FliX je napisao/la: ↑14 srp 2024, 02:18 Sto nasmija. Neko napisa da je dobro sto su nasi strucnjaci poceli zagledat dobre igrace. Mogli su i Demirovica kontaktirat, al jbg ode vec u Stuttgart.
Ovaj klub Romanija kad procitam sjetim se Halida Beslica. Nikako me ne asocira na fudbal.
Hajde danas da bas vidimo da li je rijec o dolasku kapitalca.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Mogao bi danas i profi ugovor pasti
Danas igra likČe
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Pravi test da vidimo koji sistem je bolji i jači, jak covjek vs sociosTruhlo je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:32A u qracprisonbreak je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:30 Konjalic i Rustemovic u Tuzlu. A imaju vec dosta ozbiljnih igraca, ne znam sta hoce sa Durmisom
Nedavno spominjem Konjalića na temi prva liga i ode kod sisoje
Tuzla ulazi rutinski, nemamo mi šta tražiti realno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pravi test će biti kada sociosi vrate i zadnjih 600 000 KM duga, pa ne budu morali polovinu prihoda trošiti na dugove.Avenija je napisao/la: ↑14 srp 2024, 12:09Pravi test da vidimo koji sistem je bolji i jači, jak covjek vs sociosTruhlo je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:32A u qracprisonbreak je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:30 Konjalic i Rustemovic u Tuzlu. A imaju vec dosta ozbiljnih igraca, ne znam sta hoce sa Durmisom
Nedavno spominjem Konjalića na temi prva liga i ode kod sisoje
Tuzla ulazi rutinski, nemamo mi šta tražiti realno.
Do sad se pokazalo da su jaki ljudi mnoge klubove u mezar odveli za razliku od sociosa koji dižu klub iz višemilionskog minusa.
Imao je isti taj jak čovjek priliku u Slobodi sa dugovima, pa im je napravio više poreznog duga, nego što je vratio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ide jedna vijest koju saznaje Sport bez cenzure za par trenutaka na portalu!
Ono o cemu sam pricao, svaka cast za klub. Ovo je pravac u kojem klub treba da ide.Ono što je jako pozitivna stvar za sve u klubu jeste da je dogovorena saradnja u kojoj će Tabaković potpisati profesionalni ugovor sa Čelikom na period od 2 godine (1+1).
Tako se to radi, bravo uprava ulaganje u omladinu.Talha- welcome back
Odlično, Međuseljac i Tabaković na PRO ugovorima, sada još da se dovede iskusan veznjak uz kojeg će momci eksplodirati
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Talha
Isplatiti će se ovaj potez višestruko, uvjeren sam
Isplatiti će se ovaj potez višestruko, uvjeren sam
Ide još jedna nova informacija samo na SportBC.ba
Samo povrede da ga zaobidju, momak ce eksplodirati ovu sezonu.
Sada je Feno na redu da mu prepusti desetku
Momak je za čitavu sezonu najbolji veznjak ekipe i jedan od najboljih igrača. Na prvom kontaktu s loptom se to dalo vidjeti.
Odlično da je tu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."