NK Čelik
Re: NK Čelik
Treba dobro odmoriti i reparirati igrače nakon ove 3 utakmice u 8 dana, mislim da ni najveci optimisti nisu ocekivali 7 bodova od 9 protiv Tuzla City, Tomislava i Bratstva. Mislim da je Jusic povracao na terenu ako sam dobro vidio prije nego sto je izasao sto znaci da je dosao do krajnjih granica sto je i očekivano jer je najvise potrosen od svih nasih igraca od prvog kola. Sva sreca pa imaju 7 dana do iduce utakmice.
Opsada Olova
Opsada Olova
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vecinu zutih kartona dobijamo zbog manjka inteligencije nasih igraca. Stvarno se treba zapitati sta oni razmisljaju pa idu vrsiti presing na golmana koji ima loptu u rukama ili se zaletiti kao sivonja u igraca, a znas da neces doci do lopte, vec ces samo bespotrebno nekoga povrijediti.
Bitna pobjeda, za razliku od utakmice na proljece nedostajao im je Poturalic i jos par igraca. Cini mi se da je Jaganjac (br. 9 inace desno krilo) igrao stopera.
Vidio se umor i najveci problem danasnje utakmice je kretnja igraca koja nije postojala.
Od igraca izdvajaju se Talha i Nedim. Obojica su grijesili (kao i svi drugi), ali su bili najvise u centru paznje barem se meni tako cini. Vardo je imao par vrhunskih poteza koje baci u drugi plan nekim neshvatljivim odlukama i potezima.
3 boda su tu, 4. mjesto, SVI U OLOVO PO PRVO MJESTO
Bitna pobjeda, za razliku od utakmice na proljece nedostajao im je Poturalic i jos par igraca. Cini mi se da je Jaganjac (br. 9 inace desno krilo) igrao stopera.
Vidio se umor i najveci problem danasnje utakmice je kretnja igraca koja nije postojala.
Od igraca izdvajaju se Talha i Nedim. Obojica su grijesili (kao i svi drugi), ali su bili najvise u centru paznje barem se meni tako cini. Vardo je imao par vrhunskih poteza koje baci u drugi plan nekim neshvatljivim odlukama i potezima.
3 boda su tu, 4. mjesto, SVI U OLOVO PO PRVO MJESTO
-
Marin je povrijeđen, a Musa morao nešto hitno kući, ali bi trebao doći do sljedeće utakmice...
Čini mi se da se Musi sestra udala, pa je to razlog odsustva.Sasvim opravdano što se mene tičeschalke 04 je napisao/la: ↑20 lis 2024, 19:51 Marin je povrijeđen, a Musa morao nešto hitno kući, ali bi trebao doći do sljedeće utakmice...
LimVo likČe
-
Pa dobro si i napisao ko malo dijete jer i jest dijete. Poredis Smajlovica sa Jusicem i Sivcem koji imaju 3 4 sezone seniorskog fudbala sa momkom koji ima 10 seniroskih utakmica. Mislim da to najbolje govori kakav potencijal ima. Slazem se da ispada al ti isto tako ispada i Bajram koji je direktni krivac za nekoliko golova,a da ne pricam da Bajram prema naprijed ne postoji. Malo koja ekipa ima kvalitetnija krila od Bratstva u ovoj ligi a nisu ti dali go. Po meni itekako zasluzuje da se istrpe njegove greske jer ima ogroman prostor za napredak.AeroMs33 je napisao/la: ↑20 lis 2024, 19:28 Ista prica za Smajlovica ko i za Sivca.
Napravi par driblinga i dobar igrač jer publika to voli.
A sto ga prolaze u odbrani ko malo djete niko ne vidi.
Mislim ne treba ga kritikovati jer je tek usao u prvi tim i veoma je mlad ali ljudi za beka je bitnije da je dobar u odbrani . Hebo dribling i beskorisnu trku ako nece pridonjeti kako nekom golu u napadu.
Lako je sto ovde na Bilinom ispada al u gostima bit ce rutavo.
Hebo majku da hocemo kakvog veznjaka da zna fudbala izbaciti makar jednom u deset godina ja bi bio zadovoljan . Sve neki bekovi i stoperi. Dobro Meduseljac jedino mada da ode negdje u drugi klub bilo bi mu kraj karijere
Nešto se mora halaliti, ili liga ili kup. Najgore bi bilo nešto kalkulisati i popušiti obje utakmiceAvenija je napisao/la: ↑20 lis 2024, 19:48 Treba dobro odmoriti i reparirati igrače nakon ove 3 utakmice u 8 dana, mislim da ni najveci optimisti nisu ocekivali 7 bodova od 9 protiv Tuzla City, Tomislava i Bratstva. Mislim da je Jusic povracao na terenu ako sam dobro vidio prije nego sto je izasao sto znaci da je dosao do krajnjih granica sto je i očekivano jer je najvise potrosen od svih nasih igraca od prvog kola. Sva sreca pa imaju 7 dana do iduce utakmice.
Opsada Olova
Iskreno izabrao bi ligu, neka idu 100% do kraja, neka poginu u Olovu za pobjedu, a bit će nas sigurno 500 na tribinama, a kup neka odmori sve ključne igrače za tošk. Ima ove djece na klupi nek im pruži šansu u kupu.
Kup i da prođemo, termin 1/8 finala retardiran, 8. februar, a nama liga starta 9. Mart Ispadneš, treniraš ko debil mjesec dana do prvenstva
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Fali nam taj jedan malo kvalitetniji bek pogotovo na desnoj strani , tu smo baš deficitarni ali sta je tu je fali nama što šta nešto ali pokrivamo se koliko nam je jorgan dug.Mogli smo sigurno i do 2:0 da Maške nije sebičan, iz kola u kolo pokušaje da iz okreta šuta i zato ima mlak šut.Znam sine da ti je stalo do gola i da imaš taj niz,da te publika nosi,jer ti tako funkcioniše psihički padnes ubrzo ako ne postigneš 1 gol po utakmici.Danas si imao 2 igrača sama i gdje se lomi utakmica zbog tvoje sebičnosti mogli smo biti uskarečeni za puna 3 boda.Trčao je što jest jest ali ovo mora popraviti.
Ne vjerujem da ce se i početkom iduće godine račun odblokirati, jer kako kažu koga zmija ujede i guštera se boji, ali treba vjerovati.Ako bi nam se kojim slučajem ove godine ili ti ga početkom iduće godine odblokirao račun i da nam se poklope novci od grada, to bi bio jedan od najvećih uspjeha u historiji Čelika.Ne znam sta je sa rebalansom nisam upućen u to.
U Olovu bod ko kuća, jer bi to bio baš pozitivan niz za samopouzdanje kako za Zaimovića tako i za igrače da se izbije taj gubitnički mentalitet koji je praktikovao Damjanovic i usadio im u glavu.Ako se povućemo i budemo igrali samo na bod nema od toga ništa nafiljat će nas.Razigravat se pa kako završi.
Ne vjerujem da ce se i početkom iduće godine račun odblokirati, jer kako kažu koga zmija ujede i guštera se boji, ali treba vjerovati.Ako bi nam se kojim slučajem ove godine ili ti ga početkom iduće godine odblokirao račun i da nam se poklope novci od grada, to bi bio jedan od najvećih uspjeha u historiji Čelika.Ne znam sta je sa rebalansom nisam upućen u to.
U Olovu bod ko kuća, jer bi to bio baš pozitivan niz za samopouzdanje kako za Zaimovića tako i za igrače da se izbije taj gubitnički mentalitet koji je praktikovao Damjanovic i usadio im u glavu.Ako se povućemo i budemo igrali samo na bod nema od toga ništa nafiljat će nas.Razigravat se pa kako završi.
- BatistutA19
I ja bi vise volio bod iz Olova nego proci Kup i dobijes Radnika Slogu i slicne em nisu primamljivi em su puno jaci od nas a ne bi mogo gledat ni ponizavanje od Sarajeva,Zeljeznicara,Borca ili Zrinjskog koji su miljama daleko ispred nas.
Sve u svemu zadovoljan sam u ove 3 utakmice sa Zaimovicem sto ima te neka novine bar igraju nije samo nabijanje stopera a naravno ne moze ni on sad da ti igras tika taka jer realno nemas kvalitet ali treba izvuc maximum i nadam se da cemo bit sve bolji i bolji.Steta za par kikseva Travnik,Lukavac i Hadzici,Rahic bili bi ubjedljivo prvi vec sad ali sta je tu je dobro je opet.
Sve u svemu zadovoljan sam u ove 3 utakmice sa Zaimovicem sto ima te neka novine bar igraju nije samo nabijanje stopera a naravno ne moze ni on sad da ti igras tika taka jer realno nemas kvalitet ali treba izvuc maximum i nadam se da cemo bit sve bolji i bolji.Steta za par kikseva Travnik,Lukavac i Hadzici,Rahic bili bi ubjedljivo prvi vec sad ali sta je tu je dobro je opet.
Ma kup jedino radi jos malo para sto se dobije od navijaca bar to jos jedno kolo, za nesto vise nemamo sanse svakako. Al hajd znaj i u osmini finala nas moze potrefiti da gostujemo u februaru pa da ne dobijemo nista opet.
A moze nas i pogledati pa nas sastavi sa nekim losijim jer ima nekoliko parova gdje igraju prvoligasi pa mora neko i od njih proci.
A moze nas i pogledati pa nas sastavi sa nekim losijim jer ima nekoliko parova gdje igraju prvoligasi pa mora neko i od njih proci.
Šta je ba ovo, Banovići ne igraju naredno kolo , pa ovo je bukvalno utakmica za prvo mjesto Premije, karantin, invazija, sve uraditi za pobjedu, yebo ba kup nek igra Hora i 10 juniora
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zaimovic ih zna u dusu, zna svaku grbu na stadionu, zna mentalitet, zna cake sve, realno on je sa njima osvojio prvo mjesto prosle sezone ako ne racunamo da je Sloboda zavrsila sa sudijama 15 utakmica. Ima 7 dana da ih pripremi, nasi da se odmore a navijaci da se nabriju na opsadu Olova.
Jedna od vecih utakmica u zadnje vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Nista od kupa odustajat!!! Osvojiti glat i ligu i kup Ni govora od kupa odustat jer moze se lijepih para klepit a nama najvise para treba u ovom trenutku! Bod u Olovu,prolaz u kupu i bod iz Tesnja idealno Sve ostalo bacamo u vodu sav i rad i trud u ova 3 mjeseca sezone!
KLUB MORA VIŠE OBJAVA DA DAJE ZA UČLANJNJE! KOLIKO ČLANOVA TRENUTNO IMAMO?JEL SE TO ODUSTALO OD ČLANSTVA? NE MOŽE SE IMAT 851 ČLAN DVA MJESECA,DE BA AŽURIRAJ TO VIŠE! SAD ČE ZA 2 MJESECA POČET NOVO UČLANJNJE A OD OVOG SE IZGLEDA ODUSTALO...
KLUB MORA VIŠE OBJAVA DA DAJE ZA UČLANJNJE! KOLIKO ČLANOVA TRENUTNO IMAMO?JEL SE TO ODUSTALO OD ČLANSTVA? NE MOŽE SE IMAT 851 ČLAN DVA MJESECA,DE BA AŽURIRAJ TO VIŠE! SAD ČE ZA 2 MJESECA POČET NOVO UČLANJNJE A OD OVOG SE IZGLEDA ODUSTALO...
- limvolikce
Vraća se pobjednički mentalitet, a onda nas i sreća pogleda, jbg, jedno s drugim ide.
U Olovu će biti sve samo ne lagano, ali zašto da ne, pokazati zube, nikako bunker - tada bi ga najebali, jer mi to ne bi mogli iznijeti s ovim sastavom, još bez Horića.
U Olovu će biti sve samo ne lagano, ali zašto da ne, pokazati zube, nikako bunker - tada bi ga najebali, jer mi to ne bi mogli iznijeti s ovim sastavom, još bez Horića.
Ne idemo u Tesanj nego Tosk nama dolazi tako da tu samo 3 boda igraju hehe.Zamorano je napisao/la: ↑20 lis 2024, 21:55 Nista od kupa odustajat!!! Osvojiti glat i ligu i kup Ni govora od kupa odustat jer moze se lijepih para klepit a nama najvise para treba u ovom trenutku! Bod u Olovu,prolaz u kupu i bod iz Tesnja idealno Sve ostalo bacamo u vodu sav i rad i trud u ova 3 mjeseca sezone!
Nakon tog imamo 4 gostovanja, 2 do pauze a 2 poslije. Nakon Toska idemo u Banovice, odmaramo 1 kolo, pa gostovanje u Srebreniku a onda na proljece gostujemo Gorazdu i Jedinstvu. Zaimovic dosao bas u nezgodnom trenutku hehe.