NK Čelik

asimdemineri

Re: NK Čelik

Post Postao/la asimdemineri »

Ma očekivan rezultat, navikli smo.
Ali nekakvo se zasićenje osjeti, pogotovo što se tiče uprave, pretihi su. Muk nekakav kao da govori mi nit možemo nit znamo više od ovog i pun nam je k.urac Hadžića i Rahića. Zasićenje je i među navijačima i igračima. Da ne imenujem, ali pogotovo domaći igrači su haman siti svega. Do prošle sezone je stvarno bilo sve puno optimizma i pozitive oko kluba, ali reality check zvani prva liga federacije nas je zakuco među seoski prosjek iz kojeg se možemo izvući samo ukoliko se nešto promjeni na ovim izborima. Ovo socius i pi.cke materne može do 7-8 mjesto prve lige federacije i to je maksimum,nažalost.
Alija Izetbegović Čelik
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Truhlo je napisao/la: 29 ruj 2024, 19:20 Akcija Boris Pavić :mrgreen:
Ja mislim da bi za noć sakupili.Raja se nabrijala da šutne ovog kurtona.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Necemo pisati lose stvari.

Dva gola kasnije: ne valja svemir :mrgreen: :mrgreen:

Tacno budem katastrofa poslije tekme, udjem na forum, procitam gomilu gluposti i onda se opet radujem Celiku. Kakvi su navijaci, klub je zlatan. Samo znamo srati ko foke.

Pazite, odredjeni likovi vec znaju koji je limit socios sistema, iako nismo ni blizu nule niti mozemo racunati na sva sredstva u sportskom segmentu. O cemu dalje pricamo? 4 godine radis na klubu i imas navijaca koji ne znaju kakva je situacija u klubu.

Volim te Celik!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 29 ruj 2024, 20:23 Necemo pisati lose stvari.

Dva gola kasnije: ne valja svemir :mrgreen: :mrgreen:

Tacno budem katastrofa poslije tekme, udjem na forum, procitam gomilu gluposti i onda se opet radujem Celiku. Kakvi su navijaci, klub je zlatan. Samo znamo srati ko foke.

Pazite, odredjeni likovi vec znaju koji je limit socios sistema, iako nismo ni blizu nule niti mozemo racunati na sva sredstva u sportskom segmentu. O cemu dalje pricamo? 4 godine radis na klubu i imas navijaca koji ne znaju kakva je situacija u klubu.

Volim te Celik!
Neka si se zakačio na padobranca, a ostale realne komentare, probleme lagano pod tepih.

Zapad odlazi :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nista ne ide pod tepih. Imas dva tipa problema: klub i igraci. Zasto mijesati jedno sa drugim?

Ja smatram da igraci nisu losi koliko pruzaju lose rezultate. Ne mozemo zamjeniti 6-7 krila i da ni jedno ne valja. Bilo je vala i imena, pa se nisu pokazala. Musa prosle godine dobar, ove odron. Talha nista. Bajramovic krenuo dobro, sad vise ni odbranu ne igra. Masic nakon 30ak golova u dvije sezone, sada ne postoji. Zasto igraju ovako?
sale

Post Postao/la sale »

Čovjek se iznervira od utakmice, a onda forum dodje ko penicilin.
Kad vidim sta ljudi pišu, Jos je forum blaža verzija od nekog ukupnog prosjeka.
Ima ovdje par stvari koje se mogu izdvojiti, citava liga je amaterska kad se gledaju tehničke i taktičke sposobnosti igraca i ekipa. Na to dodaj loše terene, loše sudije i dobijes hrkljus igru izbij nabij pa ko koga jbg.Evo bilo bi zanimljivo pogledati ovu utakmicu ponovo pa vidjeti da li je ijedna ekipa uspjela vezati 10pasova.
Da bi izdominirao ovu hrkljus igru ti moraš biti 50% i vise jaci, tehnički bolji a mi to nismo. Protiv ovakvih protivnika moras igrati njihovu igru. Druga stvar igraci u ovakvim ekipama sigurno uvijek imaju veći motiv igrati protiv Celika(u kakvim god da smo govnima) nego nekih drugih ekipa i tu iako si malo jaci dolazis opet u egal.
Sve dok ne budemo ciljali na PL tj. ekipu koja ce biti najmanje 50% jaca od drugih nama ne treba "dobar" trener. Treba ti neka "sirovina" koji ce biti 12 igraca na terenu.

Ovo sto neko kaze trebalo je 3-4 kapitalca i ostalo juniore imali bi isti rezultat. Vrlo vjerovatno bi, al sta sutra kad se dvojica povrijede, onda bi bio u situaciji da se na BP moras braniti protiv radničkog i slično.

Vidim Pavic se priziva, meni je drag i mislim da bi ga bilo steta sad "potrošiti" pa da ga nemamo za situaciju kada se budemo borili za ulazak u PL, nekad za par sezona.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Život ide dalje...
Privitak/ci
FB_IMG_1727638359985.jpg
FB_IMG_1727638359985.jpg (141.43 KiB) Pogledano 246 puta.
c'mon likČe
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Pa ako ljudi u upravi ne znaju zašto igrači ovako igraju, ko to treba znati ? Teren je jedino mjerilo, jedino on ne laže. Teren pokazuje kakav je sistem, proces, selekcija trenera i igrača...
Alija Izetbegović Čelik
goku

Post Postao/la goku »

Šprda se lika s nama, ima izjave ko Ten Hag…
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ali45 je napisao/la: 29 ruj 2024, 21:33Život ide dalje...
Allahu dragi, stvarno ne mogu. REALNOST DA NAS FENJERAŠI REŠETAJU I TO JE OK? :pray:

Realnost je da neću koristit sezonsku u nastavku prvenstva dok se okreću leđa simpatizerima i dok se reputacija kluba srozava i uništava kroz ovakve izjave da je realnost gubiti od fenjeraša.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Jedino šta mogu da pohvalim kod Darija je što kad smo svi bili euforični nakon prva dva kola i 6 bodova, jedini je govorio da trebamo stat na loptu i da ne treba da nas hvata euforija, u prijevodu želio je da nas pripremi za ovo.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Mislio sam ići na Tomislav, al poslije ove izjave i očitog ostanka na klupi nema šanse. Čistu sprdnju prave svi zajedno u klubu.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Durmo je dobar golman,zna nekad kiksat ali ajde vadi nas često.
Musa-prošle sezone odličan,ove taraba.
Rašević-spor, nije neki štoper,Hodžić bolji izbor po meni.
Bajramović,standardno u napadu loš u odbrani solidan
Smajlović-top potencijal
Vardo jedan od najboljih naš igrač ove sezone
Talha toplo hladno
Ali najbolji.
Hamza-trudi se,ima grešaka ali vrijedi istrpit.
Mašić je zenički Darwin.
Za ostale neću komentarisat.
Dario poslije ove izjave definitivno nema pojma šta govori. Skidaju se gaće na petlji I tjt,pogledat se oči I skontat da dok je on tu mi ćemo izgubit I u tetovu od Borca samo zato jer smo gosti.
c'mon likČe
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2024, 21:52 Mislio sam ići na Tomislav, al poslije ove izjave i očitog ostanka na klupi nema šanse. Čistu sprdnju prave svi zajedno u klubu.
Svi smo razocarani,ali ne ides na utakmice radi ove trenerske neznalice ili anti talenata vec zbog Celika.I u meni sve kulja,ogorcen sam,ali trebamo podrzati klub,bojkotom necemo nista postici
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Hahaha ovaj gore prica o navijacima a navijaci mu odrzaju klub.Hajmo mi navijaci vracati dugove a na utakmice cemo dolaziti samo nako da bi pomogli klubu.Hajmo dolaziti a oni ce dovoditi amatera i dati mu ugovor na 2 godine.Da nema navijaca, od onih u Zenici do dijaspore, bez keša ti možeš samo palamudit i palamudio bi u kantonu i sada, nego šuti poklopi se.Ja sam potrošio prije dvije sedmice samo za jedan dan 150 KM u fan shopu.Svaku j.ebenu novu stvar imam kad dođe u fanshop robe tonu imam samo da oblacim Čelikovo.Imas sezonsku ne mozes na utakmicu, gledaš Celik na putu dok se vracas nazad kuci.Nego de ti malo urgiraj kome si blizak tamo.

Ovu strategiju morat ce mjenjati koju su zamisliti, a mogu je ostaviti jedino ako grad uleti sa kešom.
Odgovori