NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Cinvict35 je napisao/la: 18 ruj 2024, 00:31
Guest1945 je napisao/la: 17 ruj 2024, 23:05
KakhaKaladze je napisao/la: 17 ruj 2024, 17:41 Mahir zvani kapitalac hahaha. Mislim drago mi je da se vrati ako je u formi al mi je ovo vise potez daj sta das vise nego sto je planirano.
Ma kino živo.Po ovome vidiš gdje smo šta smo.
Opet nerviranje i cupanje kose i strahovanje za direktnim crvenim kartonom :D ,potpisat ga jedino ako ce igrat besplatno do polusezone ako ce se i 1km potrosit na njega to je veliko bacanje para koji ionako nemamo.
I sta je sa tim renoviranjem Bilinog radil se ista ili je prolongirano jedno 2 godine
Nece igrat besplatno. Cak ce uplatit 12-og igraca samo da bude u ekipi.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Stvarno ne vidim razlog da se na povratak Mehica gleda toliko negativno. Eto ne treba ga vracati i sta nam je onda alternativa? Da ne mozemo veznog reda sastavit kad Vardo nije u mogucnosti da igra?

Mehic je daleko od nekog plemenitog igraca, ali od njega znas sta mozes dobit u svakom trenutku, za razliku od Prgude koji nista nije pokazao ili od nekog Tolje koji se ni u Hadzicima nije mogao nametnut. Mehicu ako se uloga na terenu ogranici na ono u cemu je dobar, onda je on itekako zahvlana opcija za ekipu na ovom nivou fudbala.
Srce, čast i ponos!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Cinvict35 je napisao/la: 18 ruj 2024, 00:31
I sta je sa tim renoviranjem Bilinog radil se ista ili je prolongirano jedno 2 godine
Citam Bayern nije dao sinoc trenirati na Alianz areni Dinamu jer je malo ostecen travnjak a gledam večeras travnjak kao u Dzennetu.

Zamisli kad dodju Njemci na ovu našu nazalost ruinu od stadiona i pašnjak sa flekama :lol: :lol: :lol:

Potpisali ugovor od milion(grad i savez) da pristojno docekaju Njemce na BP(da se ne brukamo toliko) I najvece svjetske sile u Elitnoj ligi nacija :lol: :lol: a dobit cemo na stadionu ulaganje od 14 KM u one panele evenetualno gdje ce pisati liga nacija i plakate unutar istoka BIH-GER :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Da ne ispadne da branim Tolju, daleko od toga, ali nije igrao u Hadzicima:

Za Čelik su igrali: Adi Durmo, Faris Bajramović, Amar Jusić, Ali Međuseljac, Aladin Isaković, Hamza Martinović, Lovro Musa, Nedim Smajlović (58. Arman Džanković), Talha Tabaković (72. Marin Popović), Mirza Prguda (58. Eman Babić) i Nenad Rašević.

https://nkcelik.ba/samo-bod-na-gostovanju-u-hadzicima/
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ko kaze da Mehic nije pojacanje za ovu ekipu taj blage veze nema o nogometu. Sad u kakvoj je fizickoj spremi i da li je trenirao to je druga prica. Protiv Radnickog ocekujem Dzankovica desno od prve minute, a Martinovic klupa (najgori igrac zadnje dvije utakmice)
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Allgunsblazing je napisao/la: 18 ruj 2024, 07:08 Da ne ispadne da branim Tolju, daleko od toga, ali nije igrao u Hadzicima:

Za Čelik su igrali: Adi Durmo, Faris Bajramović, Amar Jusić, Ali Međuseljac, Aladin Isaković, Hamza Martinović, Lovro Musa, Nedim Smajlović (58. Arman Džanković), Talha Tabaković (72. Marin Popović), Mirza Prguda (58. Eman Babić) i Nenad Rašević.

https://nkcelik.ba/samo-bod-na-gostovanju-u-hadzicima/
Ne misli da je igrao tu utakmicu već da se nije nametnuo dok je bio u radnik,doduše u mladom timu al ako nemaš mjesta kod njih,šta onda kod nas očekivat?

Od Mehića znamo šta možemo dobit,dok ove 2 vidimo da ne možemo ništa. Skols :rock:
c'mon likČe
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 18 ruj 2024, 07:21 Ko kaze da Mehic nije pojacanje za ovu ekipu taj blage veze nema o nogometu. Sad u kakvoj je fizickoj spremi i da li je trenirao to je druga prica. Protiv Radnickog ocekujem Dzankovica desno od prve minute, a Martinovic klupa (najgori igrac zadnje dvije utakmice)
Ja ne kazem da Mehic nije pojacanje i da nam ne treba ali su moja ocekivanja bila puno puno veca. Svaki igrac koji dodje je pojacanje samo je pitanje u kojoj mjeri. I taj Tolja je pojacanje ako nista na treningu da imas igraca vise (ako vec nema platu kao sto se prica).
Stvar u tome sto dosta nas na neki nacin kritikuje dolazak Mehica nema veze sa samim Mehicem i onim sto ce on donijet eventualnim dolaskom nego da smo ocekivali vise. Barem sam ja ocekivao vise od dolaska famoznog veznjaka. Da ce koristit koristit ce i podrzavam njegov dolazak ali mislim da njegov dolazak nije rijesio nas problem na poziciji veznjaka nego je samo malo ublazio taj problem.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Koje ti je uporiste za ocekivati vise? Da li je to klub najavio nekog veznjaka pa se mi sad razocaravamo?

Treba napraviti razliku izmedju zelja, potreba i realne mogucnosti. Mi zelimo mnogo, treba nam malo manje, ali nase realne mogucnosti su mnogo manje i od potreba.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 18 ruj 2024, 09:16 Koje ti je uporiste za ocekivati vise? Da li je to klub najavio nekog veznjaka pa se mi sad razocaravamo?

Treba napraviti razliku izmedju zelja, potreba i realne mogucnosti. Mi zelimo mnogo, treba nam malo manje, ali nase realne mogucnosti su mnogo manje i od potreba.
Je*iga sad trebamo ocekivati 10k na stadionu i to je realno a nerealno je dovest veznjaka. Ja nisam ni rekao da je moje ocekivanje realno ali isto tako ako cemo gledat realno sta onda kritikujemo ekipu za lose igre. Gdje realnost u objavi Robijasa s kritikama igara? Sviju nas nose nerealna ocekivanja pa tako i mene. U navijanju i ljubavi prema klubu nema realnih ocekivanja, uvijek pretjerujes nadas se i ocekujes vise nego sto je moguce i to je meni sasvim normalno. Ja ne mogu Celik posmatrat realno.
I nije klub najavio ni Mehica pa evo ga, nije najavio ni Dzankovica pa je tu. Ne treba klub najavljivati da bi neko dosao, stavise ispravno bi bilo da za pojacanje saznamo tek kad se zvanicno predstavi a ne da tri dana prije 50 ljudi zna ko ce doci i kad ce bit predstavljen.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mehić je protiv Slobode u Tuzli sto je bila najteza utakmica sezone presjekao 20 napada i držao je povezane dvije linije svojim kretanjem i pokrivenosti terena. Usao u bio u strasnu formu zadnjih 6-7 kola. Velika steta sto nije prosao pripreme i sto je uopste napustao klub.

Inače nisam ljubitelj igrača koji nisu tehnički jaki, koji ne znaju stati na loptu, razmisliti, dignuti glavu, uputiti dobar pas, izbaciti svog igrača u napad ali ne mogu svi biti taj kalibar tako da je Mehić na ovaj nas kratki roster pojacanje kao Mbape Realu. Pogotovo sto se patimo sa agresivnošću i trkom, voljom a on to sve donosi.

Ne znam u kakvoj je formi i da li je drkao kurac u Njemačkoj ili odrzavao formu ali naprimjer da je on bio protiv Zvijezde mislim da Allyson bi al u kurcu radio ono po strani i sredini terena kao da je prime Quaresma jer bi Mehić to "oštro" sasjekao par puta i ćao.

Svakako ZA Mehića i širi roster igrača i borbenost. To je upgrade 2 levela iznad Prgude i Tolje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Mogu li se kupon ulaznice kupiti uzivo prije utakmice ili samo online putem?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Smiješno je uopšte porediti McGregora sa Bašićem, Prgudom, Toljom i ostalim doskorašnjim juniorima. McGregor ima preko 150 seniorskih nastupa u PL i prvim ligama, više nego ova trojica godina zajedno. Ogromno pojačanje ako potpiše, pogotovo za gostujuće utakmice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 18 ruj 2024, 11:25 Mehić je protiv Slobode u Tuzli sto je bila najteza utakmica sezone presjekao 20 napada i držao je povezane dvije linije svojim kretanjem i pokrivenosti terena. Usao u bio u strasnu formu zadnjih 6-7 kola. Velika steta sto nije prosao pripreme i sto je uopste napustao klub.

Inače nisam ljubitelj igrača koji nisu tehnički jaki, koji ne znaju stati na loptu, razmisliti, dignuti glavu, uputiti dobar pas, izbaciti svog igrača u napad ali ne mogu svi biti taj kalibar tako da je Mehić na ovaj nas kratki roster pojacanje kao Mbape Realu. Pogotovo sto se patimo sa agresivnošću i trkom, voljom a on to sve donosi.

Ne znam u kakvoj je formi i da li je drkao kurac u Njemačkoj ili odrzavao formu ali naprimjer da je on bio protiv Zvijezde mislim da Allyson bi al u kurcu radio ono po strani i sredini terena kao da je prime Quaresma jer bi Mehić to "oštro" sasjekao par puta i ćao.

Svakako ZA Mehića i širi roster igrača i borbenost. To je upgrade 2 levela iznad Prgude i Tolje.
Da doduse tu si 100% upravu da je pojacanje na ovaj vezni red odnosno ekipu ali ako je u formi.
Ako je drkao k...c po njemackoj i nije u formi onda nam i ne pomaze mnogo jer dok udze u formu gotova polusezona jer et Dzankovic dosao kasno , Marin kasno a da su npr na vrijeme dosli obojica nebi sigurno izgubili u Travniku a vjerovatno bi pobjedili Radnik .
Zato kazem napustio si nas ,normalno svako idw gdje mu je bolje ali sad odradi 2 mjeseca,5 ili 6 tekmi besplatno e na polusezoni onda razmisljat o plati i ugovoru
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Truhlo je napisao/la: 18 ruj 2024, 12:06 Smiješno je uopšte porediti McGregora sa Bašićem, Prgudom, Toljom i ostalim doskorašnjim juniorima. McGregor ima preko 150 seniorskih nastupa u PL i prvim ligama, više nego ova trojica godina zajedno. Ogromno pojačanje ako potpiše, pogotovo za gostujuće utakmice.

Care jesi mu dao pravi nadimak MekGregor 🤣🤣🤣
Cak i Dino ga tako zove u svojom tekstovima.
Dobrodosao Konore nazad, ocekujem te odmah protiv Travnika.
Ubico 🤣
moSa likCe
FliX

Post Postao/la FliX »

Dolazi Skols nazad u Celik, a misljanja su podjeljenja. Jedni su vidno razocarani, a drugi u njemu vide svojevremenog Sidorfa. :D
Odgovori