NK Čelik

AeroMs33

Re: NK Čelik

Post Postao/la AeroMs33 »

Jedno pitanje?
Zasto se vjeruje Zaimovicu koji nikad nije imao dodira sa klubom,a ne vjeruje se Damjanoviću ?
Dobro dobro znam ,nije imao rezultate ,covjek je luzer bla bla ,ne svida se gostujuca formacija forumskim puku i ah da nabili nas fenjerasi na Bilinom .
Ajmo jedan Flash back iz 2 u 1 lagano uz masakr na terenu !
Sad cemo vjerovat da ce.nas.Zaimovic.ostaviti u ligi sa ovom skupunom nesposobnih igraca.
Dobro. Idemo na tu pricu.
phillies

Post Postao/la phillies »

To se isto moglo reci, sto se vjeruje Damjanovicu a ne vjeruje Duvnjaku?

Vjerovali smo mi i Duvnjaku i Damjanovicu i vjerovacemo i Zaimovicu, dok ih rezultati i igra na terenu ne opovrgnu. Prvu dvojicu jesu, hoce li i treceg vidjecemo.

A ne kontam ovo aludiranje "iz 2 u 1" mislis da je utakmica namjestena? Ovo nisu bezazlene insinuacije.
Samo Čelik zenički !!!
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

AeroMs33 je napisao/la: 27 lis 2024, 12:09 Jedno pitanje?
Zasto se vjeruje Zaimovicu koji nikad nije imao dodira sa klubom,a ne vjeruje se Damjanoviću ?
Dobro dobro znam ,nije imao rezultate ,covjek je luzer bla bla ,ne svida se gostujuca formacija forumskim puku i ah da nabili nas fenjerasi na Bilinom .
Sad cemo vjerovat da ce.nas.Zaimovic.ostaviti u ligi sa ovom skupunom nesposobnih igraca.
Šta je pisac htio da kaže? Da smo trebali ostavit Damjanovića i dalje? Na osnovu čega? Zašto ne vjerovati Zaimoviću? Za razliku od Damjanovića ima muda, pogotovo u gostima, čak je i Duvnjak imao muda u igri, ali nije imao u svlačionici, sve u svemu i Duvnjak i Damjanovića su imali podršku, baš kao što je sad ima i Zaimović i imat će je sve dok budu rezultati i igra na terenu prihvatljivi za klub kao što je Čelik.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

AeroMs33 je napisao/la: 27 lis 2024, 12:09 Jedno pitanje?
Čovjek otišao sa nekakvim sastavom gdje ti doktori određuju ko ce igrati.Čovjek mijenja oba beka koji su isto očajni i vise nema, limitar od povreda, limitiran od žutih kartona, nigdje iskustva u odbrani ovo mu prva izgubljena utamica i ti računas s kime je Zajimović otišao protiv lidera na tabeli i računaš Damjanovica koji je otišao sa najboljim igračima u Rahice pritiv fenjerašem, što kažu fenjeraši ako nemate bodove obratite se Čeliku.O Hadžićima da ne govorim.Gledam jučer klupu veze nemam ko je ko osim Jusića i Međuseljca.
AeroMs33

Ne kažem ja nista. Samo mene treba neko da kupi da ja njemu vjerujem. Sto bi ja vjerovo odjednom nekom Zaimovicu. Mislim nebitno. Ja ga podrzajem evo. Ali brate ako cemo ga pidrzavati nemoj sutra da ga pljujemo kad zaredaju porazi. Jer previse tereta stavljate covjeku na leda.
Ja cjelo vrijeme tvrdim da trener nije tolko bitan kolko se predstavlja na forumu.
Previse ocekujete kao da on pozicija trenera moze promjeniti nesto aman zaman.
Evo ako smo svi za Zaimovica i dajemo mu podrsku nemojte sutra po njemu srati kaf dodemo u poziciju za opstanak pupupu
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

"Trener nije toliko bitan" :vješanje:

Cesto se zapitam da li ovdje pojedinci prate fudbal onako u globalu. Treneri su najbitnija stavka svakog tima.
Srce, čast i ponos!
phillies

Malo ti je naopak rezon prijatelju.
I trenera i igrace podrzavamo zato sto su clanovi naseg Celika. Ali rezultati (trener) i igre na terenu (igraci) presudjuju o njihovom buducem angazmanu. Nemamo mi njima sta vjerovati ili ne vjerovati da ce ostvariti neki rezultat. Pa nisu ni oni Nostradamusi. Nije to bio ni Damjanovic, nije to ni Zaimovic, nit ce to biti onaj koji ce doci nakon Zaimovica nekad.
Samo Čelik zenički !!!
AeroMs33

PatrickBateman je napisao/la: 27 lis 2024, 15:05 "Trener nije toliko bitan" :vješanje:

Cesto se zapitam da li ovdje pojedinci prate fudbal onako u globalu. Treneri su najbitnija stavka svakog tima.
Evo da primjenim izjavu posto vidim da vjerujes u bajkice. Zaimovic ili neki drugi trener ce nas plasirati u vrh BiH fudbala . Strpimo se do kraja lige
AeroMs33

phillies je napisao/la: 27 lis 2024, 15:09 Malo ti je naopak rezon prijatelju.
I trenera i igrace podrzavamo zato sto su clanovi naseg Celika. Ali rezultati (trener) i igre na terenu (igraci) presudjuju o njihovom buducem angazmanu. Nemamo mi njima sta vjerovati ili ne vjerovati da ce ostvariti neki rezultat. Pa nisu ni oni Nostradamusi. Nije to bio ni Damjanovic, nije to ni Zaimovic, nit ce to biti onaj koji ce doci nakon Zaimovica nekad.
Upravo. Ja neznam kolko je Zaimovic clan Celika.
Damjanovic jest i sve sto ste rekli ali je srcem clan.
Ovom je samo posao.
A ja mrzim takve trenere i igrace.
Al dobro ako vama valja i meni valja .
Samo nemojte sutra srat ovde da vas citam kako ste pukovnici nakon bitke
PatrickBateman

AeroMs33 je napisao/la: 27 lis 2024, 15:16
PatrickBateman je napisao/la: 27 lis 2024, 15:05 "Trener nije toliko bitan" :vješanje:

Evo da primjenim izjavu posto vidim da vjerujes u bajkice. Zaimovic ili neki drugi trener ce nas plasirati u vrh BiH fudbala . Strpimo se do kraja lige
Da ja tebi nesto kazem, a sto nije bajkica.
Pod Dariom nikada ne bi odigrali poluvrijeme kako je juce prvo bilo. Jer jbg covjek nije bio strucan da to izvuce iz svojih igraca.
Srce, čast i ponos!
AeroMs33

PatrickBateman je napisao/la: 27 lis 2024, 15:22

Pod Dariom nikada ne bi odigrali poluvrijeme kako je juce prvo bilo. Jer jbg covjek nije bio strucan da to izvuce iz svojih igraca.
Ja tebi isto mogu da napisem. Ti kao da ne pratis utakmice drug.
Ljudi su nas demilirali . Mene i sad sramota. Ja se ne sramotim radi Damjanovića. Nego radi igraca koji su od dva nula i liderske pozicije dozivjeli debakl od cetri gola.
Hajmo im dati podrsku i Zaimovicu a sve cemo okriviti Darija na forumu.
Vidis meni ta logika ne valja
PatrickBateman

AeroMs33 je napisao/la: 27 lis 2024, 15:38

Ljudi su nas demilirali . Mene i sad sramota. Ja se ne sramotim radi Damjanovića. Nego radi igraca koji su od dva nula i liderske pozicije dozivjeli debakl od cetri gola.
Nisu nas demolirali zato sto su prejaki, nego su iskotistili amaterizam nase odbrane prvenstveno. Zaimoviceva jedina greska juce je bila prerano povlacenje, ali nije on kriv sto Durmo ocito ne zna da on kao golman treba da dominira u petercu i da mu ubacaji ne prolaze pola sata kroz isti, a da on pri tome ostaje zakovan na liniji. Isto vazi i za stopere koji kao da nisu ni bili tu kod golova.

Nije Zaimovic tu da uci Durmo i stopere kako se cisit ubacaju, to ako oni nisu naucili do sada onda nemaju sta traziti na ovom nivou fudbala.

Nasa ekipa nije generalo limitirana, nego samo u određenim segmentima, ali ti segmenti su na nasu zalost kljucni. Potencijala imamo, a on se treba ostvarit kroz pravilno vođenje ekipe od strane trenra i da onaj ko je zaduzen za spotski segment u upravi nastavi dobro raditi svoj posao.
Srce, čast i ponos!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

AeroMs33 je napisao/la: 27 lis 2024, 15:38

Ti drug ko da si jucer poceo pratit Celika, pogledaj sa kakvim je sastavom otisao u Olovo. Najbitnijih nekoliko igraca nema zbog kartona, neki se od povreda oporavljaju. Dok su imali snage da trce dobro je izgledalo. U drugom trener Stupcanice uvodi 3 svjeza igraca sa klupe(trojica koji bi kod nas imali zabetonirano mjesto u prvoj ekipi), a nas trener nema koga uvesti osim djece neiskusne i normalno da slijedi potop.

Zaimovic je protiv Bratstva uzeo vazne bodove a znamo kako smo prosli na Bilinom protiv njih prosle sezone. A i u Tuzli bitan bod, sad nek nastavi sakupljat za sigurnu sredinu tabele i super.

I kakve veze sto je neko clan ili nije sa trenerskom pozicijom, i ja sam clan pa jel mogu sad sjesti i voditi ekipu, nogdje veze ti je logika.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

U Premier ligi nema niti jedan klub šta tražiti.Sloboda je ovde gazila sve pa vidi sta je Premier liga, još se sad skraćuje :-o Jedan igrač Sarajeva ima platu ko cijeli tim Stupčanice.Pa Velež jedan u zoni ispadanja, da nisu sinoc pobjedili na svom ne znam sta bi dalje bilo.Nažalost drastična je razlika, ogromna i Premier liga je sve jača i jača, pogotovo kako imamo 2. godinu za redom timove u Evropi, a 20 godina nisi mogao ni primirisat.Dok je jačala Premier liga pomalo, 1.Federalna se nije pomakela sa mrtve tačke i isti kriteriji su ko prije 20 godina.Davno se trebala skratiti na 14 timova.Rješenje za 1.Federalnu i za 1.RS jer i tamo je isto, da imamo zajedničku 2. ligu.Ovima u RS ne odgovara jer bi uvijek imali 1 sigurnog predstavnika koji bi ulazio svake godine, ali bi i ispadao svake godine kao i federalci.Ne vidim onda smisao, koja je poenta imati po dvije entitetske prve lige koje su 10 puta slabije.Jedino da ti onda grad izdvaja ogromne novce svake godine, koji ce ti manji grad to uraditi samo da bi ti opstao, Olovo?Šta si dobio plus minus nula.Mi bi inekako mogli opstati, jer imamo veću podršku, nađiđalo bi se tu sponzora,karti, podrške... a ovo od grada dzaba iako imamo veći budzet od Olova kad imamo ovog Azraila na vlasti.Izdvojio bio on ali ne toliko koliko bi nam trebalo za prva 4 mjesta u Premier ligi.
phillies

Ko je spomenuo Damjanovica vis-a-vie jucerasnjeg poraza. Svi znamo koliko nam je limitirana ekipa+kratka klupa+povrede Varde i Isakovica+suspenzija Horica+povrede u toku utakmice kontra prvog favorita za ulazak u PL i to u gostima. I odigralo se poluvrijeme i imas rezultat koji nisi na gostovanju dugo imao. Drugo poluvrijeme pokazalo sto je Stupcanica favorit. Njima u igru ulaze bivsi PL igrac, iskusni federalac...a nama ulazi Tolja, koji nema tri utakmice u zivotu (karikiram), a i ostale izmjene koje su izvrsene bile su plod povreda i umora, nego nekih taktickih zamisli.

Isto bih ovo napisao i za Damjanovica ili bilo kojeg drugog trenera da je pod njegovom palicom Celik odigrao onakvu utakmicu u Olovu.
Nazalost, iskustvo sa postavkom Damjanovica protiv Radnika u Hadzicima, kad ti od 16 minute igrac sa igracem vise, pa primis gol, pa na pocetku drugog poluvremena uspijes izjednaciti, i kad se ocekuje da ces krenuti agresivnije jer se Radnik nudio ti zatvaras utakmicu jer si zadovoljan bodom.

"Ja ne znam koliko je Zaimovic clan Celika"
on je clan Celika cim obuce onu trenerku na kojoj je Celikov grb

"Damjanovic je srcem clan Celika, a Zaimovicu je ovo posao"
Kemo Hafizovic - ima li veceg celikovca medju trenerima, i veceg trenera medju celikovcima? I koga bi ti radije na klupi, njega ili Zizovica, Zekica...kojima bi Celik bio samo posao. Manite se te stranacko-politicarske, neka ga na poziciji, nas je nema veze ako nema rezultata.

Ali mene fascinira kod tebe ovo fatalisticko "ili-ili" znaci ili ga "podrzavamo" ili ga "pljujemo"...ako ga podrzavamao i u grob onda s njim i ne daj Boze losih rezultata...Pa i brak ako ne funkcionise, ima razvod a kamoli da se ne moze napraviti smjena trenera hahahaha Murinjo osvoji LIgu Prvaka pa nakon nekog vremena dobije otkaz. Svi su oni prolazni druze samo je Celik bitan.
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori