Trener se dovodi po kvalitetu kako ljudskom tako i trenerskom i u konacnici kako dozvole finansije i kakvesu ambicije kluba, to su neke reference koje se trebaju gkedat a ne ko je bio povezan sa CelikomAeroMs33 je napisao/la: ↑05 lis 2024, 11:21 Ne znam jeli to konacno sa ovim Stupcanicim trenerom,dali zna iko?
Ja bi zamolio upravu da ne dovodi nekog trenera koji nije clan zajednice nasek kluba,tj nije igrao nije nikad bio dio kluba.
I zamolio bih da postave neko prelazno rjesenje tipa Skocibusic,Hukic isl do zimske pauze ili dok se ne pojavi neko dobro rjesenje
Isto pitanje za Robijase ili koga vec dali se moze nabaviti neki stikeri za ljepljenje od obiljezja kluba igdje?
NK Čelik
Re: NK Čelik
YC prodaju stikere u Clubu Bonobo s vremena na vrijeme. Vecinom cetvrtak ili petak navecer, ali najave kada bude.AeroMs33 je napisao/la: ↑05 lis 2024, 11:21 Ne znam jeli to konacno sa ovim Stupcanicim trenerom,dali zna iko?
Ja bi zamolio upravu da ne dovodi nekog trenera koji nije clan zajednice nasek kluba,tj nije igrao nije nikad bio dio kluba.
I zamolio bih da postave neko prelazno rjesenje tipa Skocibusic,Hukic isl do zimske pauze ili dok se ne pojavi neko dobro rjesenje
Isto pitanje za Robijase ili koga vec dali se moze nabaviti neki stikeri za ljepljenje od obiljezja kluba igdje?
Nažalost zbog ovih dešavanja, Zaimoviću će pauza dobro doći imat će dosta vremena da upozna igrače.Nama liga nije nepoznata igramo 2. sezonu, a tek Zaimoviću.Nadam se malo preciznoj pas igri.Sve je to ok ali me račun najviše brine.
Mogao bi se klub oglasiti zvanično po pitanju trenera koji preuzima ekipu, bilo bi lijepo sa njihove strane
LimVo likČe
- BatistutA19
A je li poceo Zaimovic sa treninzima ja nisam nista u toku ,njemu puna podrska,upravi,trenerima i igracima.
Mozda klub nece nista da se oglasava dok ovo ne prodje malo dok se ne proglasi zalost ,mislim da je to razlog zasto klub suti jer vecinom sve objave klubova ,navijaca podredjeno je ovoj tragediji koja nas zadesila.
Mozda klub nece nista da se oglasava dok ovo ne prodje malo dok se ne proglasi zalost ,mislim da je to razlog zasto klub suti jer vecinom sve objave klubova ,navijaca podredjeno je ovoj tragediji koja nas zadesila.
Juce se nije pojavio na "prozivci"zbog ovih katastrofalnih poplava u Herccegovini...Opravdano,nema se tu sta polemisati,visa sila,covjek je iz Mostara.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 lis 2024, 15:11 A je li poceo Zaimovic sa treninzima ja nisam nista u toku ,njemu puna podrska,upravi,trenerima i igracima.
- BatistutA19
Ma logicno za jucer gdje doci nakon svega ovoga ali uglavnom 100% je on trener ,ma ja kazem za objave vjerovatno nece nista objavljivat toliko dok ne prodju dani zalosti i sto je ispravno jer vecinom su takve objave kod sviju.FRLegioen je napisao/la: ↑05 lis 2024, 17:23Juce se nije pojavio na "prozivci"zbog ovih katastrofalnih poplava u Herccegovini...Opravdano,nema se tu sta polemisati,visa sila,covjek je iz Mostara.BatistutA19 je napisao/la: ↑05 lis 2024, 15:11 A je li poceo Zaimovic sa treninzima ja nisam nista u toku ,njemu puna podrska,upravi,trenerima i igracima.
Sretno Zaimovicu.Ne štedi manekene na treningu.
Sretno Zaimovicu da malo prodrma ekipu.Nadam se na B.P da ces postavljat napadacke formacije 3 - 4 - 3 ili 4 - 3 -3 sa sto manje poprecnih dodavanja i glupih vracanja lopte golmanu a sto vise dubinskih lopti.
Sretno novom treneru, moze komotno da otpusti citav strucni stab, nek dolazi na forum i ovdje se konsultuje, kakvih ovdje samo strucnjaka ima
Sretno Zaimoviću.
Samo deaktiviraj Facebook, Instagram, ukini Viber i kupi NOKIA telefon na tipke da se možeš čuti sa stručnim štabom i upravom.
Recept uspjeha u Zenici
Samo deaktiviraj Facebook, Instagram, ukini Viber i kupi NOKIA telefon na tipke da se možeš čuti sa stručnim štabom i upravom.
Recept uspjeha u Zenici
Tako je El presidente Mušoviću Nemoj da mi ko napiše nema para i da je realnost da me seljadija iz Rahića trpa 2 razlike. Slavni Čelik želi vrh tabele i sve ispod toga je loše. Sretno Dženane, da nas vratiš u vrh tabele, sve ispod toga, život ide daljeAngažman novog šefa stručnog štaba je logičan nastavak naših dosadašnih ciljeva u kojima očekujemo borbu za sami vrh tabele jer naš klub ne cilja na ništa ispod toga. U tom kontekstu, iskustvo gosp. Zaimovića je nastavak našeg cilja da stručni štab bude izvor znanja, iskustva i inspiracije našem mladom timu..
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nisam optimista s njim, ali opet podrška. Ne treba pljuvat unaprijed... Volio bih da me demantuje i da uvežemo nekoliko utakmica sa pozitivnim rezultatom. Sretno !
Haman da ce ovaj kurton opet pobjediti na izborima.
- BatistutA19
Sta ces dobit ako onaj pobjedi ,isto ba sve je nama i po gradu i za Čelik ,