NK Čelik
Re: NK Čelik
Polako ljudi samo sabura biti će jos igrača
-
Niko nije rekao da je on toliki zaljubljenik u Čelik. Jednostavno poražavajuće za " našu djecu" je to da momak iz Sarajeva bude primjer kakav treba da bude taj odnos prema grbu,
klubu, navijačima.
Nadam se da ćemo dobijati sve bolja pojačanja, i da ćemo imati konkurentnu ekipu za top 3.
A sta je trebo da nema treninge i ne pokusa u PL??? Ne trazi se i ne ocekuje se da neko voli samo Čelik a igrac je,vec se trazi upravo ono sto je Talha dao klubu,rad,pozrtvovanje,vrhunski odnos prema klubu ,gradu i navijacima. A momak ima pravo kad mu istekne ugovor da bira gdje ce da igra jer to je njegova karijera! Da je sad Jamal nije,al je dobar igrac za svoje godine + gospodin i vaspitan momak to vala jest!
Ako je neko ponudio vise novca za nekog igraca, ne znaci nuzno da je klub napravio gresku ili da je to neka nasa sramota. Mozda su ljudi u klubu procijenili da ne vrijedi tolike plate ili da za te novce moze doci bolji igrac. U fudbalu, u vecini slucajeva, manji klubovi nekom igracu moraju ponuditi vise para da dodje kod njih. Ko da bi Ronaldo otisao u al-nasr igrati za manju platu, nego momci siru sliku gledajte.
Ide Rock ´n likČe
Ide Rock ´n likČe
-
Konjalic i Rustemovic u Tuzlu. A imaju vec dosta ozbiljnih igraca, ne znam sta hoce sa Durmisom
A u qracprisonbreak je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:30 Konjalic i Rustemovic u Tuzlu. A imaju vec dosta ozbiljnih igraca, ne znam sta hoce sa Durmisom
Nedavno spominjem Konjalića na temi prva liga i ode kod sisoje
Tuzla ulazi rutinski, nemamo mi šta tražiti realno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ti si ovome sve kriv ljudi pročitaju koga ti želiš i pokupe ga drugi kluboviTruhlo je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:32A u qracprisonbreak je napisao/la: ↑13 srp 2024, 19:30 Konjalic i Rustemovic u Tuzlu. A imaju vec dosta ozbiljnih igraca, ne znam sta hoce sa Durmisom
Nedavno spominjem Konjalića na temi prva liga i ode kod sisoje
Tuzla ulazi rutinski, nemamo mi šta tražiti realno.
Romanija dobi 2:1 Stupcanicu u prijateljskoj. Kakav ba sisoje otislo mu 20 igraca valja dovest 20 novih, uigrat sve ...
Slobodi otišlo 20 nakon ispadanja i doveli 20 3 sedmice pred prvenstvo. Na kraju krajeva zna dobro sisoje kako se uzima ova liga.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Nema od Tuzle ništa. Kakav Rustemović, Durmiš, Konjalić i k .
Rustemović bio igrač prije 10 godina
Ide LikČe
Rustemović bio igrač prije 10 godina
Ide LikČe
- BatistutA19
I sta bi od nasih firumasa strucnjaka poznavaoca sa potpisima nekih kapitalaca ,Tabakovica .Uso u kucu ae reko da vidim ko je potpiso kad ono nista.
Sabura BatistutaBatistutA19 je napisao/la: ↑13 srp 2024, 21:29 I sta bi od nasih firumasa strucnjaka poznavaoca sa potpisima nekih kapitalaca ,Tabakovica .Uso u kucu ae reko da vidim ko je potpiso kad ono nista.
Do Čelika je sutra Talha potpisuje abd
Sto nasmija. Neko napisa da je dobro sto su nasi strucnjaci poceli zagledat dobre igrace. Mogli su i Demirovica kontaktirat, al jbg ode vec u Stuttgart.
Ovaj klub Romanija kad procitam sjetim se Halida Beslica. Nikako me ne asocira na fudbal.
Hajde danas da bas vidimo da li je rijec o dolasku kapitalca.
Ovaj klub Romanija kad procitam sjetim se Halida Beslica. Nikako me ne asocira na fudbal.
Danas je Talha nikakav kapitalacFliX je napisao/la: ↑14 srp 2024, 02:18 Sto nasmija. Neko napisa da je dobro sto su nasi strucnjaci poceli zagledat dobre igrace. Mogli su i Demirovica kontaktirat, al jbg ode vec u Stuttgart.