NK Čelik
-
Re: NK Čelik
E cuj Stupcanica. Bas glup par, da je bar bio neko slabiji iz PL ili treceligas.
Srce, čast i ponos!
Evo dobro je ovo.Ako ih ne prođemo onda ne znam i nabi nogom u guzicu sve igrace i bori se za opstanak.
-
Ma i nije toliko lose realno, puno su ti vece sanse da dobijes Stupcanicu nego GOSK Posusje ili Slogu a ne bi ti te ekipe privukle puno vise publike. Drugo da dobijes nizeligasa ides u goste i nemas nikakvog prihoda a nije bas da rutiniramo slabije ekipe u gostima. Tako da suma sumarum idealno bi bio kuci protiv Zvijezde ili tih ekipa iz nase lige, pa onda po meni drugo najbolje je Stupcanica, pa tek onda nizeligasi i premijerligasi. Igramo kuci, bice prihoda od ulaznica uz realnu sansu da prodjes dalje.PatrickBateman je napisao/la: ↑08 lis 2024, 12:22 E cuj Stupcanica. Bas glup par, da je bar bio neko slabiji iz PL ili treceligas.
-
26.10. Stupčanica - Čelik liga
30.10. Čelik - Stupčanica kup
Veliki izazov za Zaimovića!
30.10. Čelik - Stupčanica kup
Veliki izazov za Zaimovića!
Ludilooooo je zarobiloooo
Mogao bi direktor nekad kosulju obuci kad predstavlja klub, nismo mi Gornji Rahic
Neloše, ako prođemo dalje neka opet bude niželigaš da prezimimo u kupu
Da je Tuzlu nekako uzeti da se vratimo u vrh tabele
Da je Tuzlu nekako uzeti da se vratimo u vrh tabele
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma Tuzla je kec realno. Mi smo svoje sanse propustili na prethodnim utakmicama a u naredne tri na strani daj Bože i bod da osvojimo ...
-
Ako prodjemo Stupcanicu onda cemo prezimiti u kupu jer se 1/8 pomjerila za proljece.
Prvenstvo se pomjerilo zbog poplava i izbili su kup ja mislim.
Ako je tako, bolje ispasti, jer ti kup stave mjesec dana prije početka prvenstva na proljeće. Igraš kup pa onda odrađuješ pripreme za proljeće ko debil
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Baš sam vratio i stvarno . . .
Neko će reći sitnica ,šta ima veze, ali na tim sitnicama se i pravi imidž kluba. A ne u puma trenerici. Da je bar macron.
Ali idemo po pobjedu u Tuzlu i da krene taj pobjednički niz
- BatistutA19
Sto se tice Kupa tu i tamo imas sanse da prodjes i bolje Stupcanica nego Gosk Radnik Sloga i slicni a interes navijaca slican a ovi puno jaci..Realno mozemo i ispast bez problema jer su bolji ,nije se ostvarila zelja nekog atraktivnijeg da napunimo stadion ali sta je tu je.Da je nesto u Tuzli napravit bar bar za pocetak bod uzet i neki pomak vidljiv u igri nekoj taktici ,nesto novo jednostavni a ne samo izbij nabij.
Docice vreme kad ce i igraci bit ko jedan i svi u odijelima na gostovanju ,mozda nam Emir Granov bude sponzor Vidjet ces sljedecu kad na pres Emir Cerim obuce odjelo onda ce neko reci sta ce mo odijelo
Docice vreme kad ce i igraci bit ko jedan i svi u odijelima na gostovanju ,mozda nam Emir Granov bude sponzor Vidjet ces sljedecu kad na pres Emir Cerim obuce odjelo onda ce neko reci sta ce mo odijelo
U Tuzlu idemo s najjacim sastavom, nadam se da necemo izgubiti