NK Čelik
Re: NK Čelik
Napokon se može gledat ovaj Čelik I ova igra, Mašić izgleda zaostao u razvoju sa ovim šansama, nevjerovatno šta sve može ofulat u pm. Džanković fantastičan igrač.
c'mon likČe
Nismo ovoliko šansi napravili u cijeloj polusezoni
Zaim uradio ono što kmečavac nije znao, gurnuo krila naprijed, a veznjake povukao u sredinu.
Hodžić odličan za sad na zadnjem veznom.
Zaim uradio ono što kmečavac nije znao, gurnuo krila naprijed, a veznjake povukao u sredinu.
Hodžić odličan za sad na zadnjem veznom.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kao da je neka druga ekipa na terenu
-
Generalno fina igra, ali u zadnjoj trecini svaki pas kasni pet sekundi, mogli smo dosta efektivnije rješavat neke sitaucije. Završinca bas losa, Masic je bas u kanalu sto se toga tice.
Za Hodzica sam bio skeptican kako ce na sestici, ali bgm on ko Casemiro iz Reala, tri faula a kartona nigdje
Za Hodzica sam bio skeptican kako ce na sestici, ali bgm on ko Casemiro iz Reala, tri faula a kartona nigdje
Srce, čast i ponos!
Džankovic je sam bolji nego cijela ekipa pod Dariom, svaka mu čast!
Aneseeeeeeeeeeeeeeeee hajdeeeeeee molim teeee
Dzankovic i Martinovic odigrali su bas kako sam ih i zamisljao. Prodor, dribling, ubacivanje i povremeno ulazenje u sredinu. Roben i Ribery iz Bajerna za sirotinju
Nije lose samo mašic mora vise proraditi.
Al po meni ovo nije nista bolje nego sto smo odigrali protiv jedinstva na početku sezone.
Jedino mozda sto je Tomislav kvalitetnija ekipa.
Al po meni ovo nije nista bolje nego sto smo odigrali protiv jedinstva na početku sezone.
Jedino mozda sto je Tomislav kvalitetnija ekipa.
-
Ma daj Mašić ne pogleda gdje će ošutati samo opuca..
Igra gledljiva,fali nam malo da smo sinhronizovani u odbrani , stvore nam višak igrača i ulaze po strani sa 3 igrača, jedan pogriješi naš gotovo je i tu ispadamo ubacuju loptu.Sredina vise da izlazi kada Tomislav napravi pririsak na odbranu.Tomislav jaka ekipa, ovaj golaman ne čini mi se loš.Sve u svemu razlika ko nebo i zemlja.Opasni smo i mi po strani, onom malom Džankoviću se igra.
Damjanoviću čkaPi jedna jel vidis kako se stoji cijelo poluvrijeme kraj out linije a ti pustio korjenje na klupi
Igra gledljiva,fali nam malo da smo sinhronizovani u odbrani , stvore nam višak igrača i ulaze po strani sa 3 igrača, jedan pogriješi naš gotovo je i tu ispadamo ubacuju loptu.Sredina vise da izlazi kada Tomislav napravi pririsak na odbranu.Tomislav jaka ekipa, ovaj golaman ne čini mi se loš.Sve u svemu razlika ko nebo i zemlja.Opasni smo i mi po strani, onom malom Džankoviću se igra.
Damjanoviću čkaPi jedna jel vidis kako se stoji cijelo poluvrijeme kraj out linije a ti pustio korjenje na klupi
-
Dragi Durmo prosu mlijeko radi tebe.Hem si loše ipuco loptu hem nisi mogao odbranit šut koji je bio ko kod moje nane.
Haman nije zadovoljan što uprava nije podmazala.
Haman nije zadovoljan što uprava nije podmazala.
Da je Masic svoje zabio, ne bi sad brinuli. Ovako, vec ih nerovoza hvata.
@Truhlo ti si ga doveo, sad drugog nam nadji do zime.
@Truhlo ti si ga doveo, sad drugog nam nadji do zime.
Samo da je Masic bar jednu od prilika zabio lagano bi ovo priveli kraju a ovako strepimo, ne ide ga nikako. I Durmo je malo kritican, nekoliko teskih dodavanja nasim veznim umjesto da ispuca loptu. Hdzic odlican kao i Dzankovic
Evo ga napokon.
Hodzic odlican danas.
Hodzic odlican danas.