NK Čelik
Re: NK Čelik
Jasta eto, mozda sarajevo i jos 1-2 kluba u pl to imaju, ovo ostalo i pogotovo federalna liga to niko nema. Pa mijenjaju se treneri ko na traci, mislis da svi placaju tako.
Riješili se Kaltaka sa “život je lijep” dobili Damjanovića sa “život ide dalje”
Ako je sporazumni onda trener dobije ono sta uspije dogovoriti. Ma sve zavisi kakav mu je ugovor. Al ako nema nekih posebnih stavki onda pri otkazu moras mu sve isplatiti. E sad ne znam da li u ove trenerske ugovore stavljaju neke stavke tipa ako veze odredjeno broj poraza ili na polusezoni ako ne bude do tih mjesta i slPatrickBateman je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:41 Ako je sporazumni raskid onda nema prava na otpremninu. Ako je treneru dat otkaz onda ima, Dudic se recimo odrekao otpremnine kad smo izbacili Sarajevo iz kupa. Ne znam da li kod trenera postoje neka razlika u ugovorima, kao sto je u slucaju igraca, profesionalni ili amterski.
Neću uskratiti klub prihoda kroz druge akcije u kojima učestvujem, ali neću ni iz principa na zapad, da mi leđa okreću igrači, trener da mi pravi od slavnog Čelika orašje i da vrijeđa inteligenciju ljudima koji su tu gledali Koline, Batone i prošli godina i godina sa klubom.
@laudrop objasnio
@laudrop objasnio
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Istok do sjevera, ne mogu na rikverc izaciTruhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:49 Neću uskratiti klub prihoda kroz druge akcije u kojima učestvujem, ali neću ni iz principa na zapad, da mi leđa okreću igrači, trener da mi pravi od slavnog Čelika orašje i da vrijeđa inteligenciju ljudima koji su tu gledali Koline, Batone i prošli godina i godina sa klubom.
@laudrop objasnio
Naravno da treba podrzati klub!Svi smo prolazni,od nas navijaca koji istinski volimo nas klub,do ovih ballerina u dresovima I neznalica u strucnom stabu!Celik je vjecan,zato svi koji vole klub ne smiju pokleknuti zbog ovih losih rezultata I kriminalne igre.Tomislav je jako dobra ekipa,ali kiksa ne smije biti!Allgunsblazing je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:40Klub redovno moli navijace da dolaze na utakmicu jer smo ograniceni prihodima.laudrup je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:30Tako se ne prezentuje javnosti, jako bitna stavka unutar tvoje konstatacije s kojom se slažem.Allgunsblazing je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:28 Svi prosli skolu, a imaju problema sa citanjem. Onda se cudimo sto ljudi ne razumiju situaciju u klubu.
Situacija u klubu je gora nego u DLCu.
Vrlo vazno je razdvojiti klub od igraca. Neki naime po komentarima zagovaraju start od 0.
Ovo sto igraci pruzaju na terenu je nedopustivo, ali nije i ne smije biti razlog da mi izdamo svoj klub.
- limvolikce
Kako je ovaj Zukanović došao sve nam ide nizbrdo. (ZA SUJEVJERNE)
A sad za racionaliste: pa ne mogu vjerovati da je čovjek ovo izjavio, mrtav hladan, ono tipa ko da si igrao protiv Bayerna. Hajde eto da je raspored bio loš, pa ga popušili od Stupčanice, Bratstva i sl, nego smo vezano izgubili od budućih drugoligaša (ono u Hadžićima je kao poraz). Ne zaboravite da se liga skraćuje, da se i PL skraćuje, dakle, može se desiti da pola sadašnje lige ispadne. Ne budu li se radile kakve promjene mogli bismo biti u gadnom sosu. Ako hoćeš ostati u 1.LF moraš biti u gornjem dijelu tabele.
Kažem opet, ako Dario izdrži pritisak sa zapada, skidam mu kapu na saburu!
Nadam se samo da nije ovo na stvari da mu uprava ne može dati otkaz zbog ugovora, čeka da on da ostavku, a on neće... jer ako je to, onda nam je
A sad za racionaliste: pa ne mogu vjerovati da je čovjek ovo izjavio, mrtav hladan, ono tipa ko da si igrao protiv Bayerna. Hajde eto da je raspored bio loš, pa ga popušili od Stupčanice, Bratstva i sl, nego smo vezano izgubili od budućih drugoligaša (ono u Hadžićima je kao poraz). Ne zaboravite da se liga skraćuje, da se i PL skraćuje, dakle, može se desiti da pola sadašnje lige ispadne. Ne budu li se radile kakve promjene mogli bismo biti u gadnom sosu. Ako hoćeš ostati u 1.LF moraš biti u gornjem dijelu tabele.
Nadam se samo da nije ovo na stvari da mu uprava ne može dati otkaz zbog ugovora, čeka da on da ostavku, a on neće... jer ako je to, onda nam je
Baš tako, da nas stupčanica otrese 3:0 ok, pruži ruku, život ide dalje jer ljudi sigurno 3x troše više od nas na igrački kadar.limvolikce je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:53 Kako je ovaj Zukanović došao sve nam ide nizbrdo. (ZA SUJEVJERNE)
ŽIVOT NE IDE DALJE kad te zapišaju Radnički i Rahić, gdje je veliko pitanje da li imaju uopšte i jednog igrača u rosteru kojeg plaćaju 1000 KM, sve je to debelo ispod i onda gospodin trener doljeva ulje na vatru da je realnost da mi pišaju po klubu i gradu protivnici koji igraju za 5 stoja.
Dario odlazi
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mozda ne mogu Damjanovicu dati raskid ugovora ovi iz uprave pa zato i postavljaju ove njegove nebulozne izjave da ga navijaci natjeraju da sam da otkaz haha.
Ma nije sve ni do njega, ni onaj Nalic nije neki trener pa prosle sezone sa Slobodom uze ligu, al kod nas se sastavila losa kombinacija bas i trenera i igraca pa nikako ne ide.
Ma nije sve ni do njega, ni onaj Nalic nije neki trener pa prosle sezone sa Slobodom uze ligu, al kod nas se sastavila losa kombinacija bas i trenera i igraca pa nikako ne ide.
Cestitke Rahicu na odlicnom zalaganju i zasluzenoj pobjedi! Durmo kurton danas pad forme ocit,veliki krivac za poraz! Bajramovic je trecerazredni igrac to vec odavno pisem! Musa,Talha losiji puno vec proslu sezonu! Napad Martinovic,Masic,Dzankovic smijesan i bezopasan totalno! Jusic ,Vardo i Prguda mogu i proci makar su se ko borili,ostali igrali il ne igrali nema neke razlike ko god igrao! Trener nam je obicni konj! Najbolji nas igrac je Medjuselac.A sto se tice zapada i nepostivanja igraca tribinu zapad mogu samo napisati Podudlajte ga zapadu!
Kakav pritisak sa zapada neće biti 300 ljudi protiv Tomislava na zapadu zbog onog poniženja kada su okrenuli glave odlimvolikce je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 22:53 Kako je ovaj Zukanović došao sve nam ide nizbrdo. (ZA SUJEVJERNE)
simpatizera na poziv da ih pozdrave a ljudi sve koji su skoro svi od kantona uz Čelik, skoro svi članovi, rijetko ko da je jedan protest propustio, ljudi od kojih je prihod od ulaznica 90% i od kojih je pola 12 igrači i od kojih je nekoliko sponzora i donatora, od kojih mnogi imaju plocice i od kojih je su mnogi učesnici akcije hiljadarka. Takve ljude da nakon kantona Nemile, Šehera, Azota, DLC, Koline, Breze itd koji su sve to prosli sa klubom ponizava na sred Bilinog Polja jedan Dario i ovi antitalenti. Pa to samo kod nas može, još nisu ni svjesni sta su uradili.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Prosjecna ekipa sa losim trenerom
Prije zadnjih pojacanja (Dzankovic i Popovic) sam govorio da smo 30% slabiji nego prosle sezone, sa njima dvojicom bara-bara ekipa kao prosle godine. Ovdje su me nazvali budalom, a sasvim tacna konstatacija.
Treba trener sa stavom, da ovo sve utegne. U Nemilo protiv Nemile ja zivotom garantujem da ne bi igrali pozitivno.
Prije zadnjih pojacanja (Dzankovic i Popovic) sam govorio da smo 30% slabiji nego prosle sezone, sa njima dvojicom bara-bara ekipa kao prosle godine. Ovdje su me nazvali budalom, a sasvim tacna konstatacija.
Treba trener sa stavom, da ovo sve utegne. U Nemilo protiv Nemile ja zivotom garantujem da ne bi igrali pozitivno.
Vardo i Ali nasa 2 najbolja igraca.Ali je proslu tekmu igrao povrijedjen,izasao u 70 minuti,zato ga danas nije ni bilo u sastavu.Vardo me stvarno prijatno iznenadio ove sezone!Pohvale jos Jusicu i to je to!Martinovic ima potencijal ,ali igra toplo-hladno.Od Talhe sam vise ocekivao.Zamorano je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 23:11 Cestitke Rahicu na odlicnom zalaganju i zasluzenoj pobjedi! Durmo kurton danas pad forme ocit,veliki krivac za poraz! Bajramovic je trecerazredni igrac to vec odavno pisem! Musa,Talha losiji puno vec proslu sezonu! Napad Martinovic,Masic,Dzankovic smijesan i bezopasan totalno! Jusic ,Vardo i Prguda mogu i proci makar su se ko borili,ostali igrali il ne igrali nema neke razlike ko god igrao! Trener nam je obicni konj! Najbolji nas igrac je Medjuselac.A sto se tice zapada i nepostivanja igraca tribinu zapad mogu samo napisati Podudlajte ga zapadu!
Koga umjesto Damjanovica dajte prijedloge, samo molim vas bez senilnih staraca