NK Čelik
Re: NK Čelik
Ide danas 4-0 Ali, Talha, Benjo i Marin
@bati jesam pogodio prognozu za vrijeme 5 dana unaprijed.
Ovakvo vrijeme će biti još samo u Džennetu.
Ovakvo vrijeme će biti još samo u Džennetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Kakve bezicne konekcije, kad je solidno popunjen stadion, zeza me mobilna mreza na pretplati, a kakvi pojavici signala, klinci palci.Guest1945 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 11:25Mislim da bi dva najjeftinija pojačivača signala riješili problem.Zašto?Zato što između istoka i zapada nema prepreka.Jedan na istoku gdje sad stoji momak sto snima koji će slati signal, drugi gore u sobi na zapadu koji će hvatati taj signal, a o wifi anteni da ne pričam.Antena nije ni puno oko 60€... ja sam mogu uplatiti to je najmanji problem ,naravno opet sve zavisi o modelu ali neke modele znam da bi bili dovoljni i da gledamo sa najboljeg stadiona u državi fino tekmu.Ovako đaba nam stoji, čekaj kad će MYTV doći, a fino se može gledati.Odeš u Hadzice imas bolji pregled igre, što jest jest.habuba je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 02:44 Ako se dobro sjecam nekada su se radili prenosi sa zapada ali je problem bio kvalitet konekcije. Mislim da su sa zapada radili prenos koristeci neku BH Telekom internet karticu dok se najvjerovatnije na istoku laptop moze kablom na internet spojiti pa je konekcija puno stabilnija. Sve ovo je iz nekog sjecanja pa ne znam jel bas 100% tacno ali mislim da su to razlozi sto se prenosi rade sa istoka.
U kabal ja vjerujem.
Pa dobro, nisu ni nasi 10 dana trenirali na BP.KakhaKaladze je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 14:18I onda kazu Alba nema ljude koji znaju odrzavat teren. Ljudi za 15 dana od oranice napravili Wembley
Aj ne lupaj.Kakve veze ima mobilna mreza na pretplati, e još ako ti je BH Telecom onda te donekle mogu razumjeti.FliX je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 14:26Kakve bezicne konekcije, kad je solidno popunjen stadion, zeza me mobilna mreza na pretplati, a kakvi pojavici signala, klinci palci.Guest1945 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 11:25Mislim da bi dva najjeftinija pojačivača signala riješili problem.Zašto?Zato što između istoka i zapada nema prepreka.Jedan na istoku gdje sad stoji momak sto snima koji će slati signal, drugi gore u sobi na zapadu koji će hvatati taj signal, a o wifi anteni da ne pričam.Antena nije ni puno oko 60€... ja sam mogu uplatiti to je najmanji problem ,naravno opet sve zavisi o modelu ali neke modele znam da bi bili dovoljni i da gledamo sa najboljeg stadiona u državi fino tekmu.Ovako đaba nam stoji, čekaj kad će MYTV doći, a fino se može gledati.Odeš u Hadzice imas bolji pregled igre, što jest jest.habuba je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 02:44 Ako se dobro sjecam nekada su se radili prenosi sa zapada ali je problem bio kvalitet konekcije. Mislim da su sa zapada radili prenos koristeci neku BH Telekom internet karticu dok se najvjerovatnije na istoku laptop moze kablom na internet spojiti pa je konekcija puno stabilnija. Sve ovo je iz nekog sjecanja pa ne znam jel bas 100% tacno ali mislim da su to razlozi sto se prenosi rade sa istoka.
U kabal ja vjerujem.
- Allgunsblazing
Jebo nasu publiku i nase "navijace". Sramota.
Šta reći za posjetu?Al eto neka čekaju Travnika i da gledaju kako se svetimo.
-
Jooj Isakovica hahah
Igrac manje!
Igrac manje!