NK Čelik
Re: NK Čelik
Kad svaki grad ima svoj jedan ili više sportkih portala i foruma, neka imamo i mi u Zenici. Ovdje se nadam opuštenoj atmosferi i abd boljim rezultatima našeg kluba
Upravo to, naravno moze se otvoriti tema i chat i zeničke gradske diskusije itd, stadion, politika, euro 2024 itd i da naš forum zenički zaživi. Zato što više aktivnih forumaša je potrebno.
Registrirajte se, ukljucite se.Srediti će @admin vjerujem sve i otvoriti nove podforume.
Registrirajte se, ukljucite se.Srediti će @admin vjerujem sve i otvoriti nove podforume.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Allgunsblazing
Ako Pasha bude admin, obrisat ce nam temu, opet.
Jel drug @pasha prešao ovdje?
Kakav nam je plan za akcije 12. Igrač i pločice?
Kakav nam je plan za akcije 12. Igrač i pločice?
- Juzni Front 1988
moSa likCe
Tesko se Pashi odvojiti od funkcije
Nadam se da ce i voditelji ovih akcija (laudrop i redbull) doci i reci svoje misljenje. Moj prijedlog je, da se ide uporedo na oba foruma (ako nije previse zahmetli). Naravno jedan spisak donacija bi bio i tamo i ovdje (copy-paste). Ali to je na voditeljima akcija da odluce, jer oni su najvise u poslu s tim.
Samo Čelik zenički !!!
Dok sam upratio da postoji ovaj forum....
Ccccc..... ja jeftinih prozivki....
Btw. pasha i na ss.forumu odavno samo našu temu još moderira, a ovdje svakako neće biti moderator.
Dosta 14 godina od mene
Ccccc..... ja jeftinih prozivki....
Btw. pasha i na ss.forumu odavno samo našu temu još moderira, a ovdje svakako neće biti moderator.
Dosta 14 godina od mene
Predpostavljam ko je admin, pa evo prijedlog od mene. Naravno dok se malo posložite. Trenutno je na pdf Prva liga samo tema o NK Čelik, ali uprkos tome napravite kompletan pod-podforumu za NK Čelik u sklopu pdf Prva liga. Naravno pojedinačne teme otvarajte kako se za koju ukaže potreba.
Sretno u radu...
Sretno u radu...
Cekamo batija da predje, pa da mozemo krenuti u diskusiju
Svakako da treba akcije celicni zid i 12ti igrac prebaciti, sto ce se i uraditi, samo malo vremena treba.
Svakako da treba akcije celicni zid i 12ti igrac prebaciti, sto ce se i uraditi, samo malo vremena treba.
Čekamo @zamorano da se pridruži, da čujemo objektivan komentar na onaj Fenin intervju
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Pozdrav za sve Celikovce i super stvar je ovaj forum
- Juzni Front 1988
Truhlo deder nam podatke odlazaka i dolazaka, ti si za to najpouzdaniji.
Jeste javili Batiju da se ivamo presalta, ostat ce covjek sam tamo nece mu bit nista jasno
Jeste javili Batiju da se ivamo presalta, ostat ce covjek sam tamo nece mu bit nista jasno
moSa likCe