Ne moze rebalans da bude iduceg mjeseca jer dolazi novo vijeće ide konstituirajuća sjednica i procedure a ako Bog da nakon 8 godina i novi gradonačelnik.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 ruj 2024, 13:55Nisam ni ja upratio al jesam da ce rebalans da bude iduceg mjeseca a to je glavni uslov da nekom da kes pa et tek tad mozemo ocekivat nesto ako sta i bude za nasKontras'88 je napisao/la: ↑26 ruj 2024, 12:44 Jel ko upratio, dal se sta spominjao Čelik na jucerasnjoj sjednici gradskog vijeca?
Jel rekao sta Fudo?
I jasno je rečeno sto sam ja cuo ranije a ima i pisano, ako bude prvi da će biti planiran milion u budžetu za narednu godinu. Nikakvi rebalans i kurci palci ove godine.
Sada on dovodi ove manje klubove i organizacije u kabinet tipa karate, judo, odbojka, ples, sjedeća odbojka, šahiste itd i uplaćuje im po 5-10 hiljada u predizborne svrhe kako bi kupio njihove glasove.
Čelik se nigdje ne spominje osim u iducoj budzetskoj 2025 godini a jebem ga ja usta od grada do kantona, FBiH ko za 80 godina kluba ne izdvoji značajna sredstva za Čelik.