NK Čelik

sale

Re: NK Čelik

Post Postao/la sale »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 ruj 2024, 23:09 Postojimo radi kluba, a ne radi rezultata. Guramo sa 1000 i to je nasa baza. Pa ako nam je FL sudjena, to je to, naviknes se i uzivas. Ako budemo pametni, a smatram da imamo potencijal za vise od FL, igracemo PL. Treba gurati prave stvari, a ne drkati na neka polurjesenja koja ti u konacnici ubijaju klub.
Upravo ovo, volio bih i ja da Celik igra LP, al ne igra. Ja licno imam izgradjenu tu emociju koja je ista i one godine kad smo se borili za titulu ili za kup i one godine kad smo igrali kanton. Euforija se mjenja nekad je covjek vise nabrijan nekad manje i logicno s boljim rezultatima ta nabrijanost raste, al to ne znaci da ako su rezultati losi da se emocija gubi. Meni kao navijacu je bitno da kao klub nismo sredstvo za pranje para, da radimo u interesu grada/gradjana i da se pruzimo koliko smo dugi.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Evo par dana od tekme, hladna je glava i ja opet mislim isto, jest ekipa loša, to smo znali od samog početka, ali se ne mogu otrgnuti dojmu da je baš ovoliko loša i da ovi igrači ne mogu bar za nijansu biti bolji od ovog. Ja ipak mislim da mogu puno više od ove zadnje dvije tekme, krivca neću da naglašavam, o njemu smo sve već ispričali.... Na bilinom moraš igrati maksimalno ofanzivno makar svaku gubili, dva napadača i udri, ako ništa!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Na Bilinom treba igrat uvijek formaciju 4 -3 - 3 ili 3 -4 -3 maksimalno ofanzivno! Jer u gostima je neces igrat. Kod nas je trenutno formacija 4 -5-1 na Bilinom i u gostima 5 -5- 0.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Zamorano je napisao/la: 24 ruj 2024, 06:23 Na Bilinom treba igrat uvijek formaciju 4 -3 - 3 ili 3 -4 -3 maksimalno ofanzivno! Jer u gostima je neces igrat. Kod nas je trenutno formacija 4 -5-1 na Bilinom i u gostima 5 -5- 0.
Jos ako uzmes u obzir da je Isakovic bio taj "1" kod kuce i to se pretvori i u "0". Ne dijelim tvoje misljenje o njemu, ali on moze i mora igrati samo odbranu, eventualno zadnjih 10ak minuta ako bas ganjas neki rezultat pa hoces sto vise igraca u 16 metara, ali i tada kao pomoc Masicu, a ne sam. Cak je i Ali, nikakav spic, bolji spic.
sale je napisao/la: 23 ruj 2024, 23:21 Upravo ovo, volio bih i ja da Celik igra LP, al ne igra. Ja licno imam izgradjenu tu emociju koja je ista i one godine kad smo se borili za titulu ili za kup i one godine kad smo igrali kanton. Euforija se mjenja nekad je covjek vise nabrijan nekad manje i logicno s boljim rezultatima ta nabrijanost raste, al to ne znaci da ako su rezultati losi da se emocija gubi. Meni kao navijacu je bitno da kao klub nismo sredstvo za pranje para, da radimo u interesu grada/gradjana i da se pruzimo koliko smo dugi.
Ljudi ne shvataju ili ne zele da shvate koliko mi ustvari srece imamo. Jedini klub u drzavi u kojem se navijaci nesto pitaju (i to ne mislim Robijasi, vec obicni navijaci, clanovi kluba). Sjetimo se samo "bojkota" hordi zla, pa ih Mirvic nacuturi momacki i pokaza im njihovo mjesto. Imas svoj klub, vode ga ljudi koji vole taj klub i koji ostvaraju zavidne rezultate (uzimajuci u obzir sva ogranicenja s kojima su se suocili) i ti si opet nezadovoljan. Tebi treba vise. Nisam ni ja zadovoljan igranjem u FL i da nas pobjedjuju kojekakve ekipe, ali moramo biti svjesni da ce ovakvih utakmica biti i kada se plasiras u PL. Fudbal nije igrica pa da ces svima promjeniti formu sa ljubicastog na vrhunsku.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 ruj 2024, 23:09
Truhlo je napisao/la: 23 ruj 2024, 22:38 Možeš dovesti bečku filharmoniju i besplatan ulaz protiv Tomislava, oni ako izgube u Rahiću, 300 ljudi će biti plafon. Ovo je 5. godina kako gledamo niže rangove i sasvim normalno je da dođe do zasićenja ako nema ništa novo na terenu da se ponudi. Da ne pričamo o 15 godina borbe za opstanak u PL i kakvo razaranje je klub prošao. Dobro ikako postojimo i grupa i simpatizeri i klub.
Fazon je sto se to nece promjeniti jos 10 godina, pa ako cemo tako odustajati, bolje odustati na vrijeme. Plasiras se u PL, trebace ti 3-4 godine da budes "konkurentan", a i pitanje je koliko konkurentan.

Postojimo radi kluba, a ne radi rezultata. Guramo sa 1000 i to je nasa baza. Pa ako nam je FL sudjena, to je to, naviknes se i uzivas. Ako budemo pametni, a smatram da imamo potencijal za vise od FL, igracemo PL. Treba gurati prave stvari, a ne drkati na neka polurjesenja koja ti u konacnici ubijaju klub.
Ma iskreno yebe mi se za PL, svako ko je završio osnovnu školu i pročita godišnji izvještaj, jasno je da nemaš od čega igrati PL.

Ne mogu prežaliti ovaj kiks nikako, al baš nikako, bili bi na diobi prvog mjesta uz dobru atmosferu ići po pobjedu protiv Rahića, moglo se para i para zaraditi na tom nekom nizu i prvom mjestu, još nam dolaze derbi utakmice u oktobru...

Al Čelik ne bi bio Čelik, kad ne bi ukakio sve kad najviše treba. Popravit će oni i igru i rezultate, otresti nekog u gostima, ali džaba ti to sve kad ne možeš to kasnije unovčiti.

Samo da ovaj kup ne izgubimo, protiv Rahića sam se već pomirio sa porazom ili neki mršavi remi i 5 bodova zaostatka za vrhom.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Nije mi bilo mrsko pregledati prvih 45 minuta utakmice. Isakovic nije osvojio maltene ni jedan duel, kao ni Martinovic. Stvorili smo 5-6 dobrih sansi, ali malo sreca, malo lose postavljanje je dovelo do toga da nismo mogli dati gol.

Da smo imali jednog Sijerkica, dobili bi ih bez problema.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Allgunsblazing je napisao/la: 24 ruj 2024, 09:31 Nije mi bilo mrsko pregledati prvih 45 minuta utakmice. Isakovic nije osvojio maltene ni jedan duel, kao ni Martinovic. Stvorili smo 5-6 dobrih sansi, ali malo sreca, malo lose postavljanje je dovelo do toga da nismo mogli dati gol.

Ok, desi se svima, nije problem, ali zato ima 2. poluvrijeme, a njima ko da je neko zavezao noge, nevjerovatno. I stvarno Radničkom svaka čast, nisu igrali toliko ni seljački kao neki, nije bilo sad pretjerano puno ni onog valjana, aplauz na kraju im je bio zaslužen.
A kad već o njim, mada nije običaj, ali da pohvalim i Siouxe koji su došli bodriti klub koji nije imao niti jedan bod i samo dva gola postigli do Bilinog!
Allgunsblazing

limvolikce je napisao/la: 24 ruj 2024, 09:41
Allgunsblazing je napisao/la: 24 ruj 2024, 09:31 Nije mi bilo mrsko pregledati prvih 45 minuta utakmice. Isakovic nije osvojio maltene ni jedan duel, kao ni Martinovic. Stvorili smo 5-6 dobrih sansi, ali malo sreca, malo lose postavljanje je dovelo do toga da nismo mogli dati gol.

Ok, desi se svima, nije problem, ali zato ima 2. poluvrijeme, a njima ko da je neko zavezao noge, nevjerovatno. I stvarno Radničkom svaka čast, nisu igrali toliko ni seljački kao neki, nije bilo sad pretjerano puno ni onog valjana, aplauz na kraju im je bio zaslužen.
A kad već o njim, mada nije običaj, ali da pohvalim i Siouxe koji su došli bodriti klub koji nije imao niti jedan bod i samo dva gola postigli do Bilinog!
Drugo poluvrijeme je katastrofa bila. Zbog tog su i zasluzili skidanje dresova. Da su nastavili kao u prvom, sumnjam da bi i izgubili.

U prvom smo imali finih prodora i akcija. Ali je tri puta prosao po strani. Dva puta lose postavljanje Isakovica, jednom sut glavom preko gola. Jusic isto. Akcija prije suta Dzankovica fantasticna (i ocajan sut). Talha imao tri lopte na 11 metara. Jednu mu skinuli s linije, druga pogodila u ruku, ali ruka u prirodnom polozaju. Jednu skinuo Isakovic. Martinovic promasio 1v1 i dvije situacije gdje glavom morao bolje.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ma realno nije to bilo toliko lose. Da smo im zabili gol u prvom poluvremenu, druga bi se pjesma sad pjevala. Imali smo par lijepih prilika , par suteva Talhe, nekoliko lijepih prodora Dzankovica i suradnje sa Smajlovicem na beku, meni to nije lose izgledalo. Samo je falilo da Isak spakuje jedan od tih centarsuteva. Meni djeluje da su oni puno bolje kliknuli nego Martinovic i Jusic, vecinom su naadali individualno il Jusic il Martinovic a ovamo se vidjela neka ideja da se pravi visak. Generalno sad kad su se slegli dojmovi meni je igra 10 puta bolja od rezulata, ljudi nam jednom presli pola i dali gol al et je*es ga idemo dalje.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

NK ČELIK-NK TRAVNIK (Zenica, 25.09.2024. - 18:00 sati)

Glavni sudija: Ćatibović Deni (Sarajevo)

Prvi asistent: Ćehaja Mirza (Goražde)

Drugi asistent: Kalajdžić Anis (Mostar)

Četvrti sudija: Heljić Senad (Sarajevo)

Delegat: Tanjo Nedžad (Goražde)

Posmatrač suđenja: Mehanović Read (Tuzla)
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Idealno za sranje :toalet:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Na stadion zbog našeg Čelika !
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Lagana pobjeda Čelika
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Bice tesko sutra. Ovi su 100% krv namirisali, i nece odoljet mogucnosti da nas pobijede na domacem terenu. Ne znam stvarno na osnovu cega neko smatra da cemo lagano sutra dobit. Plus sudi ovaj celavi smrad. Znaci moracemo bit na 100% ako hocemo proc u Kup BiH, a to nam treba biti prioritet.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 24 ruj 2024, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Svi su teški, opasni, zayebani, uigrani, brzi, jaki, neugodni :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori