NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Meni je iz utakmice u utakmice utisak da je Vardo zvijer od igraca a nisam imao takvo misljenje o njemu. Momak ima mirnocu kad ima igraca na ledjima kakvu nema nijedan trenutni igrac ni blizu. Volio bih da se malo Dzankovic posavjetuje s nekim kad da dribla a kad da doda jer imam osjecaj da je svaki put u kontra ritmu, kad svi ocekuju dribling on uputi pas, kad svi ocekuju da ce dobit pas on krene u dribling al sve u svemu meni se cini da ima puno veci potencijal od Martinovica. Ogromna je razlika kad je Masic u vrhu napada pa makar i ne davao golove. Prguda i Marin ne mogu igrati skupa ni pod razno barem ne narednih mjesec dva dok se Marin malo ne popravi fizicki. Ocekivao sam da je mnogo bolje fizicki spreman al ocigledno da mu je poluvrijeme plafon. Hodzic korektno odradio posao mada se vidi manjak samopouzdanja s loptom ali nadat se da je to zbog manjka minuta i da ce to vremenom nadoci. Ahmetspahic borba trka i svaka cast na tome ali nista specijalno. Ali mi je djelovao bas umorno i nadam se da ce ga Dario malo odmorit u narednim utakmicama da ne bi doslo do neke povrede. Sve u svemu idemo s malo boljim raspolozenjem u Rahic i nadamo se bodovima pa da docekamo Tomislav kao da se Radnicki nije ni desio.
Ovo je bilo prije 2 kola, prije 20 dana, nema tu promjene to je uz Tesanj teren na kojem se ne moze igrati normalno. Dva najgora terena. Da se ko ne zanosi nekom igrom u nedelju nego isključivo borba duel ho-ruk, fizika.PatrickBateman je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 23:06 Ovaj teren vise lici na krajolik Novog Meksika i Ariozne, nego na neko mjesto gdje bi se trebao igrati fudbal na bilo kojem nivou. Valjda su to malo doveli u neki red.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Celik je ono sto nas spaja!Klub svih generacija,gradjana i seljaka,svih nacija i vjeroispovjesti,zenicana i ljudi van Zenice...Nikakve podjele na ove i one ,jug i zapad ili moj istok...Svi ko jedan kao sto smo na gostovanjima,...Svi u Rahic !ZenickiČelik je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:54 Ja samo ne znam kako neko moze pricat o jugu, a sjedi frajko na zapadu...Mozete pricat sta hocete al da nije bilo momaka sa juga sad bi na Bilinom igrao F.K Patriot...Bas ti momci sa juga su gubili poslove, porodice svoje zanemarili da bi mi sad gledali Celika. I onda se neko nadje pametan i prica nesto...Ko god misli da je na jugu mala posjeta, to se moze vrlo lahko promjenit. Dodjes na jug i jug ce biti sve jaci i jaci...Lahko je doc na proteste kad ih organizuju Robijasi, nece mene niko spomenut, spomenut ce one koji su to oragnizovali, a svi mi znamo imena ljudi koji cvrsto stoje iza Celika i koji su spremni zivote dati za Celik...To sto je neko od nas 12. igrac ili vjerni navijac ne znaci da smo izasli iz zone komfora...Da ti neko prijeti otkazom na poslu vidio bi onda bil bio dio Celika...Mi mislimo ako smo clanovi kluba da mozemo sve zivo komentarisat... Nikom u interesu ne bi trebala biti nikakva podjela svaki navijac je bitan i potreban Celiku...i onaj sa juga i onaj sa zapada i onaj sa istoka...Svima u interesu treba da bude jak Celik i jak jug... Sigurno da dolaze bolja vremena za sve nas. Do kraja hrabro zajedno
Ko nije primijetio u drugom poluvremenu Masic je igrao malo povucenije cini se da mu lezi ta pozicija, zna dobro razigrat, primit, centrirat ovaj gol ce mu sigurno dobro doci. Ocekujem u Rahicu da odigramo vise takticki i da slavimo
Evo ovako bez tribina ko u Africi da se igra..
Jos nesto sam zaboravio a vrlo bitno Aliju je potrebna utakmica odmora. Dvije vec utakmice ne postoji a da ne pricamo o tome da nije tip igrača za gostovanja poput Rahića.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- limvolikce
Prehladili se zbog skinutog dresa, ne smijes znojan to raditi.prisonbreak je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 20:54 Sta je sa Rasevicem i Musom? Nisam ih vidio ni na klupi.
Sasvim ok utskmica. Horic dosta znaci za ekipu.
- BatistutA19
Ne vjerujem da je teren ovakav sad ,ovo je bilo u pocetku kad su suše bile a na ovom Luka Modric ne bi mogo 2 pasa odradit.
Daj ba prestanite JUG I ZAPAD tu temu ,ja najvise volim i kad su derbi navijaci tu tad znas da dobro igraju i da je pun stadion.
Ma nama fali taj jedan dobar kvalitetan veznjak da bi mi imali tu pas igru da poveze napad i odbranu ,imamo mi Talhu ali nemamo Pjanica da bi to bilo precizno i brzo da u jednom potezu izbacis im 5 igraca.Do jakog veznjaka moramo ovo istrpit i podrzat nama druge nema a tako i trenera.
Sta da nisi produzio sa trenerom koji ti izbor imas sa ovim novcem ,ne mozemo mi Husrefa dovest treba platit a ovo vala komplet liga i igraci i treneri u 5 grama,mozda nekad 2 kluba oskace ovo sve tu negdje.
Primjer Adzem sa Gorazdem odlican ode u Gosk ne moze boda uzet ode u Jedinstvo sve izgubio skoro.
Daj ba prestanite JUG I ZAPAD tu temu ,ja najvise volim i kad su derbi navijaci tu tad znas da dobro igraju i da je pun stadion.
Ma nama fali taj jedan dobar kvalitetan veznjak da bi mi imali tu pas igru da poveze napad i odbranu ,imamo mi Talhu ali nemamo Pjanica da bi to bilo precizno i brzo da u jednom potezu izbacis im 5 igraca.Do jakog veznjaka moramo ovo istrpit i podrzat nama druge nema a tako i trenera.
Sta da nisi produzio sa trenerom koji ti izbor imas sa ovim novcem ,ne mozemo mi Husrefa dovest treba platit a ovo vala komplet liga i igraci i treneri u 5 grama,mozda nekad 2 kluba oskace ovo sve tu negdje.
Primjer Adzem sa Gorazdem odlican ode u Gosk ne moze boda uzet ode u Jedinstvo sve izgubio skoro.
Kad je izvlačenje kupa BiH?
Jel de, opet prednost domaćeg terena imaju niželigaši?
Jel de, opet prednost domaćeg terena imaju niželigaši?
Pola foruma vidi kakva je igra, a ti si od onih kada pobjeđuju dižeš ih u nebesa i onda ti svi seru a kada gube j.ebes im sve prvi.Govorimo ovde od početka sezone kakvu formaciju igra i nekom pristupu igre.Druga stvar bio je i Maradona igračina i kakav je ko trener završio?Ne ide kada gube da se stavljaju na stub srama a kad pobjede jednu dodeš sve je vau bajno a sutra opet sve u krug isto.Ima mjesta za napredak ne treba ti messi ili igračine za Travnik i fenjeraše.Ponavljam, kad je vidio da im skidaju dresove i da je pred otkazom počeo je nešto mjenjati.Svi mi znamo da nam vali veznjak ili bolji igrači, sad je kako je tako sa ovima, ali mnogo stvari koje su se desile su njegove trećerazredne greške, gdje je j.ebeni forum bio veći stručnjak, pa neko pregleda ponovo utakmicu sa forum, pa neko okači sliku i analizira...lemilica je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:20joj al i ti serindaš više, trener ovo trener ono, svaki komentar na ovom forumu ti je negativan. Po nekim komentarima kao da frajer nikad fudbala nije igrao takvi su ti komentari.Guest1945 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:05 Igra je tanka, sto kaze ovaj kao da se vezni igrači ne nude.Ovaj pristup bude li isti u Rahiću gubimo 100%.Ja ne mogu shvatiti trenera da mu moraš strah utjerat u kosti da bi nešto mjenjao.Evo sad isto, pobjedio je i tako će igrati u Rahicu isto sve isti pristup njemu je bitno samo 3 boda, a da sad uzme analizira utakmicu svakog igrača nema od toga ništa kao sto kazem bitna mu je pobjeda i to je to, zato nema napretka u igri.Tanak je ko trener sto jest jest, samo mi je krivo sto mu je uprava produzila ugovor na 2 godine, al eto.Ovo su mladi momci, treba ih nesto nauciti ali kako nauciti kad je trener limitiran.U Čeliku ako ne uradi update u karijeri neće nigdje ako dobije otkaz.
Ajde da čekamo rahić pa da komentarišemo, i mi komentarišemo ko da ima messija u ekipi pa da ne zna šta će sa rotacijama.
Dobio je ugovor i šta ćemo, na nama je da furamo sa podrškom sa tribina i gledamo šta i kako
Dobro si okačio.Ne nude se i zato je jedan od razloga da odbrana ispucaje lopte u šesnest ili da ide po strani pa se opet ubacuje u šesnest,od 20 uđe jedna ili sto bi rekli i čorava kokoš ubode zrno.Što Truhlo isto kaže imamo onda taj problem sa iznošenjem lopte.Manje da vezni igrači ulaze u duele a više da se nude i dva-tri dodira da se malo igra,jer primoravaju zadnju liniju da ispucaju, nece oni igrat između sebe a igraju.Horić dobar posao,sa Isakovicem zavrsiti pogotovo u napadu.sale je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 21:08 Utakmica u pet deka kao prosla, razlika je samo sto smo ovu pogodili ono sto nismo proslu, cak smo mozda na prošloj utakmici imali vise sansi.
Kad nam zadnja linija drzi loptu vezni igrači uopšte se ne nude za loptu i zato mozda i dolazimo do ove situacije da se mora bunariti
Dobro je sto smo dobili al igra ne obecava
Dakle pobjeda. Sad ide proslava uz pjesmu kup kup kup je nas. Daj nam GOSK na Bilinom.
Dovoljno je što sam pročitao ovo da predpostavljaš čim je neko protiv tvog mišljenja da ih dižem u nebesa kad pobjeđuju, a pljujem kad gube. Legendo ti ih pljuješ i kad gube i dobijaju.Guest1945 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 23:44Pola foruma vidi kakva je igra, a ti si od onih kada pobjeđuju dižeš ih u nebesa i onda ti svi seru a kada gube j.ebes im sve prvi.Govorimo ovde od početka sezone kakvu formaciju igra i nekom pristupu igre.Druga stvar bio je i Maradona igračina i kakav je ko trener završio?Ne ide kada gube da se stavljaju na stub srama a kad pobjede jednu dodeš sve je vau bajno a sutra opet sve u krug isto.Ima mjesta za napredak ne treba ti messi ili igračine za Travnik i fenjeraše.Ponavljam, kad je vidio da im skidaju dresove i da je pred otkazom počeo je nešto mjenjati.Svi mi znamo da nam vali veznjak ili bolji igrači, sad je kako je tako sa ovima, ali mnogo stvari koje su se desile su njegove trećerazredne greške, gdje je j.ebeni forum bio veći stručnjak, pa neko pregleda ponovo utakmicu sa forum, pa neko okači sliku i analizira...lemilica je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:20joj al i ti serindaš više, trener ovo trener ono, svaki komentar na ovom forumu ti je negativan. Po nekim komentarima kao da frajer nikad fudbala nije igrao takvi su ti komentari.Guest1945 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:05 Igra je tanka, sto kaze ovaj kao da se vezni igrači ne nude.Ovaj pristup bude li isti u Rahiću gubimo 100%.Ja ne mogu shvatiti trenera da mu moraš strah utjerat u kosti da bi nešto mjenjao.Evo sad isto, pobjedio je i tako će igrati u Rahicu isto sve isti pristup njemu je bitno samo 3 boda, a da sad uzme analizira utakmicu svakog igrača nema od toga ništa kao sto kazem bitna mu je pobjeda i to je to, zato nema napretka u igri.Tanak je ko trener sto jest jest, samo mi je krivo sto mu je uprava produzila ugovor na 2 godine, al eto.Ovo su mladi momci, treba ih nesto nauciti ali kako nauciti kad je trener limitiran.U Čeliku ako ne uradi update u karijeri neće nigdje ako dobije otkaz.
Ajde da čekamo rahić pa da komentarišemo, i mi komentarišemo ko da ima messija u ekipi pa da ne zna šta će sa rotacijama.
Dobio je ugovor i šta ćemo, na nama je da furamo sa podrškom sa tribina i gledamo šta i kako
Sa tobom nema konstruktivne rasprave, tako da nema šta džaba dalje sa tobom.
Svi vidimo kakva je igra niko nije ćorav ovdje, pa sigurno ni stručni štab, pa bogami ni uprava za koju vjerujem da ne šute kada vide problem.
Legendo, logično je da će uzeti i sad mjenjati i čak odmarati neke igrače u kupu kada je u ligi još uvijek u borbi za vrh.
Rahić nam je bitniji od pišljivog Travnika. Da se osvetimo sada za onu prošlu sezonu po onoj njivi