NK Čelik
Re: NK Čelik
Ovdje Horic da je igrao lagano bi rijesili ovo u drugom, ovako poraz. Puno neiskusnih igraca al kad nemamo bolje na klupi moraju ovi igrat. Oni individualno dosta bolji, pa kod njih Vazda na klupi poceo, to dovoljno govori o razlici u kvaliteti.
Steta bas al sta je tu je, najgore sto sad evo i povrede fasovasmo dvije, posebno Talha ce nam faliti. 3-4 igraca ce jos faliti zbog kartona, bice tesko al eto
Steta bas al sta je tu je, najgore sto sad evo i povrede fasovasmo dvije, posebno Talha ce nam faliti. 3-4 igraca ce jos faliti zbog kartona, bice tesko al eto
Zadnja izmjena: Brotherze, dana/u 26 lis 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam gledao prvo poluvrijeme al drugo smo prelosi
Jusic zaista prelos Babic jos giri , jbt das priliku igracu a on je usere ma prolita .Bajramovic ruta zesca sve na njegove strane centarsutevi prosli njega i smajlovica prolaze kao djecu ispred skole
Jusic zaista prelos Babic jos giri , jbt das priliku igracu a on je usere ma prolita .Bajramovic ruta zesca sve na njegove strane centarsutevi prosli njega i smajlovica prolaze kao djecu ispred skole
Masic mora naci psihiloga za kontrolu ovih reakcija jeboga vise zuti za prigovor protest i udaranje korner zastavice
-
Ma na sreću dali golove.Ja sam znao da nema od oviga ništa.Ljudi bolji povukli se naši i to je to.
-
Ljudino Jusic tek usao, Babic kriv za penal 100 posto, Bajramovica treba sa noge na nogu jos odavno, lik nije za fudbala.
Ovo ostalo prolazno
- BatistutA19
Nisam mislio nista pisat do kraja utakmice ali moram ne gleda mi se vise utakmica ,1 poluvreme fantasticno svaka cast Zaimovicu na taktici i odlican gol Masica i cist penal bio uz par dobrih odbrana Durme.
2 poluvreme ko da ih vodi Damjanovic potpuno rasulo i gubitnicki mentalitet ,suplje na sve strane ,pogotovi bokovi oba gola sa bokova i penal cist ko suza uhvatio ga rukama
i to je to ..I trebamo izgubit kad smo glupi i volim sto cemo izgubit imas 0-2 i ne mozes sacuvat 15 minuta to a oni se bili pomirili sa porazom,samo 15 minuta da smo izdrzali.
Iduce kolo Masic,Smajlovic,Bajramovic ne igraju..
Sramotno 2 poluvreme.
Robijasi kapa do poda na brojnosti i navijanju i sretan povratak za Zenicu i sudija dobar.
2 poluvreme ko da ih vodi Damjanovic potpuno rasulo i gubitnicki mentalitet ,suplje na sve strane ,pogotovi bokovi oba gola sa bokova i penal cist ko suza uhvatio ga rukama
i to je to ..I trebamo izgubit kad smo glupi i volim sto cemo izgubit imas 0-2 i ne mozes sacuvat 15 minuta to a oni se bili pomirili sa porazom,samo 15 minuta da smo izdrzali.
Iduce kolo Masic,Smajlovic,Bajramovic ne igraju..
Sramotno 2 poluvreme.
Robijasi kapa do poda na brojnosti i navijanju i sretan povratak za Zenicu i sudija dobar.
Mi ko da imamo 2 igrača manje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Za kazna, dobre kazne je ovaj ulazak u drugo poluvrijeme. To sve ide na dusu trenera koji ih psihicki nije spremio, bukvalno su usli u drugo kao da ce lagano da zabiju jos 2-3 komada i cao, kao da igraju kantonalnu ligu. Ne moze to tako. Znalo se da ce Stupcanica da napadne, moralo se to bolje posloziti i bolje pojacati odbrana, nevitno sto nemamo igraca, povuci jos jednog nazad, tih udarnuh 15tak minuta.
Sramota
Sramota
-
Davno smo trebali crveni dobiti sa 2 noge na crniju
-
Tim isto djecije obdaniste, sve golobrado, nejako, nezrelo, mozemo ovdje pisat 100 godina realnost.
Ovo je maksimum, hvala im na 2 gola, al slabo je to mentalitetno.
Ovo je maksimum, hvala im na 2 gola, al slabo je to mentalitetno.
Bolje da su nas odmah zgazili 5:0 nego na ovaj nacin dobili.
Hajd zdravo.
Hajd zdravo.
-
Pisam sve "igrace" i trenera s njima !
Jelde sve je do Darija bilo...
Ja sam rekao davno moze trener doci murinjo
Od ovih igrača ne možeš napraviti nešto i tačka
Imaš jebena 2 gol prednosti ti umjesto da privedes utakmicu kraju ti primiš 3 gola
Ma ne nervirao se ja vise.....
Ja sam rekao davno moze trener doci murinjo
Od ovih igrača ne možeš napraviti nešto i tačka
Imaš jebena 2 gol prednosti ti umjesto da privedes utakmicu kraju ti primiš 3 gola
Ma ne nervirao se ja vise.....