NK Čelik
- limvolikce
Re: NK Čelik
Može li im neko javiti da imamo igrača više...
- Juzni Front 1988
Od 60 minute ni ne gledam, mi ne mozemo se sa loptom sastavit, ne znamo, a ovi razvlace i kradu vrijeme maximalno.
Ovako prebacio na tvze gledam tuzna sjecanja, zanimljive nego onu patnju gledat.
Nebi ti meni Dario jutra doceko u klubu, letio bi ko fisek, sa ovako sramotnom igrom.
Ovako prebacio na tvze gledam tuzna sjecanja, zanimljive nego onu patnju gledat.
Nebi ti meni Dario jutra doceko u klubu, letio bi ko fisek, sa ovako sramotnom igrom.
moSa likCe
Ne znam sto se dopustilo da se igra sa medicinskom loptom!?
Jest 11 loš.Zabije glavu ko noj igrač mu sam na desnoj strani on šuta.
Dan te ne jebo, šta je ovo?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
-
FUUUUJ ISKAPVIC FUUUUJ HAMZAAAAAAAA. FUJCINA DARIOOOOOO. FUUUUUUUUJ.
-
Jedina časna stvar je da svrate negdje oko Lašvanske petlje, poredaju se pored Bosne i izvrše kolektivni harakiri. Ovo je bilo na tom nivou sramote.
Danas nije bilo segmenta igre, a da se može reć da je imao prolaznu ocjenu. Sve, od A do Ž je bilo jad i bijeda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- mosalikce7
Levati mrtvi, onaj levat drzi Aladina 90 min u igri.
Na klupi Benjo kakav god da je korisniji ce bit od Aladina, jos levat profula cist gol na kraju.
Na klupi Benjo kakav god da je korisniji ce bit od Aladina, jos levat profula cist gol na kraju.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj