NK Čelik

laudrup

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2024, 21:52 Mislio sam ići na Tomislav, al poslije ove izjave i očitog ostanka na klupi nema šanse. Čistu sprdnju prave svi zajedno u klubu.
Ne mogu da vjerujem da je neko iz kluba odobrio ovu izjavu. Pa ovo nije smirivanje strasti ovo je dolijevanje ulja na vatru.

Šta radimo. Život ide dalje. - Pa evo s ovom izjavom će ići i bez navijača na utakmici, više raje je bilo kad je jug bojkotovao ono po zapadu i istoku nego što će biti protiv Tomislava samo zbog ove izjave.

Možda bih i podržao odluku ostanka Damjanovića nakon par dana ali kakva izjava večeras kad svi rigaju vatru. I to ovakva izjava "šta da radimo"
sale

Post Postao/la sale »

Uvezali dva poraza raspad sistema na forumu.
Da sutra bude borba za opstanak bilo bi daj SDA, daj turcina imal fudo nekog investitora jebo ovo :lol:
laudrup

Post Postao/la laudrup »

sale je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:08 Uvezali dva poraza raspad sistema na forumu.
Da sutra bude borba za opstanak bilo bi daj SDA, daj turcina imal fudo nekog investitora jebo ovo :lol:
NIkakav raspad sistema nego realno gledanje sitaucije na zelenom terenu.

Odvojite stvari vezane za klub i sportski dio. Niko ne osporava upravu i nadzorni, administraciju i sve ljude koji volontiraju i rade oko kluba. Ovdje je tematika sport, fudbal, nogomet, lopta, zeleni teren, igrači, trener, zbog toga postoji ČELIK - NOGOMETNI KLUB ČELIK ZENICA

Pojedinci se vode nekim stavom da se ne smije o sportskom dijelu pričati uopšte kao da smo trgovački obrt pa trebamo pričati samo o administrativnim i finansijskim stvarima, a zaboravljaju da je ovo NOGOMETNI KLUB, ponavljam, nogometni klub.

Citirat ću našeg Vladana s jednog press-a u ime cijelog foruma: "Jebemo sve političke partije u gradu" i time se vodi svaki forumaš ovdje sigurno.

Forum je mjesto koje je doprinijelo finansijsku klubu direktno kroz svoje akcije. 90% članova foruma su članovi kluba, vlasnici sezonskih ulaznica, učesnici svih akcija i kao takvi ako ništa imaju pravo komentarisati zeleni teren iako svi uvažavaju rad uprave i cijelog kluba, bez da im se neki paraglajderi upliću odmah s upadima da nemaju pravo komentarisati ništa.

Forum je isto tako mjesto gdje je započela ideja o novom statutu, gdje se guralo maksimalno ta priča, izgurala preko Robijaša, mnogo dobrih ideja je proizašlo iz foruma, a Boga mi i zasluženih kritika kao što je ova danas.

Nije raspad sistema na forumu zbog dva vezana poraza. Ovdje se kritikovalo i kad smo pobijedili Zvijezdu 2:0, niko nije bio zadovoljan. Sve je kulumiralo u Hadžićima i evo nastavlja se i dalje bez nekog konačnog rješenja.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Postavljanjem ove izjave čini mi se da klub želi da dokaže Dariu da su svi protiv njega I da imaju dodatni alibi za otkaz ili eventualno žele da imaju u narednim utakmicama max 500 ljudi pa da proigraju malo,ne kontam.
c'mon likČe
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ovaj ne misli da odstupi, do kraja ce da nas sjebe, pa ce onda otici i reci da zivot ide dalje.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja cu otic na utakmicu taman da smo i 5:0 izgubili od Rahica, ni Damjanovicev antifudbal mi nece ogadit Celik. Ali da imam mala ocekivanja za sljedecu utakmicu, imam!

Tomislav je lose usao u sezonu red je da i njima bodovi saldo popravimo.
Srce, čast i ponos!
sale

Post Postao/la sale »

laudrup je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:14
sale je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:08 Uvezali dva poraza raspad sistema na forumu.
NIkakav raspad sistema nego realno gledanje sitaucije na zelenom terenu.

Odvojite stvari vezane za klub i sportski dio. Niko ne osporava upravu i nadzorni, administraciju i sve ljude koji volontiraju i rade oko kluba. Ovdje je tematika sport, fudbal, nogomet, lopta, zeleni teren, igrači, trener, zbog toga postoji ČELIK - NOGOMETNI KLUB ČELIK ZENICA

Pojedinci se vode nekim stavom da se ne smije o sportskom dijelu pričati uopšte kao da smo trgovački obrt pa trebamo pričati samo o administrativnim i finansijskim stvarima, a zaboravljaju da je ovo NOGOMETNI KLUB, ponavljam, nogometni klub.

Citirat ću našeg Vladana s jednog press-a u ime cijelog foruma: "Jebemo sve političke partije u gradu" i time se vodi svaki forumaš ovdje sigurno.

Forum je mjesto koje je doprinijelo finansijsku klubu direktno kroz svoje akcije. 90% članova foruma su članovi kluba, vlasnici sezonskih ulaznica, učesnici svih akcija i kao takvi ako ništa imaju pravo komentarisati zeleni teren iako svi uvažavaju rad uprave i cijelog kluba, bez da im se neki paraglajderi upliću odmah s upadima da nemaju pravo komentarisati ništa.

Forum je isto tako mjesto gdje je započela ideja o novom statutu, gdje se guralo maksimalno ta priča, izgurala preko Robijaša, mnogo dobrih ideja je proizašlo iz foruma, a Boga mi i zasluženih kritika kao što je ova danas.

Nije raspad sistema na forumu zbog dva vezana poraza. Ovdje se kritikovalo i kad smo pobijedili Zvijezdu 2:0, niko nije bio zadovoljan. Sve je kulumiralo u Hadžićima i evo nastavlja se i dalje bez nekog konačnog rješenja.
Ma dobro ja se malo sprdam, jer moje mišljenje je da bi bilo veca steta uci u PL slučajno nego ostati u FL pa se nesto ne sekiram puno oko rezultata.
Ok je kritikovsti sve i igrace i trenera i upravu i sve, al pisati da radi toga necu doci na utakmicu je samo udarac na klub i ni na koga vise.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Slažem se s tobom sale, na istoj smo i oko toga.
HNK_Orašje.png
HNK_Orašje.png (123.29 KiB) Pogledano 217 puta.
U subotu na Bilino polje da podržimo naše O ra šje! :rock:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Svi prosli skolu, a imaju problema sa citanjem. Onda se cudimo sto ljudi ne razumiju situaciju u klubu.

Situacija u klubu je gora nego u DLCu.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Allgunsblazing je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:28 Svi prosli skolu, a imaju problema sa citanjem. Onda se cudimo sto ljudi ne razumiju situaciju u klubu.

Tako se ne prezentuje javnosti, jako bitna stavka unutar tvoje konstatacije s kojom se slažem.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Trebamo i upravu da razumijemo, nije lahko ni njima, vjerujem da bi mu dali otkaz odmah nakon Radničkog, ali lik ima ugovor na 2 godine, ko će otplatiti ugovor? A vjerujem da nije mala suma novca.. Ja sam za da ostane do kraja polusezone, pa onda dovest na zimu nekog da prođe komplet pripreme sa ekipom i probat na proljeće biti u prvih 5.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Redbull

Post Postao/la Redbull »

carsija072 je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:31 Trebamo i upravu da razumijemo, nije lahko ni njima, vjerujem da bi mu dali otkaz odmah nakon Radničkog, ali lik ima ugovor na 2 godine, ko će otplatiti ugovor? A vjerujem da nije mala suma novca.. Ja sam za da ostane do kraja polusezone, pa onda dovest na zimu nekog da prođe komplet pripreme sa ekipom i probat na proljeće biti u prvih 5.
Pa nisu valjda takvu gresku napravili i u ugovor stavili da mu otpremninu dugujemo u slucaju otkaza. Nismo Celzi jbt, koji to trener i u pl ima?
sale

Post Postao/la sale »

Redbull je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:35
carsija072 je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:31 Trebamo i upravu da razumijemo, nije lahko ni njima, vjerujem da bi mu dali otkaz odmah nakon Radničkog, ali lik ima ugovor na 2 godine, ko će otplatiti ugovor? A vjerujem da nije mala suma novca.. Ja sam za da ostane do kraja polusezone, pa onda dovest na zimu nekog da prođe komplet pripreme sa ekipom i probat na proljeće biti u prvih 5.
Pa nisu valjda takvu gresku napravili i u ugovor stavili da mu otpremninu dugujemo u slucaju otkaza. Nismo Celzi jbt, koji to trener i u pl ima?
Pretpostavljam svaki :D To je valjda neka logika, eventualno da ima neka stavka u slučaju raskida preostali period da se popolovi za isplatu
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

laudrup je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:30
Allgunsblazing je napisao/la: 29 ruj 2024, 22:28 Svi prosli skolu, a imaju problema sa citanjem. Onda se cudimo sto ljudi ne razumiju situaciju u klubu.

Tako se ne prezentuje javnosti, jako bitna stavka unutar tvoje konstatacije s kojom se slažem.
Klub redovno moli navijace da dolaze na utakmicu jer smo ograniceni prihodima.

Vrlo vazno je razdvojiti klub od igraca. Neki naime po komentarima zagovaraju start od 0.

Ovo sto igraci pruzaju na terenu je nedopustivo, ali nije i ne smije biti razlog da mi izdamo svoj klub.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ako je sporazumni raskid onda nema prava na otpremninu. Ako je treneru dat otkaz onda ima, Dudic se recimo odrekao otpremnine kad smo izbacili Sarajevo iz kupa. Ne znam da li kod trenera postoje neka razlika u ugovorima, kao sto je u slucaju igraca, profesionalni ili amterski.
Srce, čast i ponos!
Odgovori