NK Čelik
Re: NK Čelik
Stvarno ne znam je li Dario namjerno zeli da Benjo ne uspije pa ga gura na krilo. Cak bih to i prihvatio jer onda zna sta radi, a ako ga s dobrom namjerom igra na krilo onda ce i njega i sebe i nas upropastiti.
Avenija je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 14:02Majku jebo svoju kakav je to ublehaš i čega se sjeti.Truhlo je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 13:49Ima milion KM za prvo mjesto na jesen i da se prezimi u kupuprisonbreak je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 13:20 Ne stizem ispratiti sjednicu grad vijeca, da li ima ista za Celik?
Maher za ove malo zaostalije gradjane Zenice da naguzi kako i radi već skoro deceniju.
To isto imas golfa 5 i dodje ti neko kaže e ako pobjediš ovog Aston Martina imas od mene milion da ga i ti sebi kupiš.
A sta drugo ocekivat od fude nego neku prevaru. Jos sad idu izbori i svaka marka mu je bitna, a Celik mu sigurno nije na listi prioriteta. Ako je uopste na bilo kakvoj listi to moze biti samo lista za stecaj
-
Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Potenciranje ove već pomalo izlizane fraze:"mi smo spasili klub od gašenja", a da bi se time opravdale neke "greške u koracima", ide ljudima opravdano na živce.
Jeste bili neki nukleus(i to tek nekolicina), ali su odmah tu došli ostali navijači. Ja sam četiri godine 12. igrač kao pojedinac. Imam svoje 3 pločice. Učestvovao u praktično svakoj akciji na forumima. U prvoj akciji za zid sam uplatio sam za više od 2 pločice sam... A nikad u životu nisam išao na jug. I dosta nas je takvih.
Znači svi se zajednički borimo za klub i samo tako možemo i uspjeti. Ako ima šta da se kritikuje i to treba. Bez kritike kao nekog korektiva nema ni ostajanja na pravom putu. Samo malo skretanje i onda mišljenje ds si i dalje na pravom putu u vrlo kratkom vremenu će te odvesti od onoga što je doista pravi put....
Potenciranje ove već pomalo izlizane fraze:"mi smo spasili klub od gašenja", a da bi se time opravdale neke "greške u koracima", ide ljudima opravdano na živce.
Jeste bili neki nukleus(i to tek nekolicina), ali su odmah tu došli ostali navijači. Ja sam četiri godine 12. igrač kao pojedinac. Imam svoje 3 pločice. Učestvovao u praktično svakoj akciji na forumima. U prvoj akciji za zid sam uplatio sam za više od 2 pločice sam... A nikad u životu nisam išao na jug. I dosta nas je takvih.
Znači svi se zajednički borimo za klub i samo tako možemo i uspjeti. Ako ima šta da se kritikuje i to treba. Bez kritike kao nekog korektiva nema ni ostajanja na pravom putu. Samo malo skretanje i onda mišljenje ds si i dalje na pravom putu u vrlo kratkom vremenu će te odvesti od onoga što je doista pravi put....
Nije valjda da će da igra 4-3-3 sa ovim igračima?
Jedino sto mi donekle ima smisla je 4-4-2
Jedino sto mi donekle ima smisla je 4-4-2
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- Allgunsblazing
Da li se moze staviti vrijednost na kucne posjete koje su imali odredjeni Robijasi zbog statuta pa kasnije i Fuada?schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:30 Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Robijasi su bili prvi na crti kad su bila muda u pitanju. Bez njih, naseg kluba ne bi bilo jer "obicni" obicno razmisljaju prvo o porodicama pa o Celiku, ovi obrnuto.
A i teza za GAK nema smisla jer GAKovci ne daju zbog Celika vec Robijasa.
-
Drugo da nismo stajali u parku po 2 sata, zvali federalnu televiziju, iza juga protiv slavije cijelu tekmu navijati, dok se pucalo na nas itd itd, pola zapada nema prestavu sta su momci prosli da uopste imas klub u kojem mozes kupiti plocicu, donatorsku, clansku isl.Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:42Da li se moze staviti vrijednost na kucne posjete koje su imali odredjeni Robijasi zbog statuta pa kasnije i Fuada?schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:30 Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Robijasi su bili prvi na crti kad su bila muda u pitanju. Bez njih, naseg kluba ne bi bilo jer "obicni" obicno razmisljaju prvo o porodicama pa o Celiku, ovi obrnuto.
Al opet kazem na kraju, NEMA PODJELE neko na ovaj neko na onaj nacin, samo ne treba ljudima nista prigovarati kad se zna ko su i sta su
Kolko god su igraci za k.urac i loše igrali ne možeš da ne gladaš Čelika i opet jedva čekaš Travnik.Jbg
Ja sam odustao, jednostavno ne vrijedi objašnjavati.Kontras'88 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:51Drugo da nismo stajali u parku po 2 sata, zvali federalnu televiziju, iza juga protiv slavije cijelu tekmu navijati, dok se pucalo na nas itd itd, pola zapada nema prestavu sta su momci prosli da uopste imas klub u kojem mozes kupiti plocicu, donatorsku, clansku isl.Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:42Da li se moze staviti vrijednost na kucne posjete koje su imali odredjeni Robijasi zbog statuta pa kasnije i Fuada?schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:30 Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Al opet kazem na kraju, NEMA PODJELE neko na ovaj neko na onaj nacin, samo ne treba ljudima nista prigovarati kad se zna ko su i sta su
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Hvala bogu na golu, ali mnogo idemo tim dugim loptama.Treba malo da igramo, malo da lopta ide od noge do noge.
Ja dosadne utakmice samo da zaspi covjek
Ista igra isto sve.Traži gore igrača ispucaj pa dođe dođe.Po strani isto, probijaj ubacuj loptu i to je to.Nemas 3 dodavanja lopta se odmah ispucaje u šesnaesterac.
-
Objektivna i strucna zenicka publika sa zapada ce reci da smo ih pritisnuli da ne mogu prec pola a sve to zato sto vodimo 1 0. Mislim da je vecini jasnije zbog cega neki igraci igraju a neki sjede na klupi.
Stručnjak Dario,kad god smo igrali kroz pas igru napravila se neka šansa,a toga je malo bilo,izbij nabij,do sutra bi tako igrali. Ne liči ovo na neko buđenje poslije postrojavanja. Jusić ore desnu stranu,Hamza isto.
c'mon likČe
Ja ljudi teski pa vi mislite da trener ima magicni stapic .
Budite realni i pogledajte da igraci su za DLC lige.
Pa daj ralno malo pogledajte. Talha je bio slobodan igrac da je mogao naci negdje da igra otisao bi. A eto on je ko neki igrac u ovoj ekipi. Ovaj Masic brat bratu od deset jedan zabije.
Tako i ostali ubi nabi. Nismo bolje ni u premijer ligi igrali . Dajte ljudi malo realnosti
Budite realni i pogledajte da igraci su za DLC lige.
Pa daj ralno malo pogledajte. Talha je bio slobodan igrac da je mogao naci negdje da igra otisao bi. A eto on je ko neki igrac u ovoj ekipi. Ovaj Masic brat bratu od deset jedan zabije.
Tako i ostali ubi nabi. Nismo bolje ni u premijer ligi igrali . Dajte ljudi malo realnosti