NK Čelik
Re: NK Čelik
Ehh sad ako ne iskoristimo ovo onda jbg
Hajmo momci nemojte nas razočarati
Ali po navici sad ce nas Tomislav otresti hahaha
Hajmo momci nemojte nas razočarati
Ali po navici sad ce nas Tomislav otresti hahaha
Hodzic vjerovatno na zadnjem veznom. Drago mi je sto je dobio priliku i nadam se da ce ju iskoristiti na najbolji moguci nacin, ali mislim da on ipak najbolje moze pruziti sa stoperske pozicije.
-
Hoce li biti hiljadu ljudi na tekmi ?
Ono sto je sloboda bila prosle sezone, ove je stupcanica, a sto je stupcanica bilo, to smo ove sezone mi. Oni kiksaju, ali zato i mi, umjesto lagano da to privedemo kraju.
Ja ocekujem pobjedu.
-
Bezveze se zamarati, kao da su nam toliko bitni rezultati i ta tabela.
Da Bog da.500 u vrh glave
Nema ni 5 stoja trenutno na zapadu...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Imal neko iskustva sa ovim mytv. Moze l' se gledat iz Slovenije, i kako se aktivira? Zakomplikovali su ko da Nasi placam prenos vanzemaljaca sa jupitera na saturn
Joj masica, vadi ga, nek mali ahmetspahic igra jebem ti loptu i 1 na 1 prilike.
Sreca Horic ga zabio
Sreca Horic ga zabio
- asimdemineri
Ako smijes gledati stream u Sloveniji idi na www.bhliga.com nađi utakmicu Zrinjski-Radnik brodcast nađi moja tv i gledaj.Kontras'88 je napisao/la: ↑16 lis 2024, 18:00 Imal neko iskustva sa ovim mytv. Moze l' se gledat iz Slovenije, i kako se aktivira? Zakomplikovali su ko da Nasi placam prenos vanzemaljaca sa jupitera na saturn
Alija Izetbegović Čelik
Mi kad dadnemo go 1 na 1 treba nam racunati 3 gola
-
E moj Mašiću.Dva puta šutaš u golmana.
Daj boze da nam se ne obije o glavu ovoliko velik broj propustenih prilika. Masic ne moze lamelu da pogodi da stoji ispred Europe.