NK Čelik
Re: NK Čelik
Video:
https://streamable.com/4zqomo
Bez obzira što je odlučio utakmicu golom, sebičnost Talhe se mora u korijenu sasjeći. Ovo se ne smije dešavati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
https://youtu.be/5aHJnXoi2rU?feature=sharedAvenija je napisao/la: ↑21 lis 2024, 16:04
Video:
Bez obzira što je odlučio utakmicu golom, sebičnost Talhe se mora u korijenu sasjeći. Ovo se ne smije dešavati.
A sebičnost Mašića u prvom poluvremenu, isto Martinović bio sam.
Talha potez viška ima i kod gola i kod situacija u prvom poluvremenu kad je izblokiran šut. Prvo prima, pa štima loptu i onda šuta.
Sve i jedan igrac kod nas u napadu ima potez viska. Kad gledas sa strane i ocekujes, "sad sutaj", oni naprave jos jedan ili dva poteza "da se nastimaju" i to onda bude ili izblokirano ili odbranjeno. Meni licno bi bilo draze da je odmah opuca pa makar pola metra od gola otisla nego ono kilavljenje. Da li to moze biti da imaju manjak samopouzdanja ili nesto drugo ne znam...isto tako dodavanje na prvu... Bilo je jucer par momenata da smo tako odigrali i momentalno se igra ubrzala da su se i oni sami prepali ako misle igrati u visem rangu moraju i svoju igru prilagodjavati brzem i jednostavnijem protoku lopte.
Samo Čelik zenički !!!
Sta je ovdje sebicno? Ima otvoren sut,niko mu u bloku i sta je trebo osim opucati po golu? Dodat Martinovicu koji je metar blizi golu? Da je bio na penalu pa u redu al blizi metar golu i dodat mu,i na kraju sta mu ima i davat frajko 0 golova dao a napadacAvenija je napisao/la: ↑21 lis 2024, 16:04
Video:
Dobro druze, pruzi mu for metar dva ispred njega i eto Hamze na "penaltku" ledina ispred njega i 1na1 sa golmanom.
Samo Čelik zenički !!!
On da je pruzio for Hamzi,Hamza kakav je smotan stao bi na loptu upo i koljeno bi sjebo Ovako je bolje ispalo ,Talha osuto a Hamza zdrav osto
- BatistutA19
Ovo si dobro izvuko ,ovo je moro dodat Martinovicu jer potpuno sam bio a nije u ofsajdu bio.Nadam se da ovo i igraci citaju gledaju a i Dzenan e ovo mu Dzenan treba ukazat da mora ovo dodat ubuduce jer Talha je pismen igrac zna on dodat i vidio je on njeg ali mozda mislio da ce zabit gol,umjesto da das lagan gol i prelomis utakmicu ti streois do kraja.Avenija je napisao/la: ↑21 lis 2024, 16:04
Video:
-
Ovakve situacije su se kao posast uvukle u ekipu. Nevjerovatno je koliko je samo dobrih kontra napada i gol sansi upropastili zbog losih odluka. Odmah se sjetim utakmice protiv Slobode u Tuzli kad smo imali 3 na 2 situaciju, a Ali suta sa 20 metara dok ima dvije opcije na strani. Pa prosle sedmice na Tusnju isto, a evo i juce.
Ne treba bit neka velika igracina da bi uvidio da trebas dodati loptu igracu koji je u boljoj poziciji.
Ne treba bit neka velika igracina da bi uvidio da trebas dodati loptu igracu koji je u boljoj poziciji.
Srce, čast i ponos!
Masic po utakmici 1-2 ovakve sanse upropasti. Sebicnost ce nas kostati, a vec i kosta.Avenija je napisao/la: ↑21 lis 2024, 16:04
Video:
Ma nekako od Masica i opcenito od centarfora i ocekujem da ima zavrsni udarac prema golu. Nema on sta asistirati ako ima sansu za gol. I Dzeko jel primi loptu u 16 on ce je opucati, pa kako god...od Talhe kao kreativca ocekujem da ima pregled igre i da ima vise asistecija nego golova.
Nadam se da cemo u dogledno vrijeme imati (ako vec nemamo) pripreme igraca uz video analizu. Jedna od rijetkih stvari koje su se radile za vrijeme investitora a koje su bile ok. Nek vide u cemu grijese i nek rade na tome.
@allguns
Da, predzadnje kolo.
Nadam se da cemo u dogledno vrijeme imati (ako vec nemamo) pripreme igraca uz video analizu. Jedna od rijetkih stvari koje su se radile za vrijeme investitora a koje su bile ok. Nek vide u cemu grijese i nek rade na tome.
@allguns
Da, predzadnje kolo.
Samo Čelik zenički !!!
Nemojte da nas ova tabela zavara.
Mi imamo utakmicu više u odnosu na:
- Stupčanicu koja ima isti broj bodova kao i mi
- Radnik koji ima 2 boda manje od nas
- Travnik koji ima 2 boda manje od nas
- Zvijezdu koja ima 2 boda manje od nas
- TOŠK koji ima 3 boda manje od nas.
Tako da eventualnim pozitivnim rezultatima ovih ekipa mi smo trenutno osmoplasirana ekipa
Naravno sve se može promijeniti ali bitno je da nam prvoplasirani ne bježi puno
Tako da eventualnim pozitivnim rezultatima ovih ekipa mi smo trenutno osmoplasirana ekipa
Tanka je linija između promocije i ispadanja u treći ranglaudrup je napisao/la: ↑22 lis 2024, 11:37 Nemojte da nas ova tabela zavara.
Puno sakriva ova tabela, npr Stupčanica je igrala samo 3 utakmice kući i 6 u gostima, tek kad se polusezona završi imat ćemo pravu sliku kako stojimo.
Imamo najgori raspored do kraja polusezone od prve 4 ekipe. Bio bih prezadovoljan da zadržimo mjesto u TOP 4 i da zaostatak za prvim na tabeli ne bude veći od 3, 4 boda, to bi bio dobar posao za proljeće.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Mozda se na slici cini da je Martinovic sasvim sam, i realno validna opcija je bila i pas prema njemu, ali ovdje odmah vam kadra stoji jedan odbrambeni igrac, mozete mu vidjeti sjenu na travnjaku, tako da ta prica o pasu u for, u ovoj situaciji ne pije vode.. dalo bi se spekulisati SBB/KBB da mu je pruzio loptu u noge, mislim da bi definitivno imao manje prostora nego Talha ovdje.. i btw, ovo je bilo poslije onog eurogola, adrenalin radi, samopouzdanje skocilo, logicno da ce ovo iz prve opalitiBatistutA19 je napisao/la: ↑21 lis 2024, 18:41Ovo si dobro izvuko ,ovo je moro dodat Martinovicu jer potpuno sam bio a nije u ofsajdu bio.Nadam se da ovo i igraci citaju gledaju a i Dzenan e ovo mu Dzenan treba ukazat da mora ovo dodat ubuduce jer Talha je pismen igrac zna on dodat i vidio je on njeg ali mozda mislio da ce zabit gol,umjesto da das lagan gol i prelomis utakmicu ti streois do kraja.Avenija je napisao/la: ↑21 lis 2024, 16:04
Video: