NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Infiltrirale su nam se rutonje na forum
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ubaci nam admine antirutonja check pitanje.
Nabroj prvih 11 s prve utakmice kantonalne lige.
Nabroj prvih 11 s prve utakmice kantonalne lige.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uvedena je potvrda prilikom registracije novih korisnika s obzirom da smo imali upade spamera, sada će novi korisnici morati potvrditi svoju email adresu kako bi pristupili forumu.
Ako imate još nekih sugestija pišite!
Ako imate još nekih sugestija pišite!
De nam dodaj ono da se moze youtube video postati, ili vec moze nekako samo ja ne znam
- BatistutA19
Ja ne znam ni sliku stavit ovde zaboravio kako se stavlja ,upocetku bilo kliknes u slike i iz galerije ubacis sliku sad nije tako.Sad imas img pa neke zagrade i kako stavit veze nemam a ona onom portalu sam znao,totalno sam zaboravio a o youn tube naucna fantastika da ubacim
Nemoj se sikirat uskoro ce se implementirat AI tehnologija, samo kazes u mikrofon sta hoces i to se prezentuje na web forumima.BatistutA19 je napisao/la: ↑28 ruj 2024, 15:26 Ja ne znam ni sliku stavit ovde zaboravio kako se stavlja ,upocetku bilo kliknes u slike i iz galerije ubacis sliku sad nije tako.Sad imas img pa neke zagrade i kako stavit veze nemam a ona onom portalu sam znao,totalno sam zaboravio a o youn tube naucna fantastika da ubacim
Sada ima 29 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
U Olovu 0 prvo poluvrijeme nisam stigao pogledat samo zadnjih 2 minute + nadoknada
- BatistutA19
R0b je napisao/la: ↑28 ruj 2024, 15:29Nemoj se sikirat uskoro ce se implementirat AI tehnologija, samo kazes u mikrofon sta hoces i to se prezentuje na web forumima.BatistutA19 je napisao/la: ↑28 ruj 2024, 15:26 Ja ne znam ni sliku stavit ovde zaboravio kako se stavlja ,upocetku bilo kliknes u slike i iz galerije ubacis sliku sad nije tako.Sad imas img pa neke zagrade i kako stavit veze nemam a ona onom portalu sam znao,totalno sam zaboravio a o youn tube naucna fantastika da ubacim
Bice samo zamislis sliku i odmah ide
Ovaj gol viteza iz slobodnog me podsjeca na gol aldina sisica 2017 protiv viteza sa te daljine
LimVo likČe