Nisu ni blizu, pojest će ih Liga10. Za ostanak će biti potrebno cca 1,5mil KM u toj ligisale je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:41Stupcanica definitivno sa sportskog aspekta najkonkretnija, al opet s druge strane mislim da nisu zreli za PL radi infrastruktureLudi_Milojko je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:11 Stupčanica izgleda najozbiljnije i ove godine. Glavni favoriti definitivno
Prva liga 2024/2025
-
Re: Prva liga 2024/2025
Koji 1,5 To za ulazak sad treba, pa igman prebaci 2 milke, za ostanak, tj plasman među 8 ekipa će trebati 2,5 do 3 miliona svake sezone da znaš da si siguran.Ludi_Milojko je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:49Nisu ni blizu, pojest će ih Liga10. Za ostanak će biti potrebno cca 1,5mil KM u toj ligisale je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:41Stupcanica definitivno sa sportskog aspekta najkonkretnija, al opet s druge strane mislim da nisu zreli za PL radi infrastruktureLudi_Milojko je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:11 Stupčanica izgleda najozbiljnije i ove godine. Glavni favoriti definitivno
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma sto se tiče PL kad bi sastavio ekipu iz čitave federalne mislim da ne bi imala sanse, nego ja govorim o trenutno u federaciji sa sportskog aspekta da su najjači.Ludi_Milojko je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:49Nisu ni blizu, pojest će ih Liga10. Za ostanak će biti potrebno cca 1,5mil KM u toj ligisale je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:41Stupcanica definitivno sa sportskog aspekta najkonkretnija, al opet s druge strane mislim da nisu zreli za PL radi infrastruktureLudi_Milojko je napisao/la: ↑01 ruj 2024, 20:11 Stupčanica izgleda najozbiljnije i ove godine. Glavni favoriti definitivno
Stupcanica, Bratstvo, Tuzla City, Čelik, Buducnost borba za vrh
Duljević u Stupčanici
Pišaju po ostatku lige
Pišaju po ostatku lige
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Špekulacije
To nase "ta' ce oni" skupo nas kostalo, ne samo kao klub, nego kao naciju.
I spekulacije su puno za stupcanicu, ako dovedu, svaka im cast. Nema se tu sta drugo pricati.
Trako iz Sarajeva na posudbu u Tuzlu. Polako i oni slažu solidnu ekipu, nadam se da će barem X izvući u Olovu.
Nakon dvije godine provedene u NK Stupčanica, Emil Šabanović, koji je pokazao iznimnu predanost i profesionalnost kao trener (analitičar) prvog tima, prelazi u redove Raja Club Athletic Casablanca, prvaka Maroka, čime ostvaruje novi značajan korak u svojoj karijeri.
“Želimo mu mnogo uspjeha u novom klubu i daljnjoj karijeri. Na njegovo mjesto dolazi ambiciozni mladi trener Kenan Handžić, rođen 1991. godine.
“Želimo mu mnogo uspjeha u novom klubu i daljnjoj karijeri. Na njegovo mjesto dolazi ambiciozni mladi trener Kenan Handžić, rođen 1991. godine.
Nije navodno, nego zvanično. Nadam se da će klubovi imati neke koristi.
Pretpostavljam da ce sponzor placati sudijsku organizaciju i stvari koje je klub morao placati
LimVo likČe
Ima li gdje to pročitati, mislim na vijest.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA