A naravno da ćemo ići. Ne idem ni zbog Daria, ni zbog Mašića, ni petog, ni desetog. Idem i idemo jer volimo Čelik. To što čirevi popucaju i oči prokrvare, sanira ljubav prema istom. Struktura u klubu će se mijenjati, klub i navijači će ostati.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 ruj 2024, 15:21 I opet ću ja otići na Tomislav, džaba sve. Krv si moja
NK Čelik
Re: NK Čelik
Slazem se 100% da ljudima treba dat sansu i to dobro istrpit bar ove 4 god pa onda presjek i vidjet opcijeTruhlo je napisao/la: ↑30 ruj 2024, 15:04Kad se prijave "jaki ljudi" onda se može diskutovati, a pošto se niko od navedenih nije prijavio na konkurs za UO ne vrijedi trošiti vrijeme i diskutovati o nekim imaginarnim, nepostojećim likovima.
Drugo, ovi su poturili leđa kad niko nije htio i najmanje što zaslužuju je vrijeme da završe proces vraćanja dugovanja kraju i da vidimo koji su im dometi kada klub ne bude opterećen dugovanjima.
- Allgunsblazing
Zasto pozurujete bilo kakvu odluku? To vazi i za ovaj portal. Pa ne idu te stvari preko noci, odnosno idu u klubovima gdje jedan covjek donosi sve odluke. Jucer je bio poraz, treba malo pricekati da vidimo kako ce se situacija razviti.
Ne ide i da trener daje izjave koje raspamecuju ionako ljute navijace nakon dva vezana poraza od fenjerasa. Nek drugi neko daje izjave, za sta sluze Zukanovic i KamberAllgunsblazing je napisao/la: ↑30 ruj 2024, 15:44 Zasto pozurujete bilo kakvu odluku? To vazi i za ovaj portal. Pa ne idu te stvari preko noci, odnosno idu u klubovima gdje jedan covjek donosi sve odluke. Jucer je bio poraz, treba malo pricekati da vidimo kako ce se situacija razviti.
Ma opusteno drug, svakako sam stavio ovaj nick da me asocira na tebe, no mene vise brine sto nam jos nisi ponudio rjesenje umjesto sociusa.
Život ide dalje
@Bati idi skupljaj čepove
@Bati idi skupljaj čepove
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Udri brigu na veselje
Tomislav vodi onaj neki što nam je bod odnio sa TOŠKom i Gradinom prošle sezone, ide bod i sa Tomislavom, a mi šta da radimo, život ide dalje
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Mozda i dobijemo Tomislava na guzove, isto kao sto smo i Mladost DK prosle godine. Nije stvar u toj utakmici, nego sto cemo opet na sljedecem gostovanju u Tuzli gledati istu bezmudu i sterilnu igru, gdje past bez ispaljenog metka ko zadnji levati.
Samo me je strah ako sa njim uđemo u kup utkamicu, a da na drugoj bude neko iz vrha PL.
Samo me je strah ako sa njim uđemo u kup utkamicu, a da na drugoj bude neko iz vrha PL.
Srce, čast i ponos!
Čemu sikirancija, život ide dalje
Šta da radimo
- BatistutA19
Moglo bi se malo obic potrazit ima li cepova Ma bice bolje samo kad ne znam ,koliko ovde treba zivaca i sabura oko Čelika ali et drugi klub nemamo i sta ces ne moze covjek bit pametan,opcenito i ko moze pomoc sportu nema tu njeg pa ga i ne zanima.
Nego ti vremensku prognozu za Subotu tamo oko 15 h ce mozda bit utakmica ne vjerujem i nema potrebe slucajno trosit struju zbog 1000 ljudi.
Piša sa izjavama od kako je došao. Godinu dana je na klupi da vidiš da ovo nije slučajno i da nije kapacitet za trenera koji će se boriti za vrh ove lige, a tek nešto više. Otpiše Vardu na kraju sezone, a Vardo mu najbolji igrač ovih 7, 8 utakmicaAllgunsblazing je napisao/la: ↑30 ruj 2024, 15:44 Zasto pozurujete bilo kakvu odluku? To vazi i za ovaj portal. Pa ne idu te stvari preko noci, odnosno idu u klubovima gdje jedan covjek donosi sve odluke. Jucer je bio poraz, treba malo pricekati da vidimo kako ce se situacija razviti.
Mi smo Orašje, nemamo igre i strahujemo od svakog protivnika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ide šefe za tebe sve.BatistutA19 je napisao/la: ↑30 ruj 2024, 17:28Moglo bi se malo obic potrazit ima li cepova Ma bice bolje samo kad ne znam ,koliko ovde treba zivaca i sabura oko Čelika ali et drugi klub nemamo i sta ces ne moze covjek bit pametan,opcenito i ko moze pomoc sportu nema tu njeg pa ga i ne zanima.
Nego ti vremensku prognozu za Subotu tamo oko 15 h ce mozda bit utakmica ne vjerujem i nema potrebe slucajno trosit struju zbog 1000 ljudi.
Vrijeme katastrofalno ovaj put ,15 stepeni, blaga kišica a dva dana prije utakmice totalni potop, tako da će se igrati vaterpolo vjerovatno, sto dalje implicira da će utakmica protiv Njemačke igrati se na nikad težem terenu a onda i Madjarska odmah 3 dana poslije. Težak ispit za travnjak Bilinog Polja.
-
Mene najvise boli to sto su nam pojedini igraci tolike picke...Kad je Duvnjak odlazio niko se nije udostojio da se pozdravi sa njim preko društvenih mreza, a iza ovog "trenera" kao oni stoje... E to su ta nasa "zenicka djeca"...
-
Počeo je ovaj portal da pretjeruje, de popustite malo sa Damijanovicem, ok jedna, dvije objave ali četiri zadnje objave su pretjerivanje, ostavite neke stvari neka se završe iza zatvorenih vrata. Tacno ovi clanci su dolijevanje vatre na jučerašnji poraz.