NK Čelik

Nekoizmase

Re: NK Čelik

Post Postao/la Nekoizmase »

Kad se pomirimo da imamo igrace za plafon sredina tabele,svima ce nam biti lakse :rock:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ko god dodje za trenera nek zna da ocekujemo sve pobjede do kraja i plasman u PL :D :D :D.

Eno Dzida se vec javno nudi hehe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nadam se nekom ozbiljnom provjerenom trenerskom imenu, koji ima muda napasti žepče u gostima. Evo da progledamo kroz aferime Džide, on osim Famosa nikog nije vodio, jest Goražde dvije utakmice, dva poraza. Duvnjak vol 2, trećeligaški trener koji mora još pure jesti da dođe na nivo Darija koji je prvoligaški trener.

Volio bih da se ne žuri sa izborom, pa ako treba neka Kamber, Huka, Skočibušić vode do kraja polusezone, ali da dođe upgrade u odnosu na Damjanovića, neko ko naginje prema premijer ligi više, a ne prema drugoj ligi centar.

Iz naše lige jedino ime je Bošnjaković, al i on je nekako bezmudan, barem Tuzlu dok je vodio, trpaju ga po 5 komada, on ne ustaje sa klupe.

Adžem je prošlu sezonu ubijao sa Goraždem, izborio opstanak sa GOŠKom u PL, al frajer puko, ne bi bilo dosadno na tik toku :lol:

Regoje solidan, fali tog trenerskog iskustva da naginje prema vrhu lige i PL, radi dobar posao u Gorazdu.

Moranjkić iz Gradine, ne znam šta bi rekao, lako je na kontre igrati i uzimati bodove sa Gradinom, kod nas kreću zvižduci u 2. minuti kad se Durmi lopta vrati.

Jagodić Vlado :mrgreen: školovao redovno u premijer ligi jače klubove, rasipa bodove protiv slabijih. Dobar prvu sezonu ubije, u drugoj otkaz u svakom klubu u kojem je radio :lol:

Mulalić meni drag zbog muda, al govno plavo, yebali bi mu sve na prvoj utakmici :lol: Isto važi i za Bašića, govno plavo :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Dzidic da dodje, bukvalno pucali bi sebi u obe noge. Al, nisu toliko glupi da ga dovesu, zna se vrlo dobro ko nas je nogama tukao, dok smo na podu lezali. Tako za sve ove sto bi sada rado vodili i igrali za Čelik, mrs u pm.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ako moze neko iz Uprave, nek kontaktira Matijaza Keka, mislim da bi on bio idealno rjesenje za trenutno stanje ekipe :rock: :rock: :rock: Mislim, kad vec seremo sa imenima, dajte malo mastovitosti. Kakve ba sablje, pite, kospe, dzide, neretve, pizde materine...

Do polusezone neko prelazno rjesenje, vjerovatno Kamber, jer on cini mi se ima licencu. Kasnije, u skladu sa mogucnostima, dovesti trenera koji moze napraviti nesto od ove ekipe.
Samo Čelik zenički !!!
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Onaj koji je postavio ekipi protiv Slobode ako idem u prelazno rjesenje.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Sta je ba Dino vec trpas Dzidu u klub? Cuj Dzide Čelik je moj klub osjecam da mu nesto dugujem pa daj 20.000 km za klub kad vec osjecas da mu dugujes!!! Dat ces kitu ko i ostali vi koji imate love nikom ne date nista!Koja glupa patetika i seljacka prica.MRŠ!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Imamo inace para,mislim u ovom trenutku Dzida najbolje rijesenje, domaci, bez troskova, jak karakter
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Zamorano je napisao/la: 01 lis 2024, 23:10 Sta je ba Dino vec trpas Dzidu u klub? Cuj Dzide Čelik je moj klub osjecam da mu nesto dugujem pa daj 20.000 km za klub kad vec osjecas da mu dugujes!!! Dat ces kitu ko i ostali vi koji imate love nikom ne date nista!Koja glupa patetika i seljacka prica.MRŠ!
Kakvih 20 milja, za početak da odvoji 60 KM pa se učlani u klub :lol:

Izvještaj o članstvu koji klub objavi svake godine je najbolji pencilin za ove što osjećaju da nešto duguju :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ma Dzidic bi da se na Celiku uci trenirat. Sad gledam, pa on je prosle sezone sa Gorazdem, koje je pobjedjivalo ekipe iz vrha, uspio da kao domacin izgubi od dvije ekipe koje su ispale iz lige haha
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Dino opasno jede govna sa svom pricom oko Darija (50 clanaka o otkazu u tri dana) i guranjem svojih jarana.

Ova prica oko trenera ce se pretvoriti u onu pricu oko centralnog veznog. Treba nam neki savrsen, ali za 300 KM mjesecno.

Damjanovicu hvala na svemu.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Treba biti dostojanstven!

Ja stvarno ne znam kakvu vi amneziju imate i dajete takve prijedloge.
Za Džidu već Truhlo objasnio, i šta sad da on prihvati poziv, bio bi za mene najveći licemjer. Takvim što dalje kuća.
Pavle? Zajebavate se? Treninzi mu ko ispred zgrade ova djeca što se igraju. Imali smo priliku i da ga vidimo u kantonu, Duvnjak za njega Guardiola. Samo čekam da još neko Brkića spomene.
Joj, čuj Husref, ovaj ako namjerno ne provocira s prijedlogom, ne znam šta je drugo. Za ove mlađe ako možda ne znaju, Husref je već bio trener Čelika, mislim svega 2-3 utakmice... znate li što je otišao?
Huka neće sigurno.
Ovaj Bošnjaković je u Tuzli bio karina, ali je odlično vodio Zvijezdu 09, znam da je s prosječnom ekipom pravio dobre rezultate, sad, nisam upućen detaljno u njegov rad.
A Jusić? Dobro vodi juniore, možda bismo ga mogli probati ako ima potrebnu licencu.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Zamorano je napisao/la: 01 lis 2024, 23:10 Sta je ba Dino vec trpas Dzidu u klub? Cuj Dzide Čelik je moj klub osjecam da mu nesto dugujem pa daj 20.000 km za klub kad vec osjecas da mu dugujes!!! Dat ces kitu ko i ostali vi koji imate love nikom ne date nista!Koja glupa patetika i seljacka prica.MRŠ!
Davao je za karantine, igracima kojima su kasnile plate iz svoga dzepa davao i nikad nije trazio da mu se vrati

Blatusa je to odgojila ;)

slika
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ja sam cuo od jednog pitara da jedan njihov bivsi igrac je moguci izbor za trenera. Najiskrenije se nadam da su to izmisljotine za nase dobro jer bi mu to bio prvi trenerski angazman.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

strucnjak9 je napisao/la: 01 lis 2024, 23:38
Davao je za karantine, igracima kojima su kasnile plate iz svoga dzepa davao i nikad nije trazio da mu se vrati

Blatusa je to odgojila ;)

slika
Jel ti mene zajebavas s ovim sto si postavio? Pa vidis kad je davao kad je bio bojkot!!! Eto pise ti bolan u bojkotu davao znaci isao kontra raje i navijaca!
Eto nek bude i Dzida al umjesto plate sto treba dobiti svaki mjesec nek uplacuje od sebe jednog 12tog igraca jer osjeca covjek da je duzan klubu :D :lol:
Odgovori