Zašto Ahmetspahić ne bi bio prva zamjena za Mašića? Ako dovedemo još jednog krilnog koji može igrati napadača kao Martinović i desnog beka imamo popunjen roster za 4 4 2 baklavu, sasvim dovoljno za sredine tabele.Eugen je napisao/la: ↑13 srp 2024, 13:55Nemas rezervnog golmana, desnog beka, jos jednog kvskitetnog i iskusnog veznog i dva ofanzivca jedno krilo dobro i jedan da moze krilo i centralnog kad nema MasicaTruhlo je napisao/la: ↑13 srp 2024, 13:14 Još desnog beka i desno krilo i imamo ekipu za sredine tabele. Ne vrijedi bacati pare koje nemamo na nešto više, kad je kamiondžija odlučio da uđe u PL. On ima iskustvo dva ulaska iz ove lige u PL, igrače koje dovodi uopšte nisu bitni kad će pokupovati sve živo.
NK Čelik
Re: NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Mislim da je mali Karic druga opcija na golu da trenira sa ekipomEugen je napisao/la: ↑13 srp 2024, 13:55Nemas rezervnog golmana, desnog beka, jos jednog kvskitetnog i iskusnog veznog i dva ofanzivca jedno krilo dobro i jedan da moze krilo i centralnog kad nema MasicaTruhlo je napisao/la: ↑13 srp 2024, 13:14 Još desnog beka i desno krilo i imamo ekipu za sredine tabele. Ne vrijedi bacati pare koje nemamo na nešto više, kad je kamiondžija odlučio da uđe u PL. On ima iskustvo dva ulaska iz ove lige u PL, igrače koje dovodi uopšte nisu bitni kad će pokupovati sve živo.
Oko Talhe je haman gotova stvar da će potpisati za nas, a isto tako treba računati na ovog mladog Mirzu Prguda.
-
Nijedan od ovih igraca koji su dosli i za koje je izvjesno da ce doci, nisu nivo da se sa njima moze napasti PLBiH. Sredina tabele minimalno i da se tezi pri ganjanju nekog vrha tabele, ali promocija nikako.
Srce, čast i ponos!
Tako je. Treba biti realan i shodno realnim ambicijama gurati priču. Ovako u očima mnogih 4. mjesto u prethodnoj sezoni je neuspjeh jer su očekivali prvo mjesto. Isto tako je i ove sezone.PatrickBateman je napisao/la: ↑13 srp 2024, 15:31 Nijedan od ovih igraca koji su dosli i za koje je izvjesno da ce doci, nisu nivo da se sa njima moze napasti PLBiH. Sredina tabele minimalno i da se tezi pri ganjanju nekog vrha tabele, ali promocija nikako.
Uz puuuuuno sreće, manje povreda i dobrim igrama, možda možemo biti prvi vrhu uz neku minimalnu distancu od vodeće poziciji i na zimu se pokušati pojačati iako je zima nezahvalna za dovođenej igrača i to smo vidjeli početkom ove godine.
- BatistutA19
I kod mene je sad vjeruj mi ali se nekad pojavi 6 a ono 18 h i onda ne znam ni kad je ko sta napiso i tacno mi smeta to a ovo ostalo manje vise sto se tice portala do njih je a realno slabo je ovo.da bi bili konkurenti neki drugimamakelele je napisao/la: ↑13 srp 2024, 14:36To je do tebe Bati, kod mnee je 14:36BatistutA19 je napisao/la: ↑13 srp 2024, 14:33Ubaci nam neku zastavicu Čelika Crno Crvenu i daj sredi ovaj sat vise da je 14 h a ne 2 i bgm morate ovaj portal dignit na puno veci nivo ako mislite bit konkurencija neka ovim jacim
-
Ma nemas sta ubijat u pojam. Svi juniori koji nisu dosad debitovali za prvi tim su tanki toliko da ni u juniorima nisu bili standardni ili da su pravili neku razliku. Oni koji su imali potencijal su ranije promovisani (Ahmetspahic, Smajlovic, Palackic i Hodzic) i od njih se moze nesto i ocekivati i oni ce po meni i ostati u ekipi. Ovo ostalo sto je promovisano njih 8 je promovisano jer se dobro slika sto se kaze a oni su po meni vec kolko za 10 dana negdje na posudbi tipa Nemila Krivaja.Milicajac je napisao/la: ↑13 srp 2024, 14:46 Gledao sam jutrošnji trening, i ne bih da juniore ubijam u pojam, ali moraju puno više poraditi na sebi ako misle šansu u prvom timu. Uigravale se neke akcije, i kad izađu 1 na 1 , jedva dodaju loptu do golmana. Ovaj novi Martinović dao gas do daske, baš se trudi. Dario i danas nametnuo tempo jak. Nisam primjetio Fenu i Aladina dns ...
Navodno su naši kontaktirali i Petra Boju, ali on želi igrati u Premijer ligi, također naši su pregovarali sa Benjaminom Čolićem, ali vjeroval iili ne Romanija ponudila više novca i on je potpisao za njih. Nadam se ipak da možemo napraviti neki solidan tim, koji bi uz dobar raspored i veliku podršku s tribina kući i na strani mogao prvi dio sezone završiti među četiri ekipe.
-
Meni je ovo pozitivno, ozbiljni igraci se gledaju, pa cak i to sto su ponudili manje novca.Eugen je napisao/la: ↑13 srp 2024, 16:42 Navodno su naši kontaktirali i Petra Boju, ali on želi igrati u Premijer ligi, također naši su pregovarali sa Benjaminom Čolićem, ali vjeroval iili ne Romanija ponudila više novca i on je potpisao za njih. Nadam se ipak da možemo napraviti neki solidan tim, koji bi uz dobar raspored i veliku podršku s tribina kući i na strani mogao prvi dio sezone završiti među četiri ekipe.
Ako je istina i ono što onaj iz Bihaća piše da smo htjeli Jusića i da nas je i on odbio, blago tebi @prisone ako u tome vidiš pozitivu...
ROMANIJA
ROMANIJA
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Talha je izgleda imao 2 3 treninga sa Slobodom prije nego je otisao u inostranstvo...nemojte ga dizati u nebesa da je toliki zaljubljenik Celika
Opet je Xavi za ove nase omladince
Opet je Xavi za ove nase omladince
-
Jeste istina, to mi je otac amarov potvrdio. Razlog je jer u Jedinstvu ima veću platu za 300 maraka od onoga sto mu je celik nudio i jer je bliže kući.
-
Osjetim sarkazam
Hajde ako ništa gledamo ozbiljne igrače, možda bude kakvog sniženja pred kraj mjeseca i za naš novčanik
Pa sta ako je trenirao sa slobodom
Svako bi izabrao da igra u pl nego u našoj ligi
Ali je momak i pokazao kako se bori za nas dres za razliku od neke naše djece
Dobro on nama došao opet akobogda