NK Čelik
Re: NK Čelik
Nasi preumorni definitivno, zato i ove povrede.
A za ove sto seru, evo nema Jusica desno pa nam opet ljudi prolaze vec nekoliko puta po toj strani, i penal su mogli dobit radi tog.
Znaci svi grijese, pustite polusezonu da prodje pa onda cemo ocjenjivati kako je ko odigrao, pljuvali su ovdje pojedinci i po Dzankovicu i zalili za Durmisem a vidi Dankovica zadnjih nekoliko tekmi, igra se sa protivnicima
A za ove sto seru, evo nema Jusica desno pa nam opet ljudi prolaze vec nekoliko puta po toj strani, i penal su mogli dobit radi tog.
Znaci svi grijese, pustite polusezonu da prodje pa onda cemo ocjenjivati kako je ko odigrao, pljuvali su ovdje pojedinci i po Dzankovicu i zalili za Durmisem a vidi Dankovica zadnjih nekoliko tekmi, igra se sa protivnicima
Dobro je, 3 boda pišemo, Smajlović top igrač.
Koga nema protiv Stupčanice?
Koga nema protiv Stupčanice?
Top. Vrhunska pobjeda. Ovako se pobjeđuju tvrde i bezobrazne ekipe. Ogroman je pritisak bio zbog teškog rasporeda.
Momcima svaka čast, borba i zalaganje na zavidnom nivou.
Može se i o igračima pojedinačno pisati, ali glavna tema su 3 boda.
Spominjali ste našu desnu stranu a ja bih rekao da je to zbog ovog momka iz Bratstva, Buza. Mali je odličan, 19 godina, šteta sto ga nismo ranije primjetili i doveli.
Momcima svaka čast, borba i zalaganje na zavidnom nivou.
Može se i o igračima pojedinačno pisati, ali glavna tema su 3 boda.
Spominjali ste našu desnu stranu a ja bih rekao da je to zbog ovog momka iz Bratstva, Buza. Mali je odličan, 19 godina, šteta sto ga nismo ranije primjetili i doveli.
-
Uh bilo je gutavo pred kraj.Masic malo vise da dodaje kada je pred golom, imao je iz dobre šanse sedamnesku samog.
Vjerovatno i ove prinudne izmjene su uradile svoje da strahujemo da ne primimo gol pred kraj utakmice
Vjerovatno i ove prinudne izmjene su uradile svoje da strahujemo da ne primimo gol pred kraj utakmice
Večeras cu detaljno svakog igraca ocijeniti sada moram samo ovo napisati-
Operacija: Opsada Olova 2024
Operacija: Opsada Olova 2024
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Delegat kaže 1200 gledalaca
Smajlović Nedim
Smajlović Nedim
-
Hocemo cijeli Danac da ostavite a odvojite domacima 5% kapaciteta.
Smajlovic daleko nas najbolji igrac njemu treba profi ugovor dat ali na 4 godine, dobar odlican na lijevom beku a na desnom haman jos bolji
Slobodi su prošle sezone dali 300 karata na glavnoj tribini gdje je kapacitet 600. Montažna ima 900 kapacitet, neka nam daju pola montažne. Ma koliko god da nam odrede, neko će iza borića ko prošle godine
Smajlović najbolji, Rašević bez greške, Mašić posvađan sa loptom Zbog gola glasam za Talhu
Smajlović najbolji, Rašević bez greške, Mašić posvađan sa loptom Zbog gola glasam za Talhu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima li ko na starom forumu da onom Švrakinom se na jebe majke govno šibicarsko.
Čovjek je bolestan pusti ga, ima PTSP provjereno i srčane probleme iz rata vuče. Malo ga prenese. Ne treba budali zamjeriti.
Zbog odlicne organizacije navijaca i simpatizera koji su bili zajedno, gostovanje u Travniku je bilo vrhunsko i jedno od boljih izdanja zadnjih godina. Snimci i slike su bukvalno obišle region cijeli.Truhlo je napisao/la: ↑20 lis 2024, 17:45 Slobodi su prošle sezone dali 300 karata na glavnoj tribini gdje je kapacitet 600. Montažna ima 900 kapacitet, neka nam daju pola montažne. Ma koliko god da nam odrede, neko će iza borića ko prošle godine
Isto treba organizovano pristupiti i u Olovo i sve zajedno spojiti da smo cjelina a ne raštrkani na 2 tribine. Idealno bi bilo.
Delegat kaže 1500. Da se citiram :
Ko je babo procjene publike
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Hoce li moci izdrzati te montazne drobtejbao kad se krene skakati i navijati
Idemo od sutra hajcare i uplate za gostovanje od srijede
Idemo od sutra hajcare i uplate za gostovanje od srijede
I mene je Nedim odusevio kako je odigrao ovaj put na desnoj strani, momak svaka cast! Protivnicko krilo je mnogo manje imao prilike u drugom poluvremenu, kad je Smajlovic presao desno.
Inace, nikog ne bih izdvajao, odigrali su odlicno protiv solidne i vrlo kvalitetne ekipe. Zao mi je samo sto Horic dobi treci zuti. Prije ove tekme on, Durmo, Smajlovic i Rasevic su imali po dva zuta. Od danas Masic i Tabakovic imaju isto dva, a Vardo je dobio prvi zuti. Naredne utakmice bice bas izazov za nasu ekipu, em kvalitetni protivnici em problemi sa zutim, em problemi sa povredama (umorom).
Al jbo sve...SVI U OLOVO !!!!
P.S. Mamicu im, otkad se parking placa nedeljom? To kako su instalirali ove nove aparate?
PS2. Sad se sjetih da je i Honda igrao Vala nista nije pokazao, da bi zalili sto je otisao. Bar ono sto sam ja vidio.
Inace, nikog ne bih izdvajao, odigrali su odlicno protiv solidne i vrlo kvalitetne ekipe. Zao mi je samo sto Horic dobi treci zuti. Prije ove tekme on, Durmo, Smajlovic i Rasevic su imali po dva zuta. Od danas Masic i Tabakovic imaju isto dva, a Vardo je dobio prvi zuti. Naredne utakmice bice bas izazov za nasu ekipu, em kvalitetni protivnici em problemi sa zutim, em problemi sa povredama (umorom).
Al jbo sve...SVI U OLOVO !!!!
P.S. Mamicu im, otkad se parking placa nedeljom? To kako su instalirali ove nove aparate?
PS2. Sad se sjetih da je i Honda igrao Vala nista nije pokazao, da bi zalili sto je otisao. Bar ono sto sam ja vidio.
Samo Čelik zenički !!!