NK Čelik
Re: NK Čelik
Prijatelju jel ti svatas da nemas dva igraca u timu koji znaju igrati od noge do noge i da su sposobni uputiti asistenciju .
Hoce li Damjanovic to ih nauciti ako ne znaju.
Nemas utreniranog napadaca ni dvojicu za osjecajem za go.
Tim ne posjeduje tu vrstu igraca.
Nemoze ti pomoc nikakva formacija ako nemas kvalitetnog igraca.
Igramo prvu ligu gdje se danasnji susret igra na losem terenu i na terenu ima prednost neki iskusniji po mogucnosti fizicki jaci igrac koji je prosao seljacku skolu fudbala hajmo reci tako.
Al nadam se da su se nalozili da nekako izbore tri boda mada tesko
Igramo prvu ligu gdje se danasnji susret igra na losem terenu i na terenu ima prednost neki iskusniji po mogucnosti fizicki jaci igrac koji je prosao seljacku skolu fudbala hajmo reci tako.
Da li smo jedina ekipa u gostima koja nema pobjede , mislim da su svi negdje uzeli bodove mozda Jedinstvo i Rahic nisu neznam.
-
A sto nemamo ta dva igraca koji znaju, ko je kriv ? Uprava ?AeroMs33 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 12:38 Prijatelju jel ti svatas da nemas dva igraca u timu koji znaju igrati od noge do noge i da su sposobni uputiti asistenciju .
Kako svi ostali klubovi u ovoj ligi imaju to a mi nemamo. Kako smo to bas mi medju najgorim ekipama u gostima ? Koji je razlog ?
Tuzla,tomislav, jedinstvo,rahic, zvijezda i mi.
Realno citava liga je u 5 deka. Nema tu neke velike razlike u kvalitetu. Po nekim imenima Stupcanica malo odstupa al ni to nije neka razlika koja se ne može nadoknaditi voljom trkom i htjenjem.
Po dosad vidjenom ni jedna ekipa nije ni blizu PL nivoa .
Utakmice uglavnom odlučuje momentum.
Tako i ovaj rahic iako je zadnji na tabeli, vrlo Lahko na kraju moze završiti u gornjem dijelu tabele.
Mi imamo realno solidnu ekipu koja se definitivno moze boriti za vrh al negdje skripi.
Evo ako uzmemo dosadašnje utakmice redom
Goražde -OK
Jedinstvo - OK
Travnik - OK uzimajući u obzir nabrijanost neke saudijske odluke i primljeni gol
Zvijezda - loše iako smo dobili
Radnik - loše kad uzmemo u obzir taj crveni karton, al i da nije bio crveni karton vjerujem da bi otprilike isto bilo
Radnički - OK rezultat loš
Travnik - OK - igra nista bolja nego protiv radničkog, samo realizacija bolja
Zadnja izmjena: sale, dana/u 29 ruj 2024, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi izasao sa ovim sastavom pa nek ide sve u PM...
Ne trebaš imati igrače kvaliteta PL da promjeniš stil igre, jel kontaš.Odigravaju se max 3 dodavanja i gleda da se nabije lopta u 16.AeroMs33 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 12:38 Prijatelju jel ti svatas da nemas dva igraca u timu koji znaju igrati od noge do noge i da su sposobni uputiti asistenciju .
Kaže ko ce ih naučiti?Pa zašto služi tu Damjanović,da vodi samo utakmice?Ko je doveo te igrače, ko ima slobodne ruke?
Kako svi nešto mogu a mi ne možemo ništa.Drugi imaju kažeš teren loš, a kakav mi teren imamo pa izgus od Radničkog?pa onda kažeš iskustvo,fički jači... kakva seljačka škola prijatelju.Jel ti znaš da su bukvalno neke ekipe sastavljane malte ne po ulici i trenirale po parku.Po tvom je najbolje da se vratimo u kantonalnu ligu.Sve te mogu shvatiti da nemas igrača kvalitetnog u veznom redu još od Arežine nemamo, ali imaš šta imaš i nema ama baš nikakvog pomaka samo nazadovanja.Pa šta jesmo to kupili igrače sa ulice i sa foruma.Damjanović nije trener,pogubljen najveca je njegova krivica.On vise respektuje Isakovića nego ovaj njega i nema autoritet u svlačionici.Mogu i ja biti trener sada da mi uprava posloži iskusne igrače iz PL.
Popovic nije igrao u nazad godinu dana vucao se po klupi u Hannoveru II.Nabio stomak, fizički nije spreman...nije to taj Marin kad je bio u Čeliku.Ako ga stavi u prvih 11 onda je stvarno duduk.Povremeno ulaziti s klupe dok ne vrati formu.
Durmo
Jusic Rasevic Musa Bajramovic
Prguda Vardo
Martinovic Talha Dzankovic
Masic
Jusic Rasevic Musa Bajramovic
Prguda Vardo
Martinovic Talha Dzankovic
Masic
Bez Alija koji je zadobio udarac protiv mesara u Kupu.
-
Realno Ali je protiv travnika smio bih reci bio nevidljiv ili neprimjetan.
Ovdje u sastavu su najlosije karike Prguda i Bajramovic.
Kako ce ovo izgledati vidjet cemo, ne znam kakav je teren vjerovatno kao oranica, ali i njima je.
Daj jednom da preoru teren daju 101% i da dodje ta pobjeda sa gostovanja
Ovdje u sastavu su najlosije karike Prguda i Bajramovic.
Kako ce ovo izgledati vidjet cemo, ne znam kakav je teren vjerovatno kao oranica, ali i njima je.
Daj jednom da preoru teren daju 101% i da dodje ta pobjeda sa gostovanja
-
Eto formacije kakvu su svi sugerisali ovdje na forumu. Sad mene zanima ako bude lose izgledalo u cemu ce se pronaci krivica Darija. Meni je Prguda ocajan al je jos bolnije sto nemamo boljeg na toj poziciji pa hajd da se nadamo da danas iznenadi.
Kad vidim ovog prgudu u sastavu znam da nam se loše sprema nemam neku nadu ni u x a o pobjedi da ne pričamo
Ali hajde molim vas demantujte me danas...
Ali hajde molim vas demantujte me danas...