NK Čelik
- limvolikce
Re: NK Čelik
Durmo jest izletio, i to mu je zakurac potez, ali ono je Musin gol, a eto kad već neko pita, njega je doveo Dario.
I nije tačno da ova ekipa nije imala dobrih partija, jeste, ali smo pali i trener treba nešto da učini da se dignemo, a ako ne učini ništa (a to sada radi) onda trener leti. A zapeli ste za taj ugovor, pa postoji nešto što se zove sporazumni raskid. Moraš baš biti mazohista i sjediti ispod zapada gdje ti se obraća objetivna zenička publika koja se u zadnje vrijeme s pravom malo unervozila.
I nije tačno da ova ekipa nije imala dobrih partija, jeste, ali smo pali i trener treba nešto da učini da se dignemo, a ako ne učini ništa (a to sada radi) onda trener leti. A zapeli ste za taj ugovor, pa postoji nešto što se zove sporazumni raskid. Moraš baš biti mazohista i sjediti ispod zapada gdje ti se obraća objetivna zenička publika koja se u zadnje vrijeme s pravom malo unervozila.
Pa daj novog trenera za iste pare predlozi upravi.
Niko ne brani trenera. Nije u tom poenta.
Jedinog je Musu doveo al nisam imao vremena da pisem.
Ja vjerujem da je Dario najmanji problem. Evo sutra on moze iz kluba. To vjerujem ni upravi nije problem iako su ugovor produzili.
Problem je sto smo zaglavili pravno,financijski,kadrovski
Niko ne brani trenera. Nije u tom poenta.
Jedinog je Musu doveo al nisam imao vremena da pisem.
Ja vjerujem da je Dario najmanji problem. Evo sutra on moze iz kluba. To vjerujem ni upravi nije problem iako su ugovor produzili.
Problem je sto smo zaglavili pravno,financijski,kadrovski
Ne tražimo video analitičara
Ma treba neko ko zna ligu, a ne boji se Rahića, Hadžića ko da vodi Natron Maglaj. Adžem, Regoje da im kosti lomi
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Daj Sablju Mulalica, jest da je i kod njega ho ruk cisti, ali te barem nalozi do te mjere da bi pressing i protiv Liverpoola igrali, a kamoli ne protiv ovih seljackih ekipa
Srce, čast i ponos!
Ma samo Boris
Yebo ba više i blokadu računa i radnu dozvolu, nek ga rm lh dovede ko vozača kamiona
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Ma Durmin je ono gol cisti bolan sta ce on istrcavat 30 metara i vise van gola kad je bio Musa 5 puta blizi lopti i jos onda je on trebo izbit a ne izigravat Nojera ili stopera .Posle Musa je izgubi ovaj je uze je i zabi nam gol ali to je nebitan gol mi bi svakako izgubili.
Prosjecna smo ekipa koja moze dobit svakog a moze isto tako izgubit od svakog i sva je liga takva ,nema tu niko nekog kvaliteta tolikog ,sve to ho ruk izbij nabij pa ko se bolje snadje i nama ce sva gostovanja ovakva bit i igra domacina.
Ne znam sta ce dalje bit dugo je prvenstvo a nama ce trebat toliko zivaca i toliko sabura da se sve ovo izgura i igracki i trenerski finansijski i ove borbe van terena,bice i tuge i nade i radosti i razocarenja.Sve to valja pregurat ,nas najveci problem sto nam je tanka linije idemo prebrzo u euforiju i isto tako idemo prebrzo u tragediju.
Ide Tomislav ubrzo a ovoj utakmici nema se vise sta rec ,trebamo dobit iducu utakmicu i hajd.
Prosjecna smo ekipa koja moze dobit svakog a moze isto tako izgubit od svakog i sva je liga takva ,nema tu niko nekog kvaliteta tolikog ,sve to ho ruk izbij nabij pa ko se bolje snadje i nama ce sva gostovanja ovakva bit i igra domacina.
Ne znam sta ce dalje bit dugo je prvenstvo a nama ce trebat toliko zivaca i toliko sabura da se sve ovo izgura i igracki i trenerski finansijski i ove borbe van terena,bice i tuge i nade i radosti i razocarenja.Sve to valja pregurat ,nas najveci problem sto nam je tanka linije idemo prebrzo u euforiju i isto tako idemo prebrzo u tragediju.
Ide Tomislav ubrzo a ovoj utakmici nema se vise sta rec ,trebamo dobit iducu utakmicu i hajd.
Sta lupas gluposti nije on samo video analiticar, covjek ima A licencu kao i Damjanovic bio je prvi pomocnik Petevu u Ludogorecu i Rumuniji, prije toga u Dunajskoj Stredi i jos mnogim klubovima. Posto ne mozemo dovest stranog trenera, ja mislim da bi tandem Aldin Dzidic-Admir Kozlic u ovom trenutku bio jedino pravo i normalno rijesenje
Regoje na klupu, a Boris lagano toki voki na istoku
Gdje su pare druze ?Eugen je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 18:56Sta lupas gluposti nije on samo video analiticar, covjek ima A licencu kao i Damjanovic bio je prvi pomocnik Petevu u Ludogorecu i Rumuniji, prije toga u Dunajskoj Stredi i jos mnogim klubovima. Posto ne mozemo dovest stranog trenera, ja mislim da bi tandem Aldin Dzidic-Admir Kozlic u ovom trenutku bio jedino pravo i normalno rijesenje