NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

BatistutA19 je napisao/la: 23 lis 2024, 16:54 Realnost je to nema sta ,mi smo u 2 ligi koja je podijeljena na entitetske i onda nasa po grupama podijeljenja. Prevelika je to razlika u kvaliteti klubova a mozda su oni i vrhu lige mada pojma nemam juniorske lige ko je kakav .Nama je uspijeh da izbacis iz ove ekipe 2 kvalitetna igraca za seniore a kvalitetom sa PL juniora mi zaostajemo puno i zaostajat cemo jos puno godina.
Jos je veca tuga sto je Zeljo jedna od slabijih ekipa iz PL i trenutno su u donjoj polovini. Po meni prilicno ocekivan rezultat, dns nisam gledao ali zadnjih par koje sam gledao vidi se da je Babic liga za sebe pa onda svi ostali juniori. Jednostavno treninzi s prvim timom cine svoje.
Cekam komentare onih sto su pisali da je Jusic preporodio juniore da mi kazu jel realnije ovo il sto trpas po 10 komada klubovima od kojih se bolje organizuju djeca ispred zgrade.
Nazalost, ovo je realnost trenutnog omladinskog pogona i tjt.
Povremeno je dobro ovako da dobijemo samar prije nego krenemo proglasavati nekoga da je Mbape jer zabija 50 komada u ligi jer je ta liga smijesna i tjt
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

KakhaKaladze je napisao/la: 23 lis 2024, 17:10
BatistutA19 je napisao/la: 23 lis 2024, 16:54 Realnost je to nema sta ,mi smo u 2 ligi koja je podijeljena na entitetske i onda nasa po grupama podijeljenja. Prevelika je to razlika u kvaliteti klubova a mozda su oni i vrhu lige mada pojma nemam juniorske lige ko je kakav .Nama je uspijeh da izbacis iz ove ekipe 2 kvalitetna igraca za seniore a kvalitetom sa PL juniora mi zaostajemo puno i zaostajat cemo jos puno godina.
Jos je veca tuga sto je Zeljo jedna od slabijih ekipa iz PL i trenutno su u donjoj polovini. Po meni prilicno ocekivan rezultat, dns nisam gledao ali zadnjih par koje sam gledao vidi se da je Babic liga za sebe pa onda svi ostali juniori. Jednostavno treninzi s prvim timom cine svoje.
Cekam komentare onih sto su pisali da je Jusic preporodio juniore da mi kazu jel realnije ovo il sto trpas po 10 komada klubovima od kojih se bolje organizuju djeca ispred zgrade.
Povremeno je dobro ovako da dobijemo samar prije nego krenemo proglasavati nekoga da je Mbape jer zabija 50 komada u ligi jer je ta liga smijesna i tjt
Ne mogu se porediti ovi sad i proslogodisnji juniori, Jusic kad je preuzeo juniore desila se i smjena generacija, 7-8 ih je prebaceno u prvi tim i nisu mogli vise igrati za mlade.
Ono prosle godine je bila sansa velika protiv Ilidze i kasnije Konjica. Onaj trener kad nije uspio da udje u PL sa onakvim igracima zasluzio je da ga se otjera pa ko god bio.
Jusic evo ima sansu pa vidjecemo kako ce je iskoristiti.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Najmanji problem u omladinskom pogonu su Jusic, drugi treneri i igraci. Postoji mnogo veci problem a on se zove Nizah Hukic. Mislim da je covjek koordinator 6-7 godina. Koliko smo igraca izbacili u tom periodu koji evo minimalno igraju Premijer ligu? O necemu vecem ne treba ni pricati.

Dok je on tu, nema nama napretka jos zadugo. Evo danas je on licno vodio juniore jer je Jusic imao smrtni slucaj u porodici i odmah petica
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

strucnjak9 je napisao/la: 23 lis 2024, 18:04 Najmanji problem u omladinskom pogonu su Jusic, drugi treneri i igraci. Postoji mnogo veci problem a on se zove Nizah Hukic. Mislim da je covjek koordinator 6-7 godina. Koliko smo igraca izbacili u tom periodu koji evo minimalno igraju Premijer ligu? O necemu vecem ne treba ni pricati.

Dok je on tu, nema nama napretka jos zadugo. Evo danas je on licno vodio juniore jer je Jusic imao smrtni slucaj u porodici i odmah petica
Bayern ne može da izbaci igrača, a glavni problem je Nizah Hukić. Jedini čovjek u klubu koji ima preko 15+ godina sportskog rada, jedini čovjek u klubu koji je radio u Premijer ligi i to treba otjerati ...
Alija Izetbegović Čelik
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Brotherze je napisao/la: 23 lis 2024, 17:48
KakhaKaladze je napisao/la: 23 lis 2024, 17:10
Ne mogu se porediti ovi sad i proslogodisnji juniori, Jusic kad je preuzeo juniore desila se i smjena generacija, 7-8 ih je prebaceno u prvi tim i nisu mogli vise igrati za mlade.
Ono prosle godine je bila sansa velika protiv Ilidze i kasnije Konjica. Onaj trener kad nije uspio da udje u PL sa onakvim igracima zasluzio je da ga se otjera pa ko god bio.
Jusic evo ima sansu pa vidjecemo kako ce je iskoristiti.
Ne znam vijeruj mi ni kako Zeljo stoju u PL ligi juniora mislio sam da su u vrhu onako zbog imena cisto.
Ne pratim juniore ni kadete nisam nijednu utakmicu gledo nit cu gledat nit sam u tom fazonu da bi to pratio ali cujem od vas vi sto pratite.
Znam da je ovo realnost, jednostavno treba sistem da bi ti napravio nesto i da to odrzajes a naravno nasa liga nikakvo nije mjerilo to je u rangu sto su nekad igrali juniori Zelje,Rudara ili tetovskog Borca,Nemile.
Nama uspijeh moze bit sad za sad da ti izbacis 1 do 2 igraca poput recimo Smajlovica za ovaj rang a nesto veci kvalitet izbacit je naucna fantastika realno jer je preslaba liga to je bukvalno 3 liga po kvalitetu kad bi sve spojio i entitetsku RS i nasu FL da spojis u 1 grupu,jer ovo nije ni 2 rang trenutno.
phillies

Post Postao/la phillies »

asimdemineri je napisao/la: 23 lis 2024, 18:20
strucnjak9 je napisao/la: 23 lis 2024, 18:04 Najmanji problem u omladinskom pogonu su Jusic, drugi treneri i igraci. Postoji mnogo veci problem a on se zove Nizah Hukic. Mislim da je covjek koordinator 6-7 godina. Koliko smo igraca izbacili u tom periodu koji evo minimalno igraju Premijer ligu? O necemu vecem ne treba ni pricati.

Bayern ne može da izbaci igrača, a glavni problem je Nizah Hukić. Jedini čovjek u klubu koji ima preko 15+ godina sportskog rada, jedini čovjek u klubu koji je radio u Premijer ligi i to treba otjerati ...
Sta ima veze sto ima 15+ godina rada? Sta treba penziju docekati u Celiku, a da omladinske selekcije ne mrdnu dalje od nabijanja Viteza u svim kategorijama? I ne samo Hukic, nego bilo ko ko nema u nekom periodu rezultata. Ako je odgovornost na njemu, ide smjena. Takav je trenerski posao..
Samo Čelik zenički !!!
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

U koliko sati se tačno igra kup tekma? 17h, 18h, 19h?
BatistutA19

RealMadrid je napisao/la: 23 lis 2024, 19:26 U koliko sati se tačno igra kup tekma? 17h, 18h, 19h?
Ja sam jucer cito 18 h Utorak ,Arenasport radi prenos ..Je li se sta promijenilo ne znam
RealMadrid

BatistutA19 je napisao/la: 23 lis 2024, 19:58
RealMadrid je napisao/la: 23 lis 2024, 19:26 U koliko sati se tačno igra kup tekma? 17h, 18h, 19h?
Ja sam jucer cito 18 h Utorak ,Arenasport radi prenos ..Je li se sta promijenilo ne znam
Na stranici saveza stoji 19h.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

RealMadrid je napisao/la: 23 lis 2024, 20:00
Na stranici saveza 19h
U Cometu 17h
U dopisu koji je savez poslao klubovima 18h

😂😂😂😂😂😂😂
BatistutA19

Ne znam bgm to nisam gledo ,ovo jucer sam procito na nekom portalu.Ma hladno je vec nije to vise vreme za nocne,jos u Subotu idu kazaljke unatrag a protivnik nije ni blizu atraktivnog.
RealMadrid

laudrup je napisao/la: 23 lis 2024, 20:09
Na stranici saveza 19h
U Cometu 17h
U dopisu koji je savez poslao klubovima 18h

😂😂😂😂😂😂😂
Bože sačuvaj 😂😂😂
likceze

Post Postao/la likceze »

@laudrup sta imas rec za juniore celika protiv ZeljEznicara,ako si gledao
RealMadrid

BatistutA19 je napisao/la: 23 lis 2024, 20:13
Ne znam bgm to nisam gledo ,ovo jucer sam procito na nekom portalu.Ma hladno je vec nije to vise vreme za nocne,jos u Subotu idu kazaljke unatrag a protivnik nije ni blizu atraktivnog.
18h i mirna Bosna :D
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

phillies je napisao/la: 23 lis 2024, 19:22
asimdemineri je napisao/la: 23 lis 2024, 18:20

Sta ima veze sto ima 15+ godina rada? Sta treba penziju docekati u Celiku, a da omladinske selekcije ne mrdnu dalje od nabijanja Viteza u svim kategorijama? I ne samo Hukic, nego bilo ko ko nema u nekom periodu rezultata. Ako je odgovornost na njemu, ide smjena. Takav je trenerski posao..
Evo uprava nema rezultata, trebaju li preuzeti odgovornost ako je takav posao kao sto pricas ?

Mnogo je dublji problem kada je riječ o omladincima.Zenica od Amela Tuke nije izbacila profesionalnog sportistu kamoli, fudbalera i košarkaša (možda Biberović ako on može u ovu kategoriju) a nekada su okosnice reprezentacija bili sportisti iz Zenice i fudbalske i košarkaške. Tako da je to mnogo dublji problem nego samo reći kriv je Nizah daj ostavku. Opet ti kažem nismo sposobni na nivou državne reprezentacije smisliti poštenog igrača iz Premijer lige a ti bi da Čelik prozivodi. Pa nije to sega football manager digni facility i eto igrača :roll:

Naravno da iskustvo ima veze, on ima premijerligaških utakmica kao trener kao svi igrači Čelika kad im godine sabereš.
Zadnja izmjena: asimdemineri, dana/u 23 lis 2024, 20:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Alija Izetbegović Čelik
Odgovori