NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Mi se trebamo dobro zapitati sta je nas plan. Do ove godine mi se cinilo da smo imali neki plan i da smo ga ispostovali ali za ovu i naredne tri ja ne vidim plan. Na zimu je najavljena deblokada racuna za ovu sezonu a evo haman jos uvijek ovi iz suda na godisnjem. Transfer politika nam je ovaj ce igrat za male pare dovedi ga a ne da dovodimo igrace na pozicijama na kojim nam fale igraci. Dario treba da da ostavku i prepusti posao nekome drugom ali sta cemo ako to ne bude rjesenje? Otjerali smo Duvnjaka jer nam nije valjao evo sad smo u istoj poziciji pa se pitam jel promjena trenera samo kozmeticka izmjena koja sustinski nista ne mijenja. Mi nemamo igracki kvalitet za nesto vise i to je prosto ko pasulj. Bolji trener ce mozda donijeti bolju igru i rezultate ali da Guardiola dodje mi s ovom ekipom necemo uzet titulu. I onda sta sustinski dobijamo promjenom trenera. Dobijamo nadu za bolje sutra i zavrti ga ukrug.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Danas razočarenje pravo, svi smo očekivali puno vise od današnje utakmice ali nažalost samo još jedan poraz u nizu. Ne znam koga vise kriviti, trenera (koji nema adekvatne igrače, a i ovo sto ima loše postavi) ili igrače (koji nemaju veze sa fudbalom) :vješanje: počeli smo dobro utakmicu, sve do promašaja Masica i poslije tog sva igra se svodila na izbij, nabij. Golovi primljeni isključivo iz naših grešaka, prvi Talha i Bajram ispadaju ko levati, drugi Durmo definitivno koji bezveze izlazi sa gola i Lovri dodaje iako je imao Rasevica na drugoj strani samog. Martinović nevidljiv, Masic poslije promašaja nestao, toliko se hvalio Jusić ovdje, a danas svaki centaršut njihovom igraču otišao. Nemamo mi dovoljno kvaliteta za vise od ovog ranga takmičenja.
Vardo jedini igrač sa prolaznom ocjenom danas.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Samo oni koji imaju sezonske i pokoji simpatizer koji zaluta jer mu je dosadno, ce doci na utakmicu, sve do proljeca. Nece se vise nista promijeniti niti u igri, niti u broju navijaca na stadionu. Tu je kraj za ovu sezonu.

Dovoditi ove levatine kao Prgudu npr, Martinovica, i Bajramovica, koje samo dzaba placas koliko god da ih placas. Jednog dovest za tu trojicu, i stavis na klupu juniore da ulete ponekad i isto dobijes, osim sto bi mozda imali nekog ko zna nesto na terenu uraditi. Ovo su zivi promasaji, koji trebaju sebi traziti drugu struku, fatajte se skole, manite se fudbala i nasih zivaca.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Ludilom predoziran je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:02 Danas razočarenje pravo, svi smo očekivali puno vise od današnje utakmice ali nažalost samo još jedan poraz u nizu. Ne znam koga vise kriviti, trenera (koji nema adekvatne igrače, a i ovo sto ima loše postavi) ili igrače (koji nemaju veze sa fudbalom) :vješanje: počeli smo dobro utakmicu, sve do promašaja Masica i poslije tog sva igra se svodila na izbij, nabij. Golovi primljeni isključivo iz naših grešaka, prvi Talha i Bajram ispadaju ko levati, drugi Durmo definitivno koji bezveze izlazi sa gola i Lovri dodaje iako je imao Rasevica na drugoj strani samog. Martinović nevidljiv, Masic poslije promašaja nestao, toliko se hvalio Jusić ovdje, a danas svaki centaršut njihovom igraču otišao. Nemamo mi dovoljno kvaliteta za vise od ovog ranga takmičenja.
A imaju li Rahić i Radnički? Imaju gori sastav igrača nego mi, znači zna se koga treba kriviti što igrače nije nikako posložio, eto da je bar nekako, ali nije nikako!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Nemas bolje igrace !
Neko te je slagao.
Ovi ne znaju igrat fudbal vjeruj mi.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

AeroMs33 je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:10 Nemas bolje igrace !
Neko te je slagao.
Ko je doveo igrace koji ne znaju igrati fudbal ?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ma jasno je poslje Radničkog da je Dario bivši. Kad te cijeli zapad našuta ko Osima u primeu, nema tu povratka nazad. Ne znam čije je maslo da igrači ne pozdravljaju zapad, a na zapadu ljudi koji gledaju ovaj klub od kantonalne lige i desetine ljudi koji godišnje izdvoje po preko 1000, 2000 KM za klub kroz razne akcije.

BRUKA I SRAMOTA, prvo trener, šok terapija, a onda novi neka reže ovaj bezmudni roster i dovede pojačanja kako treba na zimu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
AeroMs33

RubikovaKocka je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:13
AeroMs33 je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:10 Nemas bolje igrace !
Neko te je slagao.
Ko je doveo igrace koji ne znaju igrati fudbal ?
Dario nije.
Tu su juniori koje je Duvnjak i Dario zatekao vecinom.
Nemas para za igrace.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ludilom predoziran je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:02 Danas razočarenje pravo, svi smo očekivali puno vise od današnje utakmice ali nažalost samo još jedan poraz u nizu. Ne znam koga vise kriviti, trenera (koji nema adekvatne igrače, a i ovo sto ima loše postavi) ili igrače (koji nemaju veze sa fudbalom) :vješanje: počeli smo dobro utakmicu, sve do promašaja Masica i poslije tog sva igra se svodila na izbij, nabij. Golovi primljeni isključivo iz naših grešaka, prvi Talha i Bajram ispadaju ko levati, drugi Durmo definitivno koji bezveze izlazi sa gola i Lovri dodaje iako je imao Rasevica na drugoj strani samog. Martinović nevidljiv, Masic poslije promašaja nestao, toliko se hvalio Jusić ovdje, a danas svaki centaršut njihovom igraču otišao. Nemamo mi dovoljno kvaliteta za vise od ovog ranga takmičenja.
I Prguda je danas odigrao dobro , Durmo sere sa tim izlazenjem vec od prvog kola, Masic prelos,odbrana kriticna losa isprepadana , Talha svaku tekmu sve gori , Martinovic neefikasan trci i sve ali slabo, Bajramovic za DLC i ovo ostalo nije nesto i dobijes akipu koja se pati kuci a sramoti u gostima.
Na to sve dodas i trenera i upravo koja se pogubila od sportskog segmenta pa i finansiskog i koja jos 2 god nije odblokirala racun pa ev i krece 4 mjesec od sjednice nikad se nisu ni iglasili kako stojimo i tako dobijes jedan ispodprosjecan klub 1lF
AeroMs33

Cinvict35 je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:17
I Prguda je danas odigrao dobro , Durmo sere sa tim izlazenjem vec od prvog kola, Masic prelos,odbrana kriticna losa isprepadana , Talha svaku tekmu sve gori , Martinovic neefikasan trci i sve ali slabo, Bajramovic za DLC i ovo ostalo nije nesto i dobijes akipu koja se pati kuci a sramoti u gostima.
Na to sve dodas i trenera i upravo koja se pogubila od sportskog segmenta pa i finansiskog i koja jos 2 god nije odblokirala racun pa ev i krece 4 mjesec od sjednice nikad se nisu ni iglasili kako stojimo i tako dobijes jedan ispodprosjecan klub 1lF
Dobro si to srocio druze
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Truhlo je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:14 Ma jasno je poslje Radničkog da je Dario bivši. Kad te cijeli zapad našuta ko Osima u primeu, nema tu povratka nazad. Ne znam čije je maslo da igrači ne pozdravljaju zapad, a na zapadu ljudi koji gledaju ovaj klub od kantonalne lige i desetine ljudi koji godišnje izdvoje po preko 1000, 2000 KM za klub kroz razne akcije.

BRUKA I SRAMOTA, prvo trener, šok terapija, a onda novi neka reže ovaj bezmudni roster i dovede pojačanja kako treba na zimu.
To je velika sramota ko god je naredio, a neko jeste rekao da igrači ne idu prema zapadu.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zenicaokamog je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:06 Samo oni koji imaju sezonske i pokoji simpatizer koji zaluta jer mu je dosadno, ce doci na utakmicu, sve do proljeca. Nece se vise nista promijeniti niti u igri, niti u broju navijaca na stadionu. Tu je kraj za ovu sezonu.

Dovoditi ove levatine kao Prgudu npr, Martinovica, i Bajramovica, koje samo dzaba placas koliko god da ih placas. Jednog dovest za tu trojicu, i stavis na klupu juniore da ulete ponekad i isto dobijes, osim sto bi mozda imali nekog ko zna nesto na terenu uraditi. Ovo su zivi promasaji, koji trebaju sebi traziti drugu struku, fatajte se skole, manite se fudbala i nasih zivaca.
Puno veci levatluk je dovest jednog Marina koji 20 mjeseci nije igrao i prevodio gore po Njemackoj nego Prgude i Martinovice koji imaju po 18 i 19 godina bar mozes pogodit pa da imas igraca , mi smo trebali dovest 5 top igraca a ostalo nase juniore i bokje bi prolazili
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ma ovdje treba neki dikatator tipa Husref. Jbt covjek sa limitiranim Igmanom na sredini tabele PL. I nama treba neko ko ce izvuc 100% iz ovih igraca, i da se konacno prevaziđe ta mentalna barijera na gostovanjima.

Cinjenica je da ovom timu fali snage ali kada govorimo u kontekstu borbe za vrh, ali me stvarno niko ne moze uvjeriti da je ovaj tim toliko los da gubi od Lukavca i Rahica.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:22
Zenicaokamog je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:06 Samo oni koji imaju sezonske i pokoji simpatizer koji zaluta jer mu je dosadno, ce doci na utakmicu, sve do proljeca. Nece se vise nista promijeniti niti u igri, niti u broju navijaca na stadionu. Tu je kraj za ovu sezonu.

Puno veci levatluk je dovest jednog Marina koji 20 mjeseci nije igrao i prevodio gore po Njemackoj nego Prgude i Martinovice koji imaju po 18 i 19 godina bar mozes pogodit pa da imas igraca , mi smo trebali dovest 5 top igraca a ostalo nase juniore i bokje bi prolazili
Marin ogroman promašaj. Mjesec dana je tu i dalje 30 minuta ne može odigrati, strašno, a ko biva igrao prošle sezone u njemačkoj.

Prguda solidan danas, u pravu si za mlađe momke.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Cinvict35 je napisao/la: 29 ruj 2024, 18:22

Dodao bih jos igraca koji veze nemaju i koji su dzaba dovedeni. Ali su mi ta trojica iz prve postave bila dovoljna. Slazem se s tobom. Placas 10 igraca bezveze, bolje dovest 4 dobra igraca uz Vardu i Horica, pa evo i Jusica da mogu nesto uraditi na terenu. Nikakvog plana za igracki kadar nema, niti je bilo, ocito. Ostalo mogu juniori pokriti, i bilo bi bolje u svakom slucaju.
Odgovori