Vidim ovaj pise neke sanse Masica i sut Popovica skibut sa gol linije u drugom i kao imali posjed pa pitam al et haman je subjektivno pisaoTruhlo je napisao/la: ↑12 lis 2024, 17:06Ma nismo bili bolji, tuzli poništen čist gol za 3 1, imali su u drugom 100% šansu prazan gol promašili. Nemaju igru ko ni mi, tu smo negdje po kvaliteti. Mi neke poluprilike nešto, slična utakmica ko prošle sezone protiv Slobode, dulumi prostora ali manjak kvalitete i fudbalske inteligencije.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma to glavom Marin, njihov odbrambeni ispucao loptu u svojih 16 metaraCinvict35 je napisao/la: ↑12 lis 2024, 17:09Vidim ovaj pise neke sanse Masica i sut Popovica skibut sa gol linije u drugom i kao imali posjed pa pitam al et haman je subjektivno pisaoTruhlo je napisao/la: ↑12 lis 2024, 17:06Ma nismo bili bolji, tuzli poništen čist gol za 3 1, imali su u drugom 100% šansu prazan gol promašili. Nemaju igru ko ni mi, tu smo negdje po kvaliteti. Mi neke poluprilike nešto, slična utakmica ko prošle sezone protiv Slobode, dulumi prostora ali manjak kvalitete i fudbalske inteligencije.
Imali smo posjed prvi dio drugog poluvremena, sve dok lopta ne dođe do Raševića i ovaj ispuca
Da se ne lažemo, taktički ima napretka u postavci, ideji igre, svemu, ali kao što većina piše džabe kad nam igrači ne znaju
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Prvo da cestitam trenerima i igracima na bodu zasluzenom,borili su se nema se tu sta prigovorit,po meni realan rezultat ,mada je Tuzla mozda blize bila pobjedi.Imali su oni zicer u drugom sreca ode preko gola i mi imali ono glavom odbrani mu i po bod svakom.
Uglavnom vidi se neki napredak nakon dolaska Zaimovica bar na nesto lici i borba i bilo je finih situacija napred pogotovo ali jbga ne znamo zavrsit i da ce propuh u odbrani dobro smanjit.
Istacicu Smajlovica po meni odlicno odigro i nadam se Popovicu jos spremnijem i da ce se dignit Martinovic i Dzankovic sa novim trenerom a i Masica da ce krenut golovi.
Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i bodom,malo ce ih dignit bili su pali malo psihicki.
Robiji svaka cast ko uvjek i sretan povratak kuci.
Uglavnom vidi se neki napredak nakon dolaska Zaimovica bar na nesto lici i borba i bilo je finih situacija napred pogotovo ali jbga ne znamo zavrsit i da ce propuh u odbrani dobro smanjit.
Istacicu Smajlovica po meni odlicno odigro i nadam se Popovicu jos spremnijem i da ce se dignit Martinovic i Dzankovic sa novim trenerom a i Masica da ce krenut golovi.
Sve u svemu zadovoljan sam i igrom i bodom,malo ce ih dignit bili su pali malo psihicki.
Robiji svaka cast ko uvjek i sretan povratak kuci.
Ne kontam Barbareza nikako,kako ne zove ovog naseg Mašiča u repku,pa sine koliko se lik nafurao da je igračina Džeko bi sjeo na klupu kad ga vidi! Pa jb majku ko njega nafura da je igrač,ne trči samo se svadja i glumi nešto!
Samo Čelik!
-
A jest Jusić onaj preloš.Pustite opet snimak samo 2. poluvrijeme.Svaki put igrač prolazi pored njega i ubaci loptu.Vidili slabost kuda najvise mogu proci.Pogledaj mu samo kretnje prema protivničkom igraču.Vidi se da nam fali Sivac.Ne znam ima li ko umjesto njega barem junior al lik je loš do bola.
Jel nam ga uvalio Damjanović?
-
Jednu lošu odigrao, zato je 6 utakmica među najboljim bio. Yebi ga da je digao glavu danas i odigrao povratnu Mašiću igrao bi PL ko Sivac Treba biti realan, ovo je prva liga federacije i čudimo se što neke stvari ne rade bolje, al da rade logično ne bi igrali ovu liguGuest.1945 je napisao/la: ↑12 lis 2024, 17:43 A jest Jusić onaj preloš.Pustite opet snimak samo 2. poluvrijeme.Svaki put igrač prolazi pored njega i ubaci loptu.Vidili slabost kuda najvise mogu proci.Pogledaj mu samo kretnje prema protivničkom igraču.Vidi se da nam fali Sivac.Ne znam ima li ko umjesto njega barem junior al lik je loš do bola.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovom prilikom bih da pozdravim tri mladića i njihove familije koji su mi poslije tekme planirali uzeti "obilježja" kad sam se odvojio od Robije.
fukaraština u elementu.
fukaraština u elementu.
Samo ubaciti dva časa sedmicno u ucionici pred tablom da ih neko uci osnovama fudbala pored redovnih treninga i za mjesec dana ce sve redom nabijati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
@Truhloni Jbg trebao bi mu Zaimovic pustiti video njegov i da analiziraju.Al stvarno je bio loš, postavi se prema igraču katastrofalno i zato uvijek prođu.
Nadam se da je protiv Bratstva u nedjelju utakmica, kako bi imali 3 dana odmora nakon Tomislava. Koji smo mi pehovi, baš ovo kolo u srijedu Bratstvo preskače i imaju 7 dana za pripremu utakmice sa nama, a jaka su ekipa baš. Nadam se i noćnom terminu, deri miško dok račune za struju savez plaća ovaj mjesec
-
E ovo je nas problem. Taj kokuzluk i vječno grebanje.Truhlo je napisao/la: ↑12 lis 2024, 18:21 Nadam se da je protiv Bratstva u nedjelju utakmica, kako bi imali 3 dana odmora nakon Tomislava. Koji smo mi pehovi, baš ovo kolo u srijedu Bratstvo preskače i imaju 7 dana za pripremu utakmice sa nama, a jaka su ekipa baš. Nadam se i noćnom terminu, deri miško dok račune za struju savez plaća ovaj mjesec
Zašto bi uopste trebala biti nocna utakmica protiv Tomislava ? Apsolutno bespotrebno.
Potvrđena je noćna protiv Tomislava. Možda zato što je radni dan i što niko živ ne bi mogao doći srijedom u 15:00h. Protiv Bratstva je nepotrebna noćna jer je vikend.RubikovaKocka je napisao/la: ↑12 lis 2024, 18:40E ovo je nas problem. Taj kokuzluk i vječno grebanje.Truhlo je napisao/la: ↑12 lis 2024, 18:21 Nadam se da je protiv Bratstva u nedjelju utakmica, kako bi imali 3 dana odmora nakon Tomislava. Koji smo mi pehovi, baš ovo kolo u srijedu Bratstvo preskače i imaju 7 dana za pripremu utakmice sa nama, a jaka su ekipa baš. Nadam se i noćnom terminu, deri miško dok račune za struju savez plaća ovaj mjesec
Zašto bi uopste trebala biti nocna utakmica protiv Tomislava ? Apsolutno bespotrebno.
Treba igrat ovaj mjesec sve utakmice u nočnom terminu jer SAVEZ PLAČA STRUJU!!!
Ko im ebe mater i savezu treba sve iskoristiti.
Čestitke igračima na osvojenom bodu,ne svim samo pojedinim igračima! Trener je ko malo i poslozio al vidi jadnik tek sad koliko panjeva ima u ekipi. Tuzla realno bliza pobjedi al et imali smo i malo srece.Njihov mali Osmic broj 20 bolji od našeg i Dzankovica i Bajramovica zajedno! Tog malog treba pratit ima mali muda za igru.Durmo sto je islo prema golu bio je i gol,u strasnom padu forme vec duze vrijeme.Bajramovic mozes se sine sto se mene tice spakovat i izac iz kluba,prelos ovu cijelu sezonu.Jusic jako los danas al bas los.Napad Masic,Martinovic,Dzankovic JOŠ GOLA NIJE DAO!!! VELIKA SRAMOTA!!! BRUKA! Ostali momci ko nesto su se i borili a jos su slabi bili i Vardo i Hodzic..Svakako je sezona gotova sto se Čelika tice. Uprava nek analizira gdje je pogrijesila ima vremena 10 mjeseci do sljedece sezone al jedan ovakav panj Dzankovic ni pod razno ne moze biti pojačanje za Čelik!
Ko im ebe mater i savezu treba sve iskoristiti.
Čestitke igračima na osvojenom bodu,ne svim samo pojedinim igračima! Trener je ko malo i poslozio al vidi jadnik tek sad koliko panjeva ima u ekipi. Tuzla realno bliza pobjedi al et imali smo i malo srece.Njihov mali Osmic broj 20 bolji od našeg i Dzankovica i Bajramovica zajedno! Tog malog treba pratit ima mali muda za igru.Durmo sto je islo prema golu bio je i gol,u strasnom padu forme vec duze vrijeme.Bajramovic mozes se sine sto se mene tice spakovat i izac iz kluba,prelos ovu cijelu sezonu.Jusic jako los danas al bas los.Napad Masic,Martinovic,Dzankovic JOŠ GOLA NIJE DAO!!! VELIKA SRAMOTA!!! BRUKA! Ostali momci ko nesto su se i borili a jos su slabi bili i Vardo i Hodzic..Svakako je sezona gotova sto se Čelika tice. Uprava nek analizira gdje je pogrijesila ima vremena 10 mjeseci do sljedece sezone al jedan ovakav panj Dzankovic ni pod razno ne moze biti pojačanje za Čelik!
- Juzni Front 1988
Invalidima je nacrtano i objasnjeno, ali invalidi ne znaju care. Mozes do sutra objasnjavat, ali ne znaju.
moSa likCe