malo ispitat pa tako uglavnom im je Celik prioritet.
Izvinite jbg
Neki daan sretnem starijeg duvnjaka u bingu i bum pred njega hahha e ljudino gdje milion za Celik , bio je uljudan pricali smo 10min uglavnom po njegovom nije frka cak i vise za celik ali moraju nekako na neki nacin stavit celik na posebnu stavku a sve ostale na drugu , to im je cilj kao njemu i jos njh dvojica sto su predlagali i na parlamentu za celik.
Uglavnom ono sto smo pisali da budemo od posebnog znacaja da se nebi bunili mnogo zastupnici iz Tesnja Olova i sl.
Eto ko ima da je sa upravom pa neka pokusaju kontaktirat , mada mislim da vec jesu ugkavnom kao sigurno od ovih 5 mil bice najvise za Celik.
Jos jednom znam da ova prica vadi zivce ali etja sam ga morao malo ispitat pa tako uglavnom im je Celik prioritet.
Izvinite jbg
-
Slusajuci ovaj press zaparala mi je usi jedna stvar koje sam se pribojavao a cini mi se da nije daleko od istine da ponovo imamo problem s platama. Po onom dijelu pressice gdje Zaimovic kaze da bi mozda uslijedile i finansijske sankcije ali da to u ovom trenutku nije moguce sto mi se cini da je zapravo htio rec da su igraci na neki nacin vec pod takvom vrstom sankcija. Meni je tako djelovalo a nadam se da to nije bila poruka da igraci i ovako ne dobivaju platu ili im kasni pa da im se nema od cega ni odbit
Zaim je baš nekako Fino objasnio oko kartona tj da ne mogu uvest sankcije jer su im čini mi se male plate I sve neke stvari vezane za kup.
Svaka čast za humanitarnu utakmicu.
Nisam upratio Ćerima šta je pričao,nadam se da je bilo nešto oko deblokade.
Svaka čast za humanitarnu utakmicu.
Nisam upratio Ćerima šta je pričao,nadam se da je bilo nešto oko deblokade.
c'mon likČe
Rekao je da će leci pare od kantona na glavni račun bio on blokiran ili ne. Da takav dogovor imaju i obećanja.
Drugo, da grad mora dodjeliti zemljište Čeliku na plandilu tj šljaci i izvesti pripremne radove a da imaju obećanje od saveza da će nakon toga izgraditi teren od ovih 15 sto planiraju.
Zaimović, meni licno covjek koji odlično rezonuje sve probleme i fudbal generalno odgovorio da bi neki igrači i bili kaznjeni zbog glupih kartona ali nemas ih od čega kazniti. Jasno je da nema para a kamoli jos da ih kaznjavas.
To je to, svi su svjesni sto smo izgubili kratak roster, povrede,.kartoni, ovima ulaze 3 skoro najbolja igrača lige dok Čelik mora vaditi tri igrača zbog povrede i uvoditi da ne kažem sta.
Da dodam još nesto cilj je maksimum dati do kraja polusezone i da se ne zaostaje za prvim vise do 3 do 5 bodova kako bi u slučaju ovih sredstava od grada kantona u drugu polusezonu usli jaci istigli tu razliku i usli u PL jer ce iducih sezona trebati mnoooogo više novca. To je direktor Čerim rekao.
I dajte da sutra dodjemo u sto većem broju dijelite to po fb mrežama tiktoku zovite prijatelje da se ne sramotimo na areni koju gleda cijeli Balkan pred 1000 ljudi. Da se ljudi ispred TV ne pitaju o kakvom ovi oporavku pričaju, pozitivnoj prici, transparentnoati, povratku a vise ljudi prati Gornji Rahić nego Čelika u sred Zenice. Svi na Bilino..idemo odraditi jos ove dvije domaće maksimalno. Lijepo je i vrijeme za ovo doba godine sve do subote uvečer. U nedelju gotovo, zima. Sutra idealno vrijeme za dolazak. Napisao je već @laudrop koji je radio u Čeliku da svi zajedno dijeljenjem itd itd mozemo pomoci u marketingu da što više ljudi dodje podrzati Čelik na stadion.
Jebo arenu i prenos nek gledaju utakmicu ljudi po Bosni po Srbiji, po Hrvatskoj, Zenica treba biti na stadionu uzivo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
https://sportbc.ba/fudbal/zaimovic-pred ... edu-sutra/
Sve fino piše za Plandilo, novac od Kantona i ostalo
Sve fino piše za Plandilo, novac od Kantona i ostalo
Pozitivan osjecaj nakon pressa. Zaim pogodio u sridu svojim vidjenjem i utakmice i trenutnog stanja ekipe. Cerim nagovjestio na cemu se radi u klubu i da ocekujemo dobre vijesti
Sutra bez izgovora na Bilino Polje. Odlican termin i za ove koji rade i koji ne rade
Sutra bez izgovora na Bilino Polje. Odlican termin i za ove koji rade i koji ne rade
Samo Čelik zenički !!!
-
Tako se to radi, odmah u kostCinvict35 je napisao/la: ↑28 lis 2024, 12:50 Izvinite ljudi al moram napisat hahahha.
Izvinite jbg
-
E moj ti.Glup mentalitet i to je to,sitničavi i šta još ne.Isto onaj seljak sto daje Zenicu za metar asfalta sto mu je fudo asfaltirao ispred kapije, a to prva obaveza kada dođes na vlast.E takvi su ti naši navijači odnosno simpatizeri, a oni su većina, gleda svaki samo svoj interes tj. kad mu bude došlo Sarajevo.Da su navijači bio bi pun zapad.Navijač se smatra kad si uz klub i kad gubi i kad je teška finansijska situacija.Svi mi budemo isfrustirani sto smo izgubili od Stupčanice ali nas ta ljutnja ne savlada, prespavamo i opet se vraćamo Čeliku i tako svaki na forumu.Schalke je u govnima do grla bori se da ne ispadne iz 2.Lige a ne možeš kupit kartu.Frustrira me više priča o našem narodu, sto kaze Vladan j.ebe mo svima mater, ti dođeš mrš ti dođeš mrši,e tako ih j.ebem u usta ona škrbava simpaterska glupa.Ja da sam Ćerim pa ja bi to javno reko i provuko priču ma kakvi provuko direktno ovim simpatizerima škrbavim.Kažeš na fin način...Koji ćete nam k.urac kada stanemo na zelenu granu, a na istoku i zapadu bi stavio tablu...Hvala robijašima i onim 1000 ljudi na zapadu sto su bili tu od kantona.Potpis navijači Čelika.Avenija je napisao/la: ↑28 lis 2024, 13:44Rekao je da će leci pare od kantona na glavni račun bio on blokiran ili ne. Da takav dogovor imaju i obećanja.
Drugo, da grad mora dodjeliti zemljište Čeliku na plandilu tj šljaci i izvesti pripremne radove a da imaju obećanje od saveza da će nakon toga izgraditi teren od ovih 15 sto planiraju.
Zaimović, meni licno covjek koji odlično rezonuje sve probleme i fudbal generalno odgovorio da bi neki igrači i bili kaznjeni zbog glupih kartona ali nemas ih od čega kazniti. Jasno je da nema para a kamoli jos da ih kaznjavas.
To je to, svi su svjesni sto smo izgubili kratak roster, povrede,.kartoni, ovima ulaze 3 skoro najbolja igrača lige dok Čelik mora vaditi tri igrača zbog povrede i uvoditi da ne kažem sta.
Da dodam još nesto cilj je maksimum dati do kraja polusezone i da se ne zaostaje za prvim vise do 3 do 5 bodova kako bi u slučaju ovih sredstava od grada kantona u drugu polusezonu usli jaci istigli tu razliku i usli u PL jer ce iducih sezona trebati mnoooogo više novca. To je direktor Čerim rekao.
I dajte da sutra dodjemo u sto većem broju dijelite to po fb mrežama tiktoku zovite prijatelje da se ne sramotimo na areni koju gleda cijeli Balkan pred 1000 ljudi. Da se ljudi ispred TV ne pitaju o kakvom ovi oporavku pričaju, pozitivnoj prici, transparentnoati, povratku a vise ljudi prati Gornji Rahić nego Čelika u sred Zenice. Svi na Bilino..idemo odraditi jos ove dvije domaće maksimalno. Lijepo je i vrijeme za ovo doba godine sve do subote uvečer. U nedelju gotovo, zima. Sutra idealno vrijeme za dolazak. Napisao je već @laudrop koji je radio u Čeliku da svi zajedno dijeljenjem itd itd mozemo pomoci u marketingu da što više ljudi dodje podrzati Čelik na stadion.
Jebo arenu i prenos nek gledaju utakmicu ljudi po Bosni po Srbiji, po Hrvatskoj, Zenica treba biti na stadionu uzivo.
I ova humanitarna utakmica protiv Klisa se mogla najaviti sutra poslije utakmice a ne da preuzme prioritet sutrasnjoj utakmici u medijima a kako vidim i po društvenim mrežama i generalno svuda a ove sutra kao da nema.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- BatistutA19
Vecinom ste sve rekli u vezi ovog presa ,dobro je ovo sto je Cerim reko za teren sto ce gradit NFSBIH i ovo u vezi Kantona za novac da nije bitan racun da li je deblokiran i da smo u vrhu zbog novca od grada.Izvuc maximum bodova sto se moze i naravno podrzat na stadionu igrace i sutra i protiv Toska.
Ne znam ovo kako sam shvatio za kazne ili nisam shvatio ako mislite odbit od plate igracu e to nemas po zakonu jer te moze odmah tuzit sindikatu jer rezultat i zalaganje na terenu nema nikakve veze sa platom.
Mi smo se ovde svi naljutimo i brzo odljutimo ali kad citas neke komentare od simpatizera je zalosno.
Ovo sa Klisom lijeo gest mada nisam skonto gdje se igra u Buturovic polju ili Konjicu i kad.
RIP Tonči Gabric jedan od najboljih mozda golmana Celika i nad se da je objavila i zvanicna stranica jer nisam nista gledo.
Ne znam ovo kako sam shvatio za kazne ili nisam shvatio ako mislite odbit od plate igracu e to nemas po zakonu jer te moze odmah tuzit sindikatu jer rezultat i zalaganje na terenu nema nikakve veze sa platom.
Mi smo se ovde svi naljutimo i brzo odljutimo ali kad citas neke komentare od simpatizera je zalosno.
Ovo sa Klisom lijeo gest mada nisam skonto gdje se igra u Buturovic polju ili Konjicu i kad.
RIP Tonči Gabric jedan od najboljih mozda golmana Celika i nad se da je objavila i zvanicna stranica jer nisam nista gledo.
-
Džaba sve, sutra će opet doći 600-700 najzagriženijih i tjt.
15.11 igra se utakmica sa Klisom na Bilinom polju BatiBatistutA19 je napisao/la: ↑28 lis 2024, 15:02 Vecinom ste sve rekli u vezi ovog presa ,dobro je ovo sto je Cerim reko za teren sto ce gradit NFSBIH i ovo u vezi Kantona za novac da nije bitan racun da li je deblokiran i da smo u vrhu zbog novca od grada.Izvuc maximum bodova sto se moze i naravno podrzat na stadionu igrace i sutra i protiv Toska.
Sto se sutrasnje utakmice tice ja ništa ne očekujem iskreno čak šta mislim iskreno da bi bolje bilo ispast jer se ta utakmica igra prije na mjesec početka prvenstva naseg to je i trener rekao da će biti veliki problem
Meni je bitnije kako ćemo odigrat za vikend protiv toska da se tu pobjeda upise akobogda i moliti Boga da i konkurenti nam do kraja polusezone sto vise kiksaju da se ne napravi velika razlika
A sto se tice ovo kantona i grada klub treba svim metodama pritisnuti ih da klub podrže sa većim iznosima kad bi stali iza nas ja msm da bi mi bez problema izborili pl naravno da ne bude onog doigravanja sa klubom iz pl
NK Celik je brend i Zenice i ZDK i vrijeme je konačno da stanu iza kluba
Nadam se da ce tako i biti na kraju
I svi trebaju još ove domaće 2 utakmice podržati klub možemo se mi naljutit poslije onog u Olovu ali mi nemamo drugog kluba samo jedan
Meni je bitnije kako ćemo odigrat za vikend protiv toska da se tu pobjeda upise akobogda i moliti Boga da i konkurenti nam do kraja polusezone sto vise kiksaju da se ne napravi velika razlika
A sto se tice ovo kantona i grada klub treba svim metodama pritisnuti ih da klub podrže sa većim iznosima kad bi stali iza nas ja msm da bi mi bez problema izborili pl naravno da ne bude onog doigravanja sa klubom iz pl
NK Celik je brend i Zenice i ZDK i vrijeme je konačno da stanu iza kluba
Nadam se da ce tako i biti na kraju
I svi trebaju još ove domaće 2 utakmice podržati klub možemo se mi naljutit poslije onog u Olovu ali mi nemamo drugog kluba samo jedan