NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Džida se popišao po sociosima u onoj priči oko sivca zimus, hvala doviđenja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ma kakav Huka. Po meni je Pavle daleko najbolje rjesenje od trenera koje trenutno imamo u klubu i najrealnije kratkorocno rjesenje. Samo je pitanje koliko se njemu vodi prvi tim nakon svih nesuglasica koje je imao u prethodnom mandatu.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Stvarno smo na slatkim mukama. Možemo dovest koga hoćemo...od trenera naravno, igrači su odlični. Njih ne treba mijenjat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Premier

Post Postao/la Premier »

AeroMs33 je napisao/la: 01 lis 2024, 20:53 Eto Darijo ispade ljudina.
Za razliku od ovih uljeza po forumu sto au mu krv na slamku pili.
Darijo hvala ti na svemu. Pravi robovi te gotive . Samo pickurine psuju svojim igracima i trenerima po forumu koji srce daju za klub.
Huka ako mu srce dozvoljava je po meni najbolji kandidat do polusezone ,odblokiranog racuna i Pavica .

Sta to ima neka licenca koji su pravi a koji krivi robovi?
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

I mene zanima koji su to pravi robovi ?
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

strucnjak9 je napisao/la: 01 lis 2024, 20:47 Dzida bi bio pravo rjesenje. Dijete kluba i ulice, lud-ne da pardona nikome, sigurno neko ko voli klub i kome finansije ne bi bile na prvom mjestu. Kod igraca bi sigurno stvorio strahopostovanje i izvukao maksimum iz njih. Mozda sam malo subjektivan, ali nama iz Blatuse je bio idol i ponos

Ne znam sta je konkretno lose uradio klubu da ga mnogi vec odbacuju? Je li radi onoga ato se desavalo iz perioda Turaka, sto je sindikat zastupao igrace?
Naplacivao trostruke pare i ogromne procente od tuzbi igraca protiv Celika.

Kad je bio trener Famosa nikad ne zaboraviti njegovo ponasanje i pljuvanje.

Mozda u nekom drugom univerzumu.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

RubikovaKocka je napisao/la: 01 lis 2024, 21:11 I mene zanima koji su to pravi robovi ?
Mislim da je dosta te prica pravi - krivi, zapad - jug. Dug je put pred nama i moramo biti jedno.

Robija je sve rekla saopštenjem.

SVI NA STADION!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Celik treba naci trenera a ko ce vodit u Subotu nije bitno ko ima licencu ,treba se naci neko ko poznaje ligu i ko ima neki autoritet a ja od domacih ne vidim nikog trenutno.Niko od domacih nije zadovolji sve to bilo kratko a dobro i Pavle i Huka i Duvnjak ,ne znam vise ni ko ima licencu.
Uglavnom ima slobodnih trenera ali i moraju se i igraci trznit ,ima do trenera ali vala ima i do iraca oni ako ne znaju ili nece mozes ti dovest i Gvardiolu ali dzaba.
Vidjet cemo upravu sta oni planiraju vjerujem da oni imaju to vec u planu i moguce da su cak i kontaktirali neke.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Mislim da je prvo nadjena zamjena pa da je dat otkaz Dariju! Ocekujem ime novog trenera sutra ili najdalje u četvrtak. Cekam objavu kluba :D
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Premier je napisao/la: 01 lis 2024, 21:03
AeroMs33 je napisao/la: 01 lis 2024, 20:53 Eto Darijo ispade ljudina.
Za razliku od ovih uljeza po forumu sto au mu krv na slamku pili.
Darijo hvala ti na svemu. Pravi robovi te gotive . Samo pickurine psuju svojim igracima i trenerima po forumu koji srce daju za klub.
Huka ako mu srce dozvoljava je po meni najbolji kandidat do polusezone ,odblokiranog racuna i Pavica .

Sta to ima neka licenca koji su pravi a koji krivi robovi?
Koji psuju covjeku koji voli ovaj klub i pomaze i daje kolko je mogao i imao kapaciteta. Svojim igracima i trenerima jebavat po forumima a prizivat pitarske picke za trenera su krivi robovi
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Ako smo toliko jaki i karakterni, zasto smo popravili odnose s Fudom? Ne znam da nas je neko u historiji vise pokrao, zakinuo i popljuvao. Evo danas se s najvecim grobarom kluba lizemo, kao da nikad neki momci radi njega nisu zamalo cak i glavu izgubili.

Sve u svemu, ako cemo biti karakterni hajmo biti i prema Fudi, Dzidi, Feni, Jusi i svim ostalima…
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Nema pojma ok.Fula taktike ok. Bezmudan i to je ok.
Al jebavat po forumu svom treneru ne kontam. To je tvoj trener. Nije jebeni placenik koji je dosao radi para. Nego sto postuje klub. I glumit Mourinha iza tastature pa daj neku akciju da upravu pitamo da ga za trenera nominujemo jebemu i srp i cekic kad ja moram nekome sovat na forumu a uopste to ne zelim. Sta imas sovat svom treneru i omalovažavati ga iz dana u dan nikako mi nije jasno.
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

AeroMs33 je napisao/la: 01 lis 2024, 20:54
Guest1945 je napisao/la: 01 lis 2024, 20:52 Uh kad bi Husref Musemić lego.Mada ima još tu dobrih trenera Dragan Jović,Nermin Bašić...ali morali bi skupljati za njih.
Jebo te Husref u po usta skrbavih. Mrs sa foruma
Puši ga padobranac.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

AeroMs33 je napisao/la: 01 lis 2024, 21:43 Nema pojma ok.Fula taktike ok. Bezmudan i to je ok.
Al jebavat po forumu svom treneru ne kontam. To je tvoj trener. Nije jebeni placenik koji je dosao radi para. Nego sto postuje klub. I glumit Mourinha iza tastature pa daj neku akciju da upravu pitamo da ga za trenera nominujemo jebemu i srp i cekic kad ja moram nekome sovat na forumu a uopste to ne zelim. Sta imas sovat svom treneru i omalovažavati ga iz dana u dan nikako mi nije jasno.
Na kraju krajeva, čovjek je došao u klub koji je još uvijek u teškom stanju, i ako ništa, samo zbog toga je zavrijedio da mu se ne psuje.
Da sam trener, i da ne volim ovaj klub, Čelik bi mi bio među zadnjim izborima u ovoj ligi. Očekivanja su ogromna, situacija je još uvijek daleko od stabilne i bajne, igrački kadar je limitiran, a klub nema sredstava da to popravi...Mi imamo sreću da je ovaj klub još uvijek neko ime, pa možda i privučemo nekog ok trenera.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Kad bi lobanja došao za trenera idem u bojkot momentalno, ne zanima me ništa.
Odgovori