Jaka analiza pravo, tjeras Pavleta sa profi licencom a prizivas jusica koji u trenerskoj karijeri ima deset utakmica i to juniora. Plati Skocibusica kao sto si Daria i pravit ce Real Madrid treninge. Ni pavle ni hukic se ne bi bunili da budu treneri prvog tima ali treba i njih platit. To sto je iz Zenice znaci treba da vodi djaba? Nije niko lud preci sa omladinske selekcije na prvi tim svjestan da mu treba neki rutonja sa zapada psovati i vrijedati za neku crkavicu. Doduse kakve su rutonje znali dolaziti ni 10k hiljada mjesecno to ne moze tolerisati ako krene kako ne trebalimvolikce je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:30 Treba biti dostojanstven!
Ja stvarno ne znam kakvu vi amneziju imate i dajete takve prijedloge.
Za Džidu već Truhlo objasnio, i šta sad da on prihvati poziv, bio bi za mene najveći licemjer. Takvim što dalje kuća.
Pavle? Zajebavate se? Treninzi mu ko ispred zgrade ova djeca što se igraju. Imali smo priliku i da ga vidimo u kantonu, Duvnjak za njega Guardiola. Samo čekam da još neko Brkića spomene.
Joj, čuj Husref, ovaj ako namjerno ne provocira s prijedlogom, ne znam šta je drugo. Za ove mlađe ako možda ne znaju, Husref je već bio trener Čelika, mislim svega 2-3 utakmice... znate li što je otišao?
Huka neće sigurno.
Ovaj Bošnjaković je u Tuzli bio karina, ali je odlično vodio Zvijezdu 09, znam da je s prosječnom ekipom pravio dobre rezultate, sad, nisam upućen detaljno u njegov rad.
A Jusić? Dobro vodi juniore, možda bismo ga mogli probati ako ima potrebnu licencu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
lion59 je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:51Jaka analiza pravo, tjeras Pavleta sa profi licencom a prizivas jusica koji u trenerskoj karijeri ima deset utakmica i to juniora. Plati Skocibusica kao sto si Daria i pravit ce Real Madrid treninge. Ni pavle ni hukic se ne bi bunili da budu treneri prvog tima ali treba i njih platit. To sto je iz Zenice znaci treba da vodi djaba? Nije niko lud preci sa omladinske selekcije na prvi tim svjestan da mu treba neki rutonja sa zapada psovati i vrijedati za neku crkavicu. Doduse kakve su rutonje znali dolaziti ni 10k hiljada mjesecno to ne moze tolerisati ako krene kako ne trebalimvolikce je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:30 Treba biti dostojanstven!
Za Džidu već Truhlo objasnio, i šta sad da on prihvati poziv, bio bi za mene najveći licemjer. Takvim što dalje kuća.
Pavle? Zajebavate se? Treninzi mu ko ispred zgrade ova djeca što se igraju. Imali smo priliku i da ga vidimo u kantonu, Duvnjak za njega Guardiola. Samo čekam da još neko Brkića spomene.
Joj, čuj Husref, ovaj ako namjerno ne provocira s prijedlogom, ne znam šta je drugo. Za ove mlađe ako možda ne znaju, Husref je već bio trener Čelika, mislim svega 2-3 utakmice... znate li što je otišao?
Huka neće sigurno.
Ovaj Bošnjaković je u Tuzli bio karina, ali je odlično vodio Zvijezdu 09, znam da je s prosječnom ekipom pravio dobre rezultate, sad, nisam upućen detaljno u njegov rad.
A Jusić? Dobro vodi juniore, možda bismo ga mogli probati ako ima potrebnu licencu.
Dobar, dobar Ništa onda, najbezbolnije Boris Pavić, nema radne dozvole, vodi sa istoka, tamo nema rutonja
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma nek je otis'o.
Zivot ide dalje.
Zivot ide dalje.
-
Jel shop radi do 19:00 i danas ili ?
Radi, a ima i na Zepsu nešto
- limvolikce
Kako sam upoznat Huka nije htio biti trener zbog bolesti, a nije to razlog što ti govoriš. A tebi je zaključak nema šta, nisam spomenuo nikakvo plaćanje u svom postu. Da, otimaju se oko Pavleta svi, ne zna čovjek gdje prije da radi... To što neko ima licencu meni ništa ne znači niti je to neko mjerilo znanja i talenta. Ja sudim iz iskustva, ne po papiru. A iskustveno smo svi vidjeli kako on radi i sve nas je nervirao kao što je sada Dario. A vodio je i juniore s istim katastrofa učinkom. Možda hoće da mu se dobro plati, pa će onda napraviti rezultat, to je tvoj zaključak, je li? Pa prvo se dokaži pa onda traži da ti se više plati. Jusića sam spomenuo više kao vid nekog razmišljanja, jer je Duvnjak tako iz juniora došao na klupu pa je bio na početku renesansa u odnosu na Pavla.lion59 je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:51Jaka analiza pravo, tjeras Pavleta sa profi licencom a prizivas jusica koji u trenerskoj karijeri ima deset utakmica i to juniora. Plati Skocibusica kao sto si Daria i pravit ce Real Madrid treninge. Ni pavle ni hukic se ne bi bunili da budu treneri prvog tima ali treba i njih platit. To sto je iz Zenice znaci treba da vodi djaba? Nije niko lud preci sa omladinske selekcije na prvi tim svjestan da mu treba neki rutonja sa zapada psovati i vrijedati za neku crkavicu. Doduse kakve su rutonje znali dolaziti ni 10k hiljada mjesecno to ne moze tolerisati ako krene kako ne trebalimvolikce je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:30 Treba biti dostojanstven!
Huka neće sigurno.
Jusić je sada renesansa u juniorima u odnosu na Vujicu.
- limvolikce
Ovaj Moranjkić iz Gradine, je li to onaj što je jedno vrijeme igrao u Čeliku?
-
Na osnovu cega je Jusic renesansa? I jak mu je prethodnik bio pa da je uspjeh bit bolji od njega. O rezultatima Jusica cemo suditi kad zavrsi sezona, ako ne uvede juniore u premier ligu nemamo mi sta pricati o nekoj renesansi. Vidjeli smo prosle godine da liga koju trenutno igramo nije nikakvo mjerilo.limvolikce je napisao/la: ↑02 lis 2024, 08:17Kako sam upoznat Huka nije htio biti trener zbog bolesti, a nije to razlog što ti govoriš. A tebi je zaključak nema šta, nisam spomenuo nikakvo plaćanje u svom postu. Da, otimaju se oko Pavleta svi, ne zna čovjek gdje prije da radi... To što neko ima licencu meni ništa ne znači niti je to neko mjerilo znanja i talenta. Ja sudim iz iskustva, ne po papiru. A iskustveno smo svi vidjeli kako on radi i sve nas je nervirao kao što je sada Dario. A vodio je i juniore s istim katastrofa učinkom. Možda hoće da mu se dobro plati, pa će onda napraviti rezultat, to je tvoj zaključak, je li? Pa prvo se dokaži pa onda traži da ti se više plati. Jusića sam spomenuo više kao vid nekog razmišljanja, jer je Duvnjak tako iz juniora došao na klupu pa je bio na početku renesansa u odnosu na Pavla.lion59 je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:51Jaka analiza pravo, tjeras Pavleta sa profi licencom a prizivas jusica koji u trenerskoj karijeri ima deset utakmica i to juniora. Plati Skocibusica kao sto si Daria i pravit ce Real Madrid treninge. Ni pavle ni hukic se ne bi bunili da budu treneri prvog tima ali treba i njih platit. To sto je iz Zenice znaci treba da vodi djaba? Nije niko lud preci sa omladinske selekcije na prvi tim svjestan da mu treba neki rutonja sa zapada psovati i vrijedati za neku crkavicu. Doduse kakve su rutonje znali dolaziti ni 10k hiljada mjesecno to ne moze tolerisati ako krene kako ne trebalimvolikce je napisao/la: ↑01 lis 2024, 23:30 Treba biti dostojanstven!
Huka neće sigurno.
Jusić je sada renesansa u juniorima u odnosu na Vujicu.
-
Dzida odjebi jwbo te kurb€govic
- limvolikce
Na osnovu cega je Jusic renesansa? I jak mu je prethodnik bio pa da je uspjeh bit bolji od njega. O rezultatima Jusica cemo suditi kad zavrsi sezona, ako ne uvede juniore u premier ligu nemamo mi sta pricati o nekoj renesansi. Vidjeli smo prosle godine da liga koju trenutno igramo nije nikakvo mjerilo.
Ima i ta, nakon Vujice nije teško ni biti bolji... Ne namećem ja Jusu, samo sam ga spomenuo. Naravno da tek treba da se pokaže kao trener.
Šteta za Darija jer nije skupio muda da igra agresivnije. Sigurno bi se još zadržao na klupi, ali do njega je. Naravno, i igrači snose dio krivice, ali gledajući utakmice, njegove reakcije, imam osjećaj da je ovo najviše njegova krivica.
U subotu je tu Kamber za početak a dalje ćemo da vidimo. Vjerujem da ima trenera spremnih da preuzmu užarenu klupu.
Džida ako sjedne na klupu, onda ovaj klub i ljudi u njemu imaju vrlo kratku memoriju. Zadnji dokaz koliko je dubre sam dozivio neki dan u Metropolisu u BCC u Sarajevu, sjedio stol do mene. Kakve čovjek bljuvotine priča protiv kluba i ljudi u njemu, malo je reci da sam se frapirao.
Nula od čovjeka kada je u pitanju klub.
U subotu je tu Kamber za početak a dalje ćemo da vidimo. Vjerujem da ima trenera spremnih da preuzmu užarenu klupu.
Džida ako sjedne na klupu, onda ovaj klub i ljudi u njemu imaju vrlo kratku memoriju. Zadnji dokaz koliko je dubre sam dozivio neki dan u Metropolisu u BCC u Sarajevu, sjedio stol do mene. Kakve čovjek bljuvotine priča protiv kluba i ljudi u njemu, malo je reci da sam se frapirao.
Nula od čovjeka kada je u pitanju klub.
Ovdje sve zivi strucnjaci i treneei za tastaturom. Ko bi vama ugodio ima li ko da vam valja
-