Sa portala ns fbih. Sponzorstvo pokriva i 4 druge lige fbih.Nogometni savez Federacije BiH i kompanija WWIN potpisali trogodišnji ugovor o saradnji.
WWIN novi generalni sponzor Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine
U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH, predsjednik NS FBiH Dragan Soldo i Jeronim Franjić ispred kompanije WWin potpisali su ugovor o sponzorstvu WWIN Prve lige FBiH i WWIN Druge lige FBiH.
Kompanija WWIN je time postao generalni sponzor Prve lige Federacije BiH u naredne tri takmičarske sezone, a odluku o raspodjeli financijskih sredstava prema klubovima donijet će Izvršni odbor NS Federacije BiH.
Shodno potpisanom ugovoru takmičenja Prve i Druge lige Federacije BiH nosit će naziv WWIN Prva i WWIN Druga liga FBiH.
Prva liga 2024/2025
Re: Prva liga 2024/2025
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Lijepo, koliko god Čelik dobije ili bude oslobodjen plaćanja nekih stvari bolje je nego da nema ništa. Kada ovo stupa na snagu odmah ? Ako je odmah još bolje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Stupa na snagu već ove sezone, ali se ne znaju iznosi još.
Sjećam se jedne skupštine, to je bila ona sezona kad smo ulazili u prvu ligu i tada je sponzor bio mtel, tada je direktor na skupštini ili u onom planu za viši rang spomenuo da klubovi dobijaju po čini mi se 14k po sezoni, tako nešto.
Sjećam se jedne skupštine, to je bila ona sezona kad smo ulazili u prvu ligu i tada je sponzor bio mtel, tada je direktor na skupštini ili u onom planu za viši rang spomenuo da klubovi dobijaju po čini mi se 14k po sezoni, tako nešto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bas da mi je znati iznos koji ce dobiti kkubovi