NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

sale je napisao/la: 10 ruj 2024, 10:48
Truhlo je napisao/la: 10 ruj 2024, 09:50 E yebi ga, ovi naši omladinci kao da sami sebe sabotiraju. Klub je u takvoj fazi, da ni jedna generacija neće dobiti više prilike za razvoj u matičnom klubu, a kod njih qrcobolja teška.
Ocito nesto nedostaje u mladjim kategorijama, taj neki mentalni razvoj. Sto negdje procita iznad gore frajer otisao na ekskurziju, mislim ako su ti to prioriteti u zivotu onda druze nije za tebe da se bavis sportom profesionalno. I to je OK, samo u danasnjem vremenu ko hoce da se bavi profesionalno sportom treba to skontati do neke 16 god max, i zivot podrediti sportu.
Baš to je najbolji pokazatelj, imaš prostor da se izboriš za prvih 11 i ideš na ekskurziju :lol:

Ma yebat ih, sve po zaslugama, meni kao navijaču ništa ne znači jel igrač iz Zenice il Bugojna, Nigerije. Samo kvalitet i odnos prema dresu i to je to.

Inače šta mislite može li se Talha spustiti na šesticu protiv Radnika a da npr Marin odradi 60 minuta na osmici? Talha ima pas iz dubine, hoće potrčati i ne boji se duel igre. Jedina njegova mana je što troši puno lopti i bila bi katastrofa kad bi gubio lopte na toj poziciji.

Da je nekako Radnik dobiti, na ho ruk iz prekida, svejedno, samo da upišemo 3 boda :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Pobjeda u Hadzicima bi nas lansirala bas visoko. Poslije ti dolazi Radnicki kao najslabija ekipa lige koju realno trebas rutinski dobiti. Onda kup protiv Travnika gdje ide veliki hajp garantovano ako dobijes ove dvije.
I onda ulazis sa velikim talasom samopouzdanja i podrske sa tribina pred najteze utakmice ove polusezone.
Zato svi u Hadzice i da ponesemo ove momke i nadomjestimo nedostatak iskustva i kvaliteta nasom podrskom i navijanjem
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Treba im bit skola Hadzici prosla sezone kad su nam dali rano gol i ukrali onda 40 minuta igre i nista nismo napravili do kraja,ceka nas slicno kao u Travniku i plus los teren.Tu ce bas trebat fajterska borba na sredini.
Sto se tice ovih nasih mladih igraca vala svi su dobijali prilike jedino iskoristio pravo Smajlovic moze tu i Hodzic a Palackic,Ahmetspahic i jos neki moraju puno bolji bit i Basic mi je bio dobar i odjednom pad neki.
Najzalosnije sto Isakovic sa 39 godina ima vise zelje nego neki mlad igrac kad igra ali do njih je vala nek odluce sta ce ili nogomet ili baustela svedno mi nek igra ko zasluzio ili bio mlad ili star ili iz Zenice,Sarajeva Banja luke,Sirokog svedno mi i to samo nek se bore i postuju klub i daju maximum.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

BatistutA19 je napisao/la: 10 ruj 2024, 12:27 Treba im bit skola Hadzici prosla sezone kad su nam dali rano gol i ukrali onda 40 minuta igre i nista nismo napravili do kraja,ceka nas slicno kao u Travniku i plus los teren.Tu ce bas trebat fajterska borba na sredini.
Sto se tice ovih nasih mladih igraca vala svi su dobijali prilike jedino iskoristio pravo Smajlovic moze tu i Hodzic a Palackic,Ahmetspahic i jos neki moraju puno bolji bit i Basic mi je bio dobar i odjednom pad neki.
Najzalosnije sto Isakovic sa 39 godina ima vise zelje nego neki mlad igrac kad igra ali do njih je vala nek odluce sta ce ili nogomet ili baustela svedno mi nek igra ko zasluzio ili bio mlad ili star ili iz Zenice,Sarajeva Banja luke,Sirokog svedno mi i to samo nek se bore i postuju klub i daju maximum.
Ma ima tu malo i do nas. Ahmetspahic i Palackic su docekani kao nevidjeni talenti i hvaljeni su na sva zvona a da nisu odigrali minute seniorskog fudbala. Na Hodzica se skrenula paznja nakon debija protiv Slobode i nije previse spominjan poslije toga. I onda na kraju imas Smajlovica koji je usao u prvi tim na mala vrata bez da se nesto previse spominjao a momak na kraju pokazao najvise. Tako da naravoucenije i za nas da ne pravimo zvijezde prije nego sto zaigraju.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ne sumnjam u podrsku navijača u Hadzićima i skoro domaćinskoj atmosferi ali meni igrači djeluju kao da ne daju ni 70% svojih mogućnosti/želje/volje..Naravno da ima par izuzetaka koji se raduju jednoj odbrani iz 100% prilike kao Durmo npr pa i Vardo koji ne čuva i ne izmiće noge u duelu. Masiću je vrijeme da proradi i krene biti aktivniji. Ako su svjesni šta bi Čeliku značila pobjeda u Hadzićima kosti bi svoje ostavili na terenu, neka im neko nacrta i objasni.

Neka moja računica pobjeda u Hadzićima donosi protiv Radničkog i Travnika pored standardnih, još 3000(po 1500) prodanih ulaznica sto je 21 000 KM a kako cujemo Čeliku su to trenutno zlatna vrijedna sredstva.

Nadam se da će Dario zategnuti treninge ove sedmice i da ćemo konacno u subotu uhvatiti veliki zamah koji je propusten u Travniku.

Da li zna neko hoce li Čelik imati svoju prezentaciju, promociju i izloženu marketinšku ponudu na ZEPS-u medju 400 uspješnih kompanija i 1000-1500 poslovnih ljudi?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Još se ne zna hoće li Zepsa biti. Moja firma uplatila pola, još garanciju nismo dobili da će biti uopšte
BatistutA19

KakhaKaladze je napisao/la: 10 ruj 2024, 12:42
BatistutA19 je napisao/la: 10 ruj 2024, 12:27 Treba im bit skola Hadzici prosla sezone kad su nam dali rano gol i ukrali onda 40 minuta igre i nista nismo napravili do kraja,ceka nas slicno kao u Travniku i plus los teren.Tu ce bas trebat fajterska borba na sredini.
Ma ima tu malo i do nas. Ahmetspahic i Palackic su docekani kao nevidjeni talenti i hvaljeni su na sva zvona a da nisu odigrali minute seniorskog fudbala. Na Hodzica se skrenula paznja nakon debija protiv Slobode i nije previse spominjan poslije toga. I onda na kraju imas Smajlovica koji je usao u prvi tim na mala vrata bez da se nesto previse spominjao a momak na kraju pokazao najvise. Tako da naravoucenije i za nas da ne pravimo zvijezde prije nego sto zaigraju.
Iskren da budem nisam sad kompetentan da pricam nesto vise,nikad nijedan trening nisam gledo nit cu gledat ,nijednu utakmicu mladjih kategorija nisam gledo a vjerovatno necu ni gledat nisam u tom fazonu da to.pratim nego opcenito kazem.
Sto sam vidio za prvi tim tako je Smajlovic opravdano uso u 1 tim, i pokazo nesto i Hodzic mi bio ok i cak Basic jedno vreme a ovo ostalo nekako nemaju neke energije jer ko sto neko rece nece nikad bit vise prilika za domace igrace nego sada .Do njih je vala meni je svedno ko ce igrat.To mi je isto sto mi je otac rahmetli govorio uci djete skolu zbog sebe da ti bude lakse u zivotu a ako neces ima lopata ima metla ima kramp,ima motika,mistrija e tako i mi njima govorimo a mi smo samo navijaci.Pokuso sam i nogomet ali tu nije bilo salameta dodjes do 30 god i cao.Ja nisam posluso oca a da li ce oni nas do njih je mi smo samo navijaci.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

samocelik je napisao/la: 10 ruj 2024, 12:51 Još se ne zna hoće li Zepsa biti. Moja firma uplatila pola, još garanciju nismo dobili da će biti uopšte
Naravno da će biti.

Do 15.09 traju prijave.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Bezveze pisete. Osim Ahmetspahica, svi ostali su se pokazali na utakmicama seniora. Palackic je imao dvije asistencije u prve dvije utakmice. Hodzic je bio strasan u pripremnim, a i prosle godine je bio solidan kao desni bek. Smajlovic isto. Basic zabio gol na debiju i imao solidnu sezonu u Krivaji.

To ako pricamo o utakmicama. O treningu ja ne mogu suditi. Samo znam da Prguda nije pokazao nista vise nego Basic i Palackic u utakmicama Prve lige FBiH.
BatistutA19

Allgunsblazing je napisao/la: 10 ruj 2024, 13:59 Bezveze pisete. Osim Ahmetspahica, svi ostali su se pokazali na utakmicama seniora. Palackic je imao dvije asistencije u prve dvije utakmice. Hodzic je bio strasan u pripremnim, a i prosle godine je bio solidan kao desni bek. Smajlovic isto. Basic zabio gol na debiju i imao solidnu sezonu u Krivaji.

To ako pricamo o utakmicama. O treningu ja ne mogu suditi. Samo znam da Prguda nije pokazao nista vise nego Basic i Palackic u utakmicama Prve lige FBiH.
Sve sto si to naveo to smo i mi rekli Smajlovic,Hodzic i Basic ok i bio i cak Palačkic ok i za Ahmetspahica receno svi se mi tu slazemo i za Prgudu si u pravu i ja bi mozda Basica vise forsiro kad dodje na onaj neki svij nivo jer je i fizicki dobro gradjen a za ostale vjeruj ne znam ni prezimena ni sta igraju.I ja o treningu ne mogu.pricat nit gledam nit cu gledat i ko god je treniro u bilo kojem klubu i na treningu dodje i do svadja sve je to normalno,dodje u reprezentaciji a da ne dodje u klubovima.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

lineup.png
lineup.png (126.99 KiB) Pogledano 231 put.
Ne mijenjat ništa što ide. Prošle godine smo jbavali Duvnjaku sve što je pokušavao nešto novo, sad Damjana kritikujemo što ne pokušava ništa novo, a pobijeđujemo :lol:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sa ponovo istim sastavom x bi premija bio.
Srce, čast i ponos!
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Falit će Vardo strašno, Prguda ni upola ne može. Ali slažem se sa Zamoranom kad kaže 3 kartona u 4 utakmice je puno..
sale

Post Postao/la sale »

Iskreno i bod bi bio dobar, al gledajuci dolazece gostujuce utakmice ispadne po svemu da nam je ovo "najlakse" gostovanje

Trenutna pozicija na tabeli

Hadzici - 11
Rahic - 12
Tuzla City - 9
Stupcanica - 1
Banovici - 4
Gradina - 7
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nista bod. Moraju ici na pojedu svim silama i gristi.
Ako se budu tako postavili i razmisljali o X, gubimo glat.
Odgovori