NK Čelik

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Obzirom da smo na toj poziciji deficitarni u svakom smislu i ako on postigne onu formu koju je imao pred kraj prosle sezone, moze biti pojacanje. On i Vardo dobra kombinacija za double pivot, Vardo nek dikitra tempo igre, a Skols da štiti i ne smeta :mrgreen:
Srce, čast i ponos!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Treba nam znalac s loptom u sredini a ne drvosjeca, al ok hajde :D Moze i ovako za gornji dio tabele i tjt, cekati bolja vremena za jaku ekipu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RubikovaKocka je napisao/la: 17 ruj 2024, 18:21 Treba nam znalac s loptom u sredini a ne drvosjeca, al ok hajde :D Moze i ovako za gornji dio tabele i tjt, cekati bolja vremena za jaku ekipu.
Imamo mi znalce s loptom treba nam drvosjeca, imas Vardu, Talhu, Medjuseljca svi znaju lopte, treba nam Mehic da gazi dole i bude prva linija ispred odbrane
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ja bih volio samo momcima poručiti, a volio bih da ovih par riječi dođe i do Darija. Poruka je jasna, momci i ekipa, nema straha, samo radite što najbolje znate, igrajte fudbal. Imate svu podršku ovog svijeta od ovde određene mase ljudi i mi vas fakat volimo. Nekada se pretjera sa komentarima nekada se i opravdano piše ali stala je vaša publika uz vas nakon Travnika stat će i nakon Hadžića stat će ako treba uvijek. Glavu gore, muda i srce na teren, dok se vi još malo uhafizate sjest će to. Samo bez bubica u glavi šta ako ovo bude ili ne bude. Ima nas 700-800 možda milja sa dijasporom koja će vas braniti, bodriti i podržavati sve dok vi časno i hrabro idete. Samo još malo mudrije. Idemo sad u narednih 7-8 dana odraditi 2 tekme pa ćemo hajcati dalje. Samo Čelik,samo Zenica,samo Robija
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 17 ruj 2024, 15:15
Truhlo je napisao/la: 16 ruj 2024, 22:12 Trenutno smo 4. po posjeti u BiH ispred Borca, Zrinjskog, Slobode, Posušja, itd iako igramo niži rang. Fali nam ta pobjeda u gostima da buknemo i skinemo Velež sa trećeg mjesta koje nam i pripada :rock:
Možeš li napisati top 5 prosjecnih posjeta u državi ako ti nije problšem računati? Ne bi bilo loše i to objaviti kao i tabelu..još niželigaš na 4 mjestu. I pozvati raju da rastemo dalje i idemo u top 3, ako je blizu. Ne znam te brojke ti si znao to provjereno uvijek u 1 čovjeka sračunati :mrgreen:
Imaš na tm.u koji kupi zvanične podatke saveza, delegata:

slika

Čak smo i Travnik ugurali u top 10 :lol:

Potajno sam se nadao da će luda glava McGregora bataliti njemačku i vratiti se u likČe. Ovo je bolje pojačanje nego 7 Boja, Bibera i ostalih obrijanih nogica. Muda ekipe ako su postojala uopšte sada idu na max :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Hajde Bureče još se ti pojavi na treningu da podivljamo :rock:

Ne znam na koju ligu puca, ali bez ozbiljne utakmice u zadnje dvije godine i Albanije, Kosovo, Makedonije su prevelik zalogaj. Ako će te ko vratiti u život, to je tvoj matični klub, odradiš sezonu pa ako bude PL eto i keša :mrgreen: ako ne bude, barem ćeš imati 20ak utakmica u nogama :grljenje:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Hajmo sociosi, ko ce dres pazarit:

https://nkcelik.ba/kupi-kupon-osvoji-dres/
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 17 ruj 2024, 20:32
Avenija je napisao/la: 17 ruj 2024, 15:15
Truhlo je napisao/la: 16 ruj 2024, 22:12 Trenutno smo 4. po posjeti u BiH ispred Borca, Zrinjskog, Slobode, Posušja, itd iako igramo niži rang. Fali nam ta pobjeda u gostima da buknemo i skinemo Velež sa trećeg mjesta koje nam i pripada :rock:
Možeš li napisati top 5 prosjecnih posjeta u državi ako ti nije problšem računati? Ne bi bilo loše i to objaviti kao i tabelu..još niželigaš na 4 mjestu. I pozvati raju da rastemo dalje i idemo u top 3, ako je blizu. Ne znam te brojke ti si znao to provjereno uvijek u 1 čovjeka sračunati :mrgreen:
Imaš na tm.u koji kupi zvanične podatke saveza, delegata:

slika

Čak smo i Travnik ugurali u top 10 :lol:

Potajno sam se nadao da će luda glava McGregora bataliti njemačku i vratiti se u likČe. Ovo je bolje pojačanje nego 7 Boja, Bibera i ostalih obrijanih nogica. Muda ekipe ako su postojala uopšte sada idu na max :mrgreen:
Hvala na ovome nisam znao da prati TM posjete, pa i druge lige.

Ide sutra objava top 5 stadiona u drzavi hvala nam sto nas podrzavate Čelikovci VIDIMO SE U SUBOTU :rock:

Sve sto nam ide u korist trenutno koristiti za hajc :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Evo i gostujucih MASOVNO :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 17 ruj 2024, 21:38 slika

Evo i gostujucih MASOVNO :D
Neka ih! Nek dodze svaka navijacka skupina koja hoce da bodri svoj tim i nasi momci idu na sva gostovanja! Mislim opet da ce ih doci vise nego rahmetli Fukara na B.P :mrgreen: :mrgreen:
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Siouxi su stara garda, jbt kad se sjetim 90ih kad je Radnički bio u Premijer ligi dolazili su na Bilino (tada su se zvali NK Lukavac). Imali su jednu dobru sezonu tada.
Svakako je za pohvalu ovo, jer ekipa im igra kriminalno.
I da, s Fukarama su na ratnoj nozi uvijek bili. :)
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 17 ruj 2024, 17:41 Mahir zvani kapitalac hahaha. Mislim drago mi je da se vrati ako je u formi al mi je ovo vise potez daj sta das vise nego sto je planirano.
Ma kino živo.Po ovome vidiš gdje smo šta smo.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Pored Rabiota zivog mi Mehica dovodimo. Stvarno sramota sta se radi!
Srce, čast i ponos!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest1945 je napisao/la: 17 ruj 2024, 23:05
KakhaKaladze je napisao/la: 17 ruj 2024, 17:41 Mahir zvani kapitalac hahaha. Mislim drago mi je da se vrati ako je u formi al mi je ovo vise potez daj sta das vise nego sto je planirano.
Ma kino živo.Po ovome vidiš gdje smo šta smo.
Opet nerviranje i cupanje kose i strahovanje za direktnim crvenim kartonom :D ,potpisat ga jedino ako ce igrat besplatno do polusezone ako ce se i 1km potrosit na njega to je veliko bacanje para koji ionako nemamo.
I sta je sa tim renoviranjem Bilinog radil se ista ili je prolongirano jedno 2 godine
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 18 ruj 2024, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
FliX

Post Postao/la FliX »

Svaka cast za povratak Skolsa. Mislim i van forme da je klasa za Prgudu. :?
Odgovori