NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Smajlovic zasluzuje sansu na desnom krilu radi onog driblinga.

Ovdje se kuka na Jusica, a Martinovic i Masic tri puta gori. Masic barem trci (ovu doduse), ovaj drugi ne moze nikoga preci.

Vidim niko ne spominje prvo poluvrijeme i Martinovica, ali mi je izgledalo kao da smo osteceni za cist gol. Rame od rame, ili je tako izgledalo sa juga.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

phillies je napisao/la: 20 lis 2024, 18:20 I mene je Nedim odusevio kako je odigrao ovaj put na desnoj strani, momak svaka cast! Protivnicko krilo je mnogo manje imao prilike u drugom poluvremenu, kad je Smajlovic presao desno.

Inace, nikog ne bih izdvajao, odigrali su odlicno protiv solidne i vrlo kvalitetne ekipe. Zao mi je samo sto Horic dobi treci zuti. Prije ove tekme on, Durmo, Smajlovic i Rasevic su imali po dva zuta. Od danas Masic i Tabakovic imaju isto dva, a Vardo je dobio prvi zuti. Naredne utakmice bice bas izazov za nasu ekipu, em kvalitetni protivnici em problemi sa zutim, em problemi sa povredama (umorom).

Al jbo sve...SVI U OLOVO !!!!

P.S. Mamicu im, otkad se parking placa nedeljom? To kako su instalirali ove nove aparate?

PS2. Sad se sjetih da je i Honda igrao :D Vala nista nije pokazao, da bi zalili sto je otisao. Bar ono sto sam ja vidio.
Durmisu su psovali Tuzlaci i pored datog gola, Honda isti ostao kakav je bio i kod Nas
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 lis 2024, 18:31 Smajlovic zasluzuje sansu na desnom krilu radi onog driblinga.

Ovdje se kuka na Jusica, a Martinovic i Masic tri puta gori. Masic barem trci (ovu doduse), ovaj drugi ne moze nikoga preci.

Vidim niko ne spominje prvo poluvrijeme i Martinovica, ali mi je izgledalo kao da smo osteceni za cist gol. Rame od rame, ili je tako izgledalo sa juga.
Ja sam napisao za Martinovića, okej mi je bio prvo poluvrijeme.

Jel mi se cini ili je Isak igrao zadnjeg veznog pred kraj tekme?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Čestitke igračima na borbenosti! Čestitke i za pobjedu. Stručni štab pripremio ekipu kako je mogao al opet zaslužena tri boda za Čelik. Durmo danas dobar,Raševic,Horic,Hodzic,Smajlovic i Talha odlični.Napadači trče,trude se al su i preškrti u dodavanjima,sebičnost im je vrhunska posebno Mašiču u šesnaestercu. Vardo igra kao da ima 38 godina,potpuno nespreman i podebel na terenu,koje je ba godište Vardo? Ko vereča govana na terenu :D
Nikad više ne prizivajte likove poput Burekovica i ostalih propaliteta je se sad vidi da trebas 8 mjeseci da se Marin vrati u formu.
Sta je s Musom? Pisem vec dvije sezone da bespitrebno previse zutih dobijamo tako da sad kad najvise bude trebalo da smo kompletni nama ce svako kolko faliti po 2 - 3 igraca!
Robijaši vrhunski zapad na nivou.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Smajlovic je bio ok, ali se u odbrani dosta muci, 1v1 ga je njihovo lijevo krilo lagano uzelo par puta.

Martinovic ima brzinu ali je u uskim prostorima tanak, tesko prolazi na postavljenu odbranu
Srce, čast i ponos!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Smajlovic je ispadao u odbrani bar 2-3 puta i dok je igrao lijevo a i desno kasnije, ali eto on to nadoknadi igrom prema naprijed.

Nekoliko puta u napadu nasi sutiraju a 5 metara od njih stoji slobodan nas igrac, ponese ih pa ne vide izgleda hehe.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ne spominje se vise rebalans budzeta, usutio se gospodin Kasumovic?
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zna li neko šta je sa Musom, on bi trebao zamjeniti Horića a ni na klupi ga nije bilo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Truhlo je napisao/la: 20 lis 2024, 18:14
Bandit je napisao/la: 20 lis 2024, 17:13 Delegat kaže 1200 gledalaca

Smajlović Nedim :like:
Delegat kaže 1500. Da se citiram :mrgreen: :
Truhlo je napisao/la: 18 lis 2024, 20:58 Zapad 1000, jug 150, istok 50, delegat procjena 1500 :mrgreen:

Daj vremensku prognozu, ako će padati ko danas, 5 stoja plafon :(
Ko je babo procjene publike :srce:
Ispravio se :D
Nema Muse na klupi, navodno bolestan. Zašto Marin danas nije bio ni na klupi.
Kod Varde se osjeti umor, teške noge. Čovjek ipak igra skoro svaku utakmicu, a i radi.
Fali nam širine, a i kvalitete, tako da sva trojica naprijed (Mašić, Džanković i Martinović) vide klupu jednu utakmicu.

Borića može Isaković zamijenit u Olovu :D
Zadnja izmjena: Bandit, dana/u 20 lis 2024, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke trenerima i igracima na pobjedi i borbi i drago mi je bar sto vise nije izbij nabij nego nesto pokusavaju kroz igru pa zbog toga i grese i dodas tu sebicnost nekad i jebi ga upropaste na kraju.
Taman bolji za 1 gol mada mi i Brastvo fina ekipa ali imali smo i mi sansi,najvise nam je promaja bilo preko njihove lijeve strane ali ne sto su nasi losi billi toliko Jusic i Smajlovic je ispado i kasnio nekoliko puta nego sto onaj momak dobar igrac.
Talha pravi gol onaj pismeni namjestio se pogledo i pogodio a sad pojedinacno Horic i Rasevic odlicni ,Hodzic slabiji nego prosli put ali treba ga istrpit ,Masic se puno trosi trudi se bori se pa i ono je njegov centarsut za gol bio ,Dzankovic sve opasniji i bolji,Martinovic mora bolje,Vardo imo je i dobrih startova ali sa loptom mora bolje pa bar dodaj jebemu mater,Durmo nas izvadi ono na kraju nogom jedva .zamjene solidne kad su usle .Smajlovica i Hodzica treba gurat i istrpit i kad ne ide.Steta za Horica cistu loptu imo i izgubi je i napravi faul i zuti mada je moro pravit ondje faul ali boze moj gore mi sto Vardo dobi zuti smeta golmanu i zuti .
Po meni ako je reklo 1500 ne znam bilo je puno vise neg protiv Tomislava,sad Kup sta bude bude ali bitna ova pobjeda i zbog pozicije na tabeli i da jos privuces publike.
Odlicno odradjene ove 3 utakmice i to 3 teske utakmice.
U Olovu nema se sta izgubit igraj bori se pa kako bude vidjet cemo.
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Preostalih pet tekmi pravi ispit za Zaimovića.

Bit će hajcanja za Olovo i otići će nas sigurno dosta, ali od tekme ne očekujem skoro pa ništa. Bod bi bio kao pobjeda.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ista prica za Smajlovica ko i za Sivca.
Napravi par driblinga i dobar igrač jer publika to voli.
A sto ga prolaze u odbrani ko malo djete niko ne vidi.
Mislim ne treba ga kritikovati jer je tek usao u prvi tim i veoma je mlad ali ljudi za beka je bitnije da je dobar u odbrani . Hebo dribling i beskorisnu trku ako nece pridonjeti kako nekom golu u napadu.
Lako je sto ovde na Bilinom ispada al u gostima bit ce rutavo.
Hebo majku da hocemo kakvog veznjaka da zna fudbala izbaciti makar jednom u deset godina ja bi bio zadovoljan . Sve neki bekovi i stoperi. Dobro Meduseljac jedino mada da ode negdje u drugi klub bilo bi mu kraj karijere
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Sto neko napisa, u Olovu i bod bi bio super, samo da ne prekinemo niz dobar. Bekovi su nam trenutno potanki al eto, Jusica ne ide bas u zadnjim tekmama a i Smajlovic ispada puno u odbrani, sreca samo sto protivnici ne kaznjavaju to.

Vidjecemo kako ce stoperi izgledati bez Horica narednu tekmu.

Veza dosta bolja od kako je Zaimovic stigao, vracaju se po loptu i pokusavaju da iznesu, nema vise onog da se stoperi dodaju 10 puta i na kraju je nabiju naprijed.

Krila dosta bolja, posebno Dzankovic koji ulazi u formu, Martinovic se zaleti al zaboravi loptu cesto.

Masica ne ide go ali on pretrci mozda i najvise, cesto se vraca i skroz pozadi i pomaze u odbrani.

Sve u svemu dosta to bolje izgleda pa vidjecemo kako ce dalje ici. Steta sto tek predzadnje kolo odmaramo, bolje da je sad pa da igraci malo dodju sebi. Sad sedmica malo odmora pa onda opet 3 tekme u 7 dana.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Bandit je napisao/la: 20 lis 2024, 18:59
Truhlo je napisao/la: 20 lis 2024, 18:14
Bandit je napisao/la: 20 lis 2024, 17:13 Delegat kaže 1200 gledalaca

Smajlović Nedim :like:
Delegat kaže 1500. Da se citiram :mrgreen: :
Truhlo je napisao/la: 18 lis 2024, 20:58 Zapad 1000, jug 150, istok 50, delegat procjena 1500 :mrgreen:

Daj vremensku prognozu, ako će padati ko danas, 5 stoja plafon :(
Ko je babo procjene publike :srce:
Ispravio se :D
Nema Muse na klupi, navodno bolestan. Zašto Marin danas nije bio ni na klupi.
Kod Varde se osjeti umor, teške noge. Čovjek ipak igra skoro svaku utakmicu, a i radi.
Fali nam širine, a i kvalitete, tako da sva trojica naprijed (Mašić, Džanković i Martinović) vide klupu jednu utakmicu.

Borića može Isaković zamijenit u Olovu :D
Marinu je stradao list na treningu pred utakmicu. Mislim čak da je i Jusić iz tog razloga napustio teren.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Nadam se da Marin, a ni Jusić neće dugo odsustvovati.

Ne smijemo zaboraviti da imamo i jedno kolo pauzirati.
Odgovori