A prosle godine nam "jake" juniore Ilidza natrpala.Eugen je napisao/la: ↑02 lis 2024, 14:32Nikad se ne zna igra se jedna utakmica, doduse ove godine juniori su mnogo slabiji nego prosle, losija generacija nego proslaKakhaKaladze je napisao/la: ↑02 lis 2024, 14:29Bice to jedna bolna spoznaja o kvalitetu naseg omladinskog pogona.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Kako god skontam i okrenem dodjem do zakljucka da je jedino lagano kupit kartu za 7KM i sjest na zapad. Zbog tih 7KM dat sebi za pravo da svima je'bes majku i od do ako ti je cejf tj ako ti rezultat ne ide.
-
Po transfermarktu covjek trenutno obavlja funkciju skauta u ni manje ni vise Celti iz Viga.
Srce, čast i ponos!
https://nkcelik.ba/milorad-ratkovic-nik ... VhsmA5I0gw
"Na kraju je Ratković istakao kako bi mu bilo zadovoljstvo bliže sarađivati sa Klubom, te kako bi volio pomoći klubu."
Odakle vam ta informacija?
Prije par godina sam citao ili slusao intervju njegov.
Prije par godina sam citao ili slusao intervju njegov.
Ne znam kako je vama ali meni nakon sto odsjedim i odgledam utakmicu "mirno" i ako Čelik ne pobjedi budem los miran, spušten ko kurac cijeli taj dan dok ne legnem. Eto tako mi pada poraz, tek ujutro novi dan kad se probudim dodjem sebi i kazem "Šta da radim život ide dalje"

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Pribojavam se ove utakmice s Tomislavom.
Evo tekma odgodjena zbog terena i reprezentacije.
Evo tekma odgodjena zbog terena i reprezentacije.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 02 lis 2024, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
Subotnji meč Čelika i Tomislava će biti odgođen 

Razlog su utakmice fudbalske reprezentacije naše zemlje na Bilinom Polju, odnosno kako bi teren bio u što boljem stanju.

O svemu su obaviješteni u oba kluba, saznaje Prva liga FBiH
Razlog su utakmice fudbalske reprezentacije naše zemlje na Bilinom Polju, odnosno kako bi teren bio u što boljem stanju.
O svemu su obaviješteni u oba kluba, saznaje Prva liga FBiH
Bolje i neigrat i odgoditi nego igrati po neuslovnom terenu na Kamberovića Polju gdje ne mozes dva pasa spojiti.
Ali isto tako ako Čelik pravi ustupke onda treba da dobije i benefite na stadionu. Ok dobit ćemo krov iznad lože, fantastično stanje travnjaka ali moze to mnogo bolje od saveza.
A mozda nam dobro i dodje pauza da se novi trener upozna i pripremi igrače a Tomislav u naletu nakon sto je nabio Gradinu.
U suštini nista strasno, Borac ima 3 odgodjene.
Ali isto tako ako Čelik pravi ustupke onda treba da dobije i benefite na stadionu. Ok dobit ćemo krov iznad lože, fantastično stanje travnjaka ali moze to mnogo bolje od saveza.
A mozda nam dobro i dodje pauza da se novi trener upozna i pripremi igrače a Tomislav u naletu nakon sto je nabio Gradinu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Šta vam je ljudi nije mogla bolje doći odgoda. Da se ekipa sabere nakon svih dešavanja, da se imenuje novi trener i da poderemo Man..Tuzla City
Nakon sto smo dobili dvije utakmice zbog "reprezentacije sto igra na Bilinom", ova odgoda je sjela kao budali samar. Idealno da se ekipa konsoliduje i ako dodje novi trener, da ima vremena da se upozna sa ekipom i krene sa radom.Avenija je napisao/la: ↑02 lis 2024, 21:29 Bolje i neigrat i odgoditi nego igrati po neuslovnom terenu na Kamberovića Polju gdje ne mozes dva pasa spojiti.
Mene zanima, kad je to Savez mislio sredjivati stadion, jer utakmica sa Njemackom samo sto nije. Da ne bude, radnici silaze s krova istoka u 20.39, a u 20.40 sviraju himne Njemacke i Bosne i Hercegovine

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Stadion se sminka samo se to ne vidi, nisu to neki megalomanski zahvati, ali radi se ono sto je potpisano i sve ce biti do Njemackephillies je napisao/la: ↑02 lis 2024, 22:30Nakon sto smo dobili dvije utakmice zbog "reprezentacije sto igra na Bilinom", ova odgoda je sjela kao budali samar. Idealno da se ekipa konsoliduje i ako dodje novi trener, da ima vremena da se upozna sa ekipom i krene sa radom.Avenija je napisao/la: ↑02 lis 2024, 21:29 Bolje i neigrat i odgoditi nego igrati po neuslovnom terenu na Kamberovića Polju gdje ne mozes dva pasa spojiti.
Mene zanima, kad je to Savez mislio sredjivati stadion, jer utakmica sa Njemackom samo sto nije. Da ne bude, radnici silaze s krova istoka u 20.39, a u 20.40 sviraju himne Njemacke i Bosne i Hercegovine![]()