NK Čelik
Re: NK Čelik
@Zamorano
Vec je vrijeme za visinske pripreme Nadam se da ce i ove godine redbull organizovati akciju, koja je dosad najbolje funkcionisala 01.11 sudija bi trebao svirati pocetak.
Vec je vrijeme za visinske pripreme Nadam se da ce i ove godine redbull organizovati akciju, koja je dosad najbolje funkcionisala 01.11 sudija bi trebao svirati pocetak.
Samo Čelik zenički !!!
Živ ti meni i zdrav bio pred nama je pazi poslije ove domaće 2 utakmice ako kiksamo kreće tjeranje zaimovicaTruhlo je napisao/la: ↑13 lis 2024, 18:33Daj bolan ne rise, Gradina, Tošk manje na plate troše, ispred nas na tabeli, nije im pobjeda u gostima misaona imenica. Rahiću budžet 300k, duplo manji od Čelika pa ti ljudi ogade nogomet.Almir2018 je napisao/la: ↑13 lis 2024, 18:24A da je podnio ostavku na početku svi bi pisali ovdje pobjegao kao picka neka jel takoTruhlo je napisao/la: ↑13 lis 2024, 18:12
Daj ba buraz, zato Gradine, Toškovi i ostali giganti imaju astronomske plate, trening kampove i sve ko u njemačkoj sa kojom konjina klub poredi
Što nije podnio ostavku pred prvenstvo, ambicije se znaju, niste mi omogućili veznjaka i čistog obraza razguli dalje, nego sad kmečavac kmeči, od kako je došao kmeči, idi više ba.
Nije imao golova na kembridžu pa nam šteka realizacija
Dođe čovjek iz hercegovine, gdje je prirodna katastrofa, nikom ni je do života, 3 dana sa ekipom pa ih postavi ko što ovaj nije za sezonu. Nemoj mi sad pisati šok terepija, bio je i Dario šok terapija pa rak za oči u Bihaću bio a Zrinjski nas silovao.
Imaju plate dobre igrači u ovoj ligi nemoj zezat truhlo
Isto će biti zaimovicu za par kola jebat ćemo mu sve ali nije do trenera do igraca oni naznaju bolje moze doci sad murinjo da ih vodi isto bi bilo ko i dario ljudi
Kakve su nam finansije takvi su rezultati i tačka ljudi
Nećemo ispast iz lige ali nećemo dugo ni uci u pl i pomirimo se sa tim
Ne poredi se ovdje niko sa Stupčanicom, svakom je jasno da troše 3, 4 puta više od nas, ali alibija i opravdanja nema za poređenje sa ostalim klubovima u ovoj ligi.
Pa on je izjavio da je realnost da gubiš od Rahića i Radničkog. Nemojte srati, Čelik finansijski daleko bolje od njih stoji u ovoj ligi.
Zaima neće niko tjerati, nije on ovu ekipu slagao, imat će podršku ko što je i kmečavac imao kad je duvnjaka nasljedio, ali nakon 2 prelazba roka će se naravno tražiti napredak, što je i normalno.
Tosk i Gradina nemaju dugove ko mi to je ogromna razlika
I dalje kažem nije do trenera do igrača je sve ali eto...
Smije li se na zapad u srijedu, Jel Mašić ljut na publiku?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Idi u qrac
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Allgunsblazing
Vise lopti uzeo Hodzic na defanzivnom veznom nego talent Prguda.
Masic mora na klupu. Poceti utakmicu sa Benjaminom, nek barem smeta igru protivnika iz odbrane, od Masica ni to.
Durmo isto nije svoj u zadnje vrijeme.
Masic mora na klupu. Poceti utakmicu sa Benjaminom, nek barem smeta igru protivnika iz odbrane, od Masica ni to.
Durmo isto nije svoj u zadnje vrijeme.
Do polusezone imamo 6 tekmi odigrat a 5 od tog je protiv ekipa koje su iznad nas na tabeli tako da bi mi mogli lagano da prezimimo u zoni ispadanja, nek nam je sretno
-
Mene iskreno najviše brinu ove izjave Damjanovića, ok svi znamo da kmeči nekad i previše, ali ne mogu se zanemarit neke stvari, tipa da još uvijek nije postignut dogovor i da ima mnogo prljavog veša koji ne želi da se iznosi u javnost. Jest karina od trenera, ali je ljudina, to mu ne može niko osporiti, ne vjerujem da bi lagao u svojim izjavama. Znači ne pušu baš fini vjetrovi u klubu i mnoge se stvari guraju pod tepih zbog "atmosfere", klub diše na škrge, ali kola se loma na trenerima.. Zaimoviću nek je sretno ali ne piše se ni njemu dobro haman.
Ludilooooo je zarobiloooo
Naredne dvije utakmice ce odrediti nas put u ovoj sezoni
-
Naravno da je bila jača ekipa prošle sezone i to sa spomenuo, smijali se svi i kad sam vidio ove prvu utakmicu sve mi je bilo jasno, al eto.
Damjanović ne vjerujem da laže kada spominje prljav veš i guranja stvari pod tepih.Neki dan pitam ovdje šta je sa računom,rečeno iz kluba da će se protesti napraviti još na ljeto, a ovdje ti dođe neki šupčić i vrijeđa inteligenciju kaže na odmoru sudije. Druga stvar prosjačenje je intezivnije počelo sa 12. igrač, vjerni navijač, donacije raznorazne i gdje sam još nekim djelom skontao kada su proširili rok za plaćanje pločica koji je treba da bude do 30.08.
Upravi da prenesem uhvatite se vi Fude i sastanaka sa njim, htjeli to mi ili ne on je gradonačelnik.Prije 2-3 godine ste se svi kur.čili od uprave u klubu sa uličarskim žargonom, dobijamo ga na sudu itd. do vas na forumu koji ste me linčovali kakav on i kakvo sastajanje jesi ti normalan čovjek koji je htio ugasit klub itd.Ima jedna izreka kaže Od drveta nevidiš šumu.Uhvatite se vi politike, politike koja ćete naučiti iskustvu o vođenju kliba kako i od koga maznuti novac npr.SDA ma može al dođi da te ogulim, Fudo ma dođi fudo ajde zaboravimo sta je bilo imas nasu podršku ali daj malo uplati poguraj nas i poguraj nas na sudu...Kada budete imali lovu i kada bude dolazila sa svih strana onda im ga možete zavući.Razmišljajte mozgom a ne srcem, inače će te sami sebe ugasiti.
Damjanović ne vjerujem da laže kada spominje prljav veš i guranja stvari pod tepih.Neki dan pitam ovdje šta je sa računom,rečeno iz kluba da će se protesti napraviti još na ljeto, a ovdje ti dođe neki šupčić i vrijeđa inteligenciju kaže na odmoru sudije. Druga stvar prosjačenje je intezivnije počelo sa 12. igrač, vjerni navijač, donacije raznorazne i gdje sam još nekim djelom skontao kada su proširili rok za plaćanje pločica koji je treba da bude do 30.08.
Upravi da prenesem uhvatite se vi Fude i sastanaka sa njim, htjeli to mi ili ne on je gradonačelnik.Prije 2-3 godine ste se svi kur.čili od uprave u klubu sa uličarskim žargonom, dobijamo ga na sudu itd. do vas na forumu koji ste me linčovali kakav on i kakvo sastajanje jesi ti normalan čovjek koji je htio ugasit klub itd.Ima jedna izreka kaže Od drveta nevidiš šumu.Uhvatite se vi politike, politike koja ćete naučiti iskustvu o vođenju kliba kako i od koga maznuti novac npr.SDA ma može al dođi da te ogulim, Fudo ma dođi fudo ajde zaboravimo sta je bilo imas nasu podršku ali daj malo uplati poguraj nas i poguraj nas na sudu...Kada budete imali lovu i kada bude dolazila sa svih strana onda im ga možete zavući.Razmišljajte mozgom a ne srcem, inače će te sami sebe ugasiti.
- Allgunsblazing
A jest majstor navalio na Fuada. Haman si ti ovdje po nekom zadatku.
I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze.
I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze.
- asimdemineri
Najveca zamka u svemu ovome je ta sto klub misli da depolitizacija vise odgovara klubu nego gradskim institucijama. Vec godinama je ocito da Celik politicki nije zanimljiv, tako da sumnjam da postoje ljudi od zadataka.
Alija Izetbegović Čelik
U jednom trenutku kada govore o Čeliku, dugo bolji opis nisam čuo za naš klub. Ide nešto u fazonu, Čelik je sigurno najborbeniji klub u državi, ne u smislu igre na terenu nego borbe za opstanak kluba, borbe kluba i navijača godinama.
I jest tako, nisu to više godine, polako prelazimo u dvije decenije borbe Isto smo žohari, kad kontaš da si razvalio klub i kad misliš da si otjerao žohare, eto onih 300, 400 izroni odnekud i povuku za sobom milju još, a kad se otvori i nazire neko svjetlo na kraju tunela eto još 7000 žohara koji čekaju konačnu pobjedu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Allgunsblazing
Celik je itekako zanimljiv Fuadu Kasumovicu. On bi sve na svijetu dao da ga moze ugasiti.asimdemineri je napisao/la: ↑14 lis 2024, 08:41 Najveca zamka u svemu ovome je ta sto klub misli da depolitizacija vise odgovara klubu nego gradskim institucijama. Vec godinama je ocito da Celik politicki nije zanimljiv, tako da sumnjam da postoje ljudi od zadataka.
Nema istine u tome da depolitizacija kluba odgovara klubu, zato sto svi ostali klubovi uveliko koriste politiku za vlastiti uspjeh, ALI je to jedini nacin da opstanemo. Ovako smo mi u nezavidnoj poziciji u odnosu na sve druge klubove, ali ako je to cijena da imamo svoj klub, onda cemo je i platiti. Ako je cijena da igramo samo ovu ligu, onda cemo i tu cijenu platiti. Najvisi organ kluba je donio takvu odluku i toga se drzimo, ove price po forumima se mogu lijepo okaciti macku o rep.
@Truhlo mi smo pobjedili. Samim tim sto nam je klub skoro spasen gasenja i sto smo na pragu skidanja blokada sa racuna, mi smo pobjedili. To sto nam neki pokusavaju nametnuti igranje u PL kao neku pobjedu nas ne smije obeshrabrivati sada kada smo toliko blizu cilju. Jedina pobjeda je zdrav Celik koji ce biti ponos svojih navijaca, a liga je u ovom trenutku najmanje bitna. Ako budemo spremni, bicemo neki faktor i u PL, ako ne, bar cemo gurati zdravu ideju kluba do nekih boljih vremena.
Ove sto traze sadaku od Fuada ili "jakog" covjeka pozivam na skupstini da to govore. Nemojte biti p**** pa ovako pokusavati okrenuti vodu na svoj mlin. Forum ne odlucuje, SKUPSTINA ODLUCUJE.
- BatistutA19
Mi se samo vrtimo u krug pricama ,tacno tako najveca je pobjeda sto je klub spasen pa eto guramo ovako i ja sam nemoramo nikad uci u WWIN LIGU BIH ako ce nam opet bit politika u klubu ali sam podrzavam da od svakog od koga mozes uzet novac treba uzet novac ali u klub i da se pitaju to nikad vise.
Ne slazem se nikako sa ovim ko kaze nije bitna liga ,liga je itekako bitna iz ove ne smijes ni pomislit da ispadnes i uvjek kazem nije isto iz Kantona u DLC ili nedo bog iz FL u DLC to je nebo i zemlja razlika ,tad bi bas opo.interes,ja ne bi mogo to podnijet i pratit a u ovoj ligi cu uvjek gledat.
Ja potpuno razumijem i ljude koji razmisljaju srcem ali isto i jazumijem i ove koji gledaju realnost kakvo ti je stanje na terenu oko Čelika.
Sto se tice ekipe ja mislim da imamo bolju ekipu samo je treba dobro poslozit ,vidjet cemo za Zaimovicem hoce li on uspjet ali isto tako nemamo ekipu koja moze napast sami vrh.
Valjda ce i ta famozna deblokada doci.
Da je ove dvije nekako dobit i priblizit se vrhu jer ide kraj polusezone ,jedu ne igramo a prve dvije smo gosti.
Ne slazem se nikako sa ovim ko kaze nije bitna liga ,liga je itekako bitna iz ove ne smijes ni pomislit da ispadnes i uvjek kazem nije isto iz Kantona u DLC ili nedo bog iz FL u DLC to je nebo i zemlja razlika ,tad bi bas opo.interes,ja ne bi mogo to podnijet i pratit a u ovoj ligi cu uvjek gledat.
Ja potpuno razumijem i ljude koji razmisljaju srcem ali isto i jazumijem i ove koji gledaju realnost kakvo ti je stanje na terenu oko Čelika.
Sto se tice ekipe ja mislim da imamo bolju ekipu samo je treba dobro poslozit ,vidjet cemo za Zaimovicem hoce li on uspjet ali isto tako nemamo ekipu koja moze napast sami vrh.
Valjda ce i ta famozna deblokada doci.
Da je ove dvije nekako dobit i priblizit se vrhu jer ide kraj polusezone ,jedu ne igramo a prve dvije smo gosti.