NK Čelik

Brotherze

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

Fali nam lijevi bek poput Jusica desno, Bjramovic je prespor protiv malo brzih igraca pa ispada prelagano. I druga stvar kad se izgubi lopta treba trcat nazad, pravit prekrsaj il nesto a ne rukama mahat kao neki. I u sredini smo prespori, Talha i Vardo dok se okrenu ovi vec odmakli 5 metara, fali tu jedan trkac.

Al eto opet je bolje nego sto je bilo, trude se bar, ne sjecam se kad smo se ovako 2 puta vratili nakon vodstva protivnika.

I onaj njihov go je cist bio kako mi je izgledalo al eto srecom po nas sudija ponisti.
lemilica

Post Postao/la lemilica »

bartoli je napisao/la: 12 lis 2024, 15:29 Patnja…od onakvih ciljeva i zelja na pocetku sezone dobili smo patnju kad se gleda tekma
Ali realno koje ciljeve. Nikada nije rečeno da ganjamo wwin ligu, nit ćemo ganjati još par godina sigurno. Navijači su zacrtali neke visoke ciljeve.

Ljudi malo se raspitajte i postanite malo realniji. Toliko ima sad nekih problema, pa i problema nekim sa platama radi kojih nema šanse da se gura jako.
Sve dok nam napokon ne odblokiraju račun i da uprava može u miru šire radit tek onda može se razmišljati o nečemu višem.

Kada se saznaju neke stvari puno je lakše svariti realnu situaciju.
Trebamo bit Sloboda pa da ganjamo po svaku cijenu pl i da budemo kanta za nabijanje. Neka hvala.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Kad smo zadnji put postigli 2 gola u gostima
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Bandit je napisao/la: 12 lis 2024, 16:18 Kad smo zadnji put postigli 2 gola u gostima
4 u Banovicima pred kraj prosle sezone...Utakmicu ne gledam ,ali opet dati 2 gola u gostima je odlicno!
Brotherze

Sta je sa Durmom, vec nekoliko lopti u aut izbija. A i zuti karton glup dobija, jel mu ovo treci vec ne znam samo
phillies

Post Postao/la phillies »

Pa jbm mu mater, al se nama ne da sa ovim krilima. Da je bar jednog havetnog dovest'.
Samo Čelik zenički !!!
Brotherze

Dzankovic los danas,kad treba sutat on dodaje i suprotno, ne ide ga nikako.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Majke mi treba im po šamar opaliti za ova kurčenja i glumljenje igračina. Niko niko neće da doda
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kazem individualne odluke i reakcije su najveci problem.
Srce, čast i ponos!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mogli smo pobjediti da ovim invalidima ima ko nacrtati kako se odigra kontra i realizira..sve u svemu bod odlican. Horić igrač utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Nisam mogao gledati utakmicu ali po sportbc kao mi bili bolji imali posjed i jos 3 sanse dobre jel istina ili je subjektivan , navijacki haha
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Dobro je, solidan Xić za početak, dosta će psihološki značiti za nastavak sezone, pogotovo ako dobijemo naredne dvije kući. Samo Čelik :srce:

Bajramović preloš, Džanković izgleda loše, ali zato kad probije napravi 100% šansu. Hodžić odigrao fino, 4 2 3 1 sa dva zadnja vezna izgleda puno bolje nego 4 1 4 1.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Tuzla city pretanka, jedino durmis i huseinbasic igraju ovo se moglo komotno dobiti :vješanje:
Nije ovdje do trenera nego do igraca koji ne znaju
Smajlovic odlican na beku danas
sale

Post Postao/la sale »

Cinvict35 je napisao/la: 12 lis 2024, 16:57 Nisam mogao gledati utakmicu ali po sportbc kao mi bili bolji imali posjed i jos 3 sanse dobre jel istina ili je subjektivan , navijacki haha
Bara bara.
Al kad bi birao koje bio blizi pobjedi po meni City.

Bod dobar, mislim da je ovo neki nas maksimum s ovom ekipom. Realno ovakve utakmice nekad dobijes nekad izgubis.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 12 lis 2024, 16:57 Nisam mogao gledati utakmicu ali po sportbc kao mi bili bolji imali posjed i jos 3 sanse dobre jel istina ili je subjektivan , navijacki haha
Ma nismo bili bolji, tuzli poništen čist gol za 3 1, imali su u drugom 100% šansu prazan gol promašili. Nemaju igru ko ni mi, tu smo negdje po kvaliteti. Mi neke poluprilike nešto, slična utakmica ko prošle sezone protiv Slobode, dulumi prostora ali manjak kvalitete i fudbalske inteligencije.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori