NK Čelik

bartoli

Re: NK Čelik

Post Postao/la bartoli »

laudrup je napisao/la: 23 lis 2024, 22:56
macak_ je napisao/la: 23 lis 2024, 22:50
laudrup je napisao/la: 23 lis 2024, 21:45

Vadiš riječi iz konteksta.

Svako ko je "dobar", odnosno bolji od ostalih, treba da trenira s većom uzrasnom kategorijom, bilo to pioniri, kadeti, juniori ili seniori.

Eman Babić je "dobar" i trenirao je s prvim timom. Ti treninzi s prvim timom i utakmice su ga učinile još boljim.

Istim tim primjerom se treba spuštati skroz do pjetlića. Neće forum ovdje pisati imena djece koja su talentovana ili portal, valjda može koordinator to da uradi i da podnese izvještaj.
Mozda sam ja glup, al evo da ponovimo sta je izvuceno iz ovog konteksta
Eman Babić odskače od svih naših juniora, ali i juniora Želje, samo zato jer ima nekolicinu minuta igre u prvom timu i više treninga s prvim timom od svih drugih.
E sad, jel njega svevisnji huka voli pa mu je dozvolio da se igra sa starijima i da je zbog toga bolji, a jadnom dilaveru nije, to ne znam.

Evo i ja navijam da vidimo dilavera u juniorima.
Nije stvar u Dilaveru, naveden je samo kao primjer. Isto tako je naveden i primjer Begagića iz Fortune.

Hvataš se na gluposti i iznosiš neistine da neko kupuje članke.

Evo svevišnji Hukić je danas pokazao da se može kad se hoće. Kadet Telalović u prvih XI juniora i još nekoliko kadeta u konkurenciji. Bravo Nizah! 👏
Ma pusti to sad, nego hoće li biti neki edit pred Stupčanicu?
LimVo likČe
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

strucnjak9 je napisao/la: 23 lis 2024, 18:04 Najmanji problem u omladinskom pogonu su Jusic, drugi treneri i igraci. Postoji mnogo veci problem a on se zove Nizah Hukic. Mislim da je covjek koordinator 6-7 godina. Koliko smo igraca izbacili u tom periodu koji evo minimalno igraju Premijer ligu? O necemu vecem ne treba ni pricati.

Dok je on tu, nema nama napretka jos zadugo. Evo danas je on licno vodio juniore jer je Jusic imao smrtni slucaj u porodici i odmah petica
U potpunosti se slažem s tobom. Nisam mislio ovo pisati, jer u klubu imamo bitnijih stvari za riješiti, pa idu onda treneri nižih kategorija, ali vidim da neki brane Huku. On ne samo da je stari kov trenera, nego ima neke manire starih trenera što je uništilo naš podmladak i što nam ne da naprijed, a to je nepotizam i korupcija! Dobro ste pročitali! Čovjek kad radi privatne treninge sa igračima za pare mimo kluba, a poslije taj malac igra u prvom timu, to je korupcija. Ok, sića mu je plata, ali ne treba zbog toga svi da ispaštaju. Bolje staviti neke mlade entuzijaste da se dokazuju, nego trpiti ovakve stvari. Znam dosta momaka koji su skroz odustali od fudbala i treninga zbog nepravde i babinih sinova koji se, nažalost, i danas guraju - e to nam je sjebalo djecu i omladinski pogon. Kad se u svim strukturama i kategirijama u potpunosti to iskorijeni, onda možemo krenuti ka boljem!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Evo jedna ideja sto bi volio da se ostvari zaista se tu moze nesto nauciti da pokusa uprava nekako oganizovati da treneri tipa Hukic posjete neki bratski klub na tri ,pet dana da se razmjene iskustva . Uprava rakode da boravi u nekom klubu da se ne izmislja topla voda nego da se prepise da nekako vidimo kako se ro danas radi pa da znamo na kojem smo levelu i kolko smo suplji.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Trebalo bi biti i gore karata na dan utakmice za nas mnoge koji cemo krenuti u privatnoj reziji ? Nece valjda sve rasprodati :dupe:
laudrup

Post Postao/la laudrup »

RubikovaKocka je napisao/la: 24 lis 2024, 08:36 Trebalo bi biti i gore karata na dan utakmice za nas mnoge koji cemo krenuti u privatnoj reziji ? Nece valjda sve rasprodati :dupe:
Ma bit će, nisu Olovljani nikad rasprodali stadion nakon što su ovu dodatnu tribinu postavili
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Covjek hladno napisa da uprava nema rezultate... :shock:

Kaze daj mladog trenera, pa dodje mlad trener, kaze nemoj tog znam ga ja, driblao ga ispred zgrade. :lol:

Tacno je najveca glupost biti bilo sta u Zenici. Ne mozes valjati.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Izdvojite 15 min vremena i pogledajte sjednicu vlade zdk .
Optimisticne najave za povecanje budzet pogotovo kolektivima koji imaju snagu da se vrate u elitni rang i cak da kao nm dovedu evropu ovde , ja sam stekao dojam da se ovde najvise potenciralo na Celik prvenstveno uglavnom ide budzet kao sa 2mil na 5 miliona i bice kesa , pogledajte ja sam dobio dojam da na nas najozbiljnije racunaju kao na glavnog pokretaca te njihove price
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Cinvict35 je napisao/la: 24 lis 2024, 10:16 Izdvojite 15 min vremena i pogledajte sjednicu vlade zdk .
Optimisticne najave za povecanje budzet pogotovo kolektivima koji imaju snagu da se vrate u elitni rang i cak da kao nm dovedu evropu ovde , ja sam stekao dojam da se ovde najvise potenciralo na Celik prvenstveno uglavnom ide budzet kao sa 2mil na 5 miliona i bice kesa , pogledajte ja sam dobio dojam da na nas najozbiljnije racunaju kao na glavnog pokretaca te njihove price
Nadam se deblokadi racuna, i da mozemo prijabiti se na javni poziv. Bilo bi zalosno da ovo.propustimo, i ja mislim da se odnosi najvise na Celik
likceze

Post Postao/la likceze »

Jucer to protiv zelje nije bilo dobro istakao se babic i telalovic kao kadet momci su navikli igrat federaciju nije isto igrat protiv breze zepca travnika i zelje slobode i veleza neki od igraca se jucer nisu vidjeli a dobri su igraci da li je to strah ili nesto drugo stvarno ne znam al ima potencijala
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Realno gledajući veliki je jubilej iduce godine. 80 godina N.K.Čelik i red je da se pogura klub sa značajnim sredstvima..I sa lokalne i sa kantonalne vlasti/federalne bi se trebali izboriti za po 1 milion KM. Kanton uvrštava u budzet 5 miliona za sport što to omogućava ali zato kada Ratko Uskopljanovič predlozi svojih 750 000 KM za sve sportove i klubove od 120 miliona za sport priča o milionima i rebalnsima i sličnim glupostima pada u vodu sve da zavrsis prvi na jesenjoj tabeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ako ne odblokiramo racun na veliki novac od visih nivoa vlasti mozemo zaboraviti.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Bez deblokade, samo ćemo gledati kako ode po 300k tošku i stupčanici :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Ako je iza zavjese obećanje da će klub dobiti taj milion, najmanji problem je uzeti pozajmicu od nekog pravnog lica i deblokirati račun.

Vjerujem da će se do kraja godine, odnosno do februara ili marta kada izađe javni poziv, ovo riješiti! :alkohol:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Eugen je napisao/la: 24 lis 2024, 11:02 Ako ne odblokiramo racun na veliki novac od visih nivoa vlasti mozemo zaboraviti.
Ma to tako i treba da bude. Kad budemo "cisti" s racunom tad se moze i treba racunati na neki znacajniji novac.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

J.b... racun vise zar ta ku...a moze toliko opstruirat predmet pa nije normalno da toliko koci samo jedan predmmet , rijesis 45 blokada i nemozes rjesit jednu da bi ovih 4 ostali zavrsio.
Odgovori