Ko bi tebi valjo sa kojim bi bio optimista tu je to u 5 grama svi ove sto mozemo dovest a za jace trenere nemas para i hajd kako god ja se nadam bolje bar da ce bit neke vidljivosti da igra lici na nesto.Sa ovim nije islo vise isto kao sa Duvnjakom ne ide pa ne ide.
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
U dobar čas nam ide Tuzla i Bratstvo. Ode Husić a i Brko
-
Ja ba, bi rekao sa njima evropu igrali, nisam pristalica ni jednog ni drugog, al sve su to ista g***a.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:34 Sta ces dobit ako onaj pobjedi ,isto ba sve je nama i po gradu i za Čelik ,
Bog zna sta bi sa kozlicem bilo.
Da je posten sa svojim SDA pijunima mogao je kroz kanton pogurati da se odblokira racun, al mu nije u cilju jer ga ne zanima, samo mani mani mani
Mićo, Daso i Čokara
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Onda trpite ovog ublehaša još 4 godine koji vam je htio ugasiti klub, a te sitotinjske priče ista su g.ovna samo čaršija priča i dođe ti seljak 20 km zračne linije nije mu mrsko i poklopi te za grad od 70.000 stanovnika.Ako su ista g.ovna znači mireša vam to govno i zadovoljni ste.Sramota kolika je izlaznost.Mi se ne trebamo mješati u politiku ali kada dođe vrijeme itekako moramo djelovati ko nam ugrožava klub i voditi svoju politiku.
Izlaznost je takva da više od pola ljudi koji se jutros probudilo u Zenici je glasalo. Ne možeš me uvjeriti u suprotno. Porazno je da su nam u gradu na prva dva mjesta ljudi, stranke i procenti kakvi jesu.Guest1945 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 22:19 Onda trpite ovog ublehaša još 4 godine koji vam je htio ugasiti klub, a te sitotinjske priče ista su g.ovna samo čaršija priča i dođe ti seljak 20 km zračne linije nije mu mrsko i poklopi te za grad od 70.000 stanovnika.Ako su ista g.ovna znači mireša vam to govno i zadovoljni ste.Sramota kolika je izlaznost.Mi se ne trebamo mješati u politiku ali kada dođe vrijeme itekako moramo djelovati ko nam ugrožava klub i voditi svoju politiku.
Dodao bih, Čelik nije i ne smije biti desno. Laku noć
- Juzni Front 1988
Gledal ko na areni emisija o Celiku. Govori Kemo, Isakovic , Kurbeg novinar itd ltd. Kemo gigant
moSa likCe
- BatistutA19
Isto nista nit bi bilo gore ni bolje i za Čelik i za grad ,svi bi.oni pomogli ali kao prije ali ovaj im sistem ne odgovara sto gad da daju njih nema nigdje.I ne zamaram se ko ce pobjedit svedno mi ,mozda ima svako svoju zelju ali nek zadrzi za sebe.Za oba imaju argumenti i ZA I PROTIV ,pa bi mogo i branit i za i protiv a na kraju svedno mi ko ce pobjedit.Kontras'88 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:39Ja ba, bi rekao sa njima evropu igrali, nisam pristalica ni jednog ni drugog, al sve su to ista g***a.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:34 Sta ces dobit ako onaj pobjedi ,isto ba sve je nama i po gradu i za Čelik ,
Da je posten sa svojim SDA pijunima mogao je kroz kanton pogurati da se odblokira racun, al mu nije u cilju jer ga ne zanima, samo mani mani mani
A 100% si siguran da nebi bilo bolje?Pa ja bi glasao prije za neke radikaliste.Jesi li ti uredu sta je covjek napravio od Zenice od kluba.Vidim da ti je svejedno cim ne gledas na daleko.Ne radi se o biranju strane, mislis da sam ja na necijoj strani, a ako moram birati izabrat ću manje zlo, pa bilo koja stranka bila u pitanju i o tome se Bati radi.Ali eto kad čuješ ovakve izjave dobro nam je klub živ i zato s razlogom nismo zaslužili pomoć od grada, još gledaju da ti uzmu.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 23:00Isto nista nit bi bilo gore ni bolje i za Čelik i za grad ,svi bi.oni pomogli ali kao prije ali ovaj im sistem ne odgovara sto gad da daju njih nema nigdje.I ne zamaram se ko ce pobjedit svedno mi ,mozda ima svako svoju zelju ali nek zadrzi za sebe.Za oba imaju argumenti i ZA I PROTIV ,pa bi mogo i branit i za i protiv a na kraju svedno mi ko ce pobjedit.Kontras'88 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:39Ja ba, bi rekao sa njima evropu igrali, nisam pristalica ni jednog ni drugog, al sve su to ista g***a.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:34 Sta ces dobit ako onaj pobjedi ,isto ba sve je nama i po gradu i za Čelik ,
17.000 manje glasova u odnosu na prosle izbore ima Fudo, ali opet pobjedi. Da mu vidimo sad politiku prema Čeliku hoce li kod njega konacno nesto da se promjeni u glavi i da podrzi jace simbol grada
I tebi ista poruka ko batiju i samo da dodam niko ne spominje klub da mora stajati na nečijoj strani, to naravno ne, ali mi moramo nešto pormjenuti jer nam je taj čovjek nanio najviše zla.Izlaznost veca u 10 sela nego u odnosu na broj stanovnika u gradu, a grad nam se pretvorio u jad i čemer.samocelik je napisao/la: ↑06 lis 2024, 22:38Izlaznost je takva da više od pola ljudi koji se jutros probudilo u Zenici je glasalo. Ne možeš me uvjeriti u suprotno. Porazno je da su nam u gradu na prva dva mjesta ljudi, stranke i procenti kakvi jesu.Guest1945 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 22:19 Onda trpite ovog ublehaša još 4 godine koji vam je htio ugasiti klub, a te sitotinjske priče ista su g.ovna samo čaršija priča i dođe ti seljak 20 km zračne linije nije mu mrsko i poklopi te za grad od 70.000 stanovnika.Ako su ista g.ovna znači mireša vam to govno i zadovoljni ste.Sramota kolika je izlaznost.Mi se ne trebamo mješati u politiku ali kada dođe vrijeme itekako moramo djelovati ko nam ugrožava klub i voditi svoju politiku.
Dodao bih, Čelik nije i ne smije biti desno. Laku noć
Još jednom klub neka gleda svoje interese sa ovim kurtonom, mudro da vidimo hoce li biti kakve koristi od ovog zeničkog "Tita".Održati sastanak sa njim dok je kurtonu usijana glava.
- BatistutA19
I ja bi glaso da imas za koga normalnog pametnog to sto ti pricas da sve promijeni ali ovde nemas izbora bolan eto dosad 12 000 glasova i nesto i Fudo i SDA ...Babajic 3000 glasova onaj jedan 400 pa i ja i ja bi mogo sabrat 400 glasova po forumu fb tik toku ...I sta sad za koga koji izbor je Fudo/SDA ,zato sam i reko svedno mi jer nemaju konkurenciju isti qurac ko god pobjedi nit ce bit bolje nit ce bit gore.Guest1945 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 23:34A 100% si siguran da nebi bilo bolje?Pa ja bi glasao prije za neke radikaliste.Jesi li ti uredu sta je covjek napravio od Zenice od kluba.Vidim da ti je svejedno cim ne gledas na daleko.Ne radi se o biranju strane, mislis da sam ja na necijoj strani, a ako moram birati izabrat ću manje zlo, pa bilo koja stranka bila u pitanju i o tome se Bati radi.Ali eto kad čuješ ovakve izjave dobro nam je klub živ i zato s razlogom nismo zaslužili pomoć od grada, još gledaju da ti uzmu.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 23:00Isto nista nit bi bilo gore ni bolje i za Čelik i za grad ,svi bi.oni pomogli ali kao prije ali ovaj im sistem ne odgovara sto gad da daju njih nema nigdje.I ne zamaram se ko ce pobjedit svedno mi ,mozda ima svako svoju zelju ali nek zadrzi za sebe.Za oba imaju argumenti i ZA I PROTIV ,pa bi mogo i branit i za i protiv a na kraju svedno mi ko ce pobjedit.Kontras'88 je napisao/la: ↑06 lis 2024, 21:39
Ja ba, bi rekao sa njima evropu igrali, nisam pristalica ni jednog ni drugog, al sve su to ista g***a.
Yebeš ba politiku, dobra stvar je što je pobjeda u dvije hiljade glasova, tako da ne vjerujem da će imati prostora da se bahati i piša po klubu i ostalim simbolima zenice.
Sutra izvlačenje kupa, daj željkana da milion zaradimo
Sutra izvlačenje kupa, daj željkana da milion zaradimo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgođen omladinski kup u srijedu protiv Želje