NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Kakav teren, cuj teren. Treba nase na Kamberovic p. i tamo nek treniraju i igraju utakmice cim dodje jesen i krenu kise. Tamo ce se najbolje pripremati za ovakve terene. Mi smo qrina od ekipe, s tarabom od trenera na klupi.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 29 ruj 2024, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je totalno katastrofalno,negledljivo,poražavajuće. Lik stoji na centru I pokušava centrirat u 16 nevjerovatno jbt. Do kad ćemo skidat gaće čim krenemo ulazit u autobus sunce mu j*bem
c'mon likČe
-
De ba druze odabij.JonSnow je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:15Može i jedna muzička?Kontras'88 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:14100%, al kad ode dovesti trenera, a ne propale fudbalere i trenerske nadeRubikovaKocka je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:11 Dario mora ići već večeras. Apsolutno nepovezana igra, izbij nabij. Mrš !!!
Opet kokuzluk jel, ne moze se placat i slicno, oni svi drugi imaju pare pa nas dobijaju
Bolan ljudi igraju skoro od noge do noge, kod nas se samo lopta nabija.
Fudbal kakav pojedinci igraju sad mogu i ja igrat sa malo boljom kondicijom!
Besplatno!
-
Jad i čemer, al krivi smo mi jer smo se nahajpali na početku, a svi znamo da imamo limitiranu ekipu za sredinu tabele. Treba vraćat dugove, a na terenu ne očekivat ništa, manje će nas glava boljeti..
Ludilooooo je zarobiloooo
Davno sam ja pisao BORIS PAVIC pa makar sa tribina vodio ekipu.
Ziro point.
Nema ovde u ovom sastavu niko da zna igrat osimdonekle Varde i beka sto se trudi . Ostalo tehnika ziro point
Nema ovde u ovom sastavu niko da zna igrat osimdonekle Varde i beka sto se trudi . Ostalo tehnika ziro point
Naš glavni problem je kadar. Imamo nekvalitet na svim pozicijama, a to (nama) nijedan trener ne može popravit i nadoknadit. Nismo se na vrijeme pojačali i sad imamo to šta imamo. Sredinu tabele u najboljem slučaju.Kontras'88 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:22De ba druze odabij.JonSnow je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:15Može i jedna muzička?Kontras'88 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:14
100%, al kad ode dovesti trenera, a ne propale fudbalere i trenerske nade
Opet kokuzluk jel, ne moze se placat i slicno, oni svi drugi imaju pare pa nas dobijaju
Bolan ljudi igraju skoro od noge do noge, kod nas se samo lopta nabija.
Fudbal kakav pojedinci igraju sad mogu i ja igrat sa malo boljom kondicijom!
Besplatno!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BatistutA19
Ne mozes ti nasima reci da se ne bore i sva igra se svodi i njihova i nasa dodji nekako do centra i ide duga lopta.Samo je razlika oni kad ubace prihvate je ili pokusaju prebacit glavom do nekog i takva jedna prosla sjeba stopera i zabi gol covjek a dok mi ne mozemo nijedan taj duel dobit da dodjes u sansu.Imo je Masic onu finu sansu odbrani mu pa preko gola i onaj sut ne znam ko je puco van 16 odmah smo mogli izjednacit.i onda imamo nekad loptu i sve pogresna dodavanja ..Ali et ima 2 poluvrijeme vidjet cemo ali daj boze i bod da uzmemo ,mozda bi vise trebali preko bokova pa trazit nekog na neki sut povratnu a od dugih sa centra nema nista.
Dario ostani, navijači sa zapada odlazite
Najgluplja smo ekipa od Tokija do Njujorka, navijači bukvalno unaprijed znaju kako i na koji način ćemo izgubiti
Najgluplja smo ekipa od Tokija do Njujorka, navijači bukvalno unaprijed znaju kako i na koji način ćemo izgubiti
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rekao im Darijo da skinu gace prije ulaska u bus!
Jusicu I Vardi dignut spomenik ispred Bilinog.
Ja kad sam govorio da je Vardo najinteligentniji i najbolji igrač Čelika neko je govorio sta svrsavas,pa evo gospodo nađite mi igrača u našoj ekipi da zna stvorit šansu tako što gurne loptu.
Jusić momak gine nema se sta reći al ostalo mu ništa ne ide.
Dario vrijeme je.
Ja kad sam govorio da je Vardo najinteligentniji i najbolji igrač Čelika neko je govorio sta svrsavas,pa evo gospodo nađite mi igrača u našoj ekipi da zna stvorit šansu tako što gurne loptu.
Jusić momak gine nema se sta reći al ostalo mu ništa ne ide.
Dario vrijeme je.
Juce gledam tosk i stupcanicu, tosk prvo poluvrijeme veze driblinge pasove bukvalno stavili stupcanicu u dzep a nece lopta u go i drugo poluvrijeme pala koncentracija
LimVo likČe