Za nas je najbolje kad nas sudije iskaraju(po mogucnosti da nam poniste regularan gol na 0:0) a odigramo solidnu utakmicu i izgubimo. Tu smo nekako svi slozni sve podmirenogaaillc06 je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 16:50 zaista ne znam sta je problem sa ljudima u Zenici. Vecih pesimista i kriticara mislim da ne postoji na ovoj zemaljskoj kugli. Za svakog igraca mi imamo komentar. Nama da Ronaldo dodje mi bi mu nasli zamjerku. Pobijedili smo juce nama ne valja, trazimo mane. Pa u 100 materina ko to danas igra lijepo. Koja korist bi imali da smo juce igrali ko Barselona a da smo izgubili. Spustite malo loptu svi na zemlju, do neki dan nismo znali ni da li cemo vise postojati a danas bi svi da tjerate trenere, da komentarisete igrace, a pola nas u zivotu nije sutnulo loptu. Pisite pozitivne stvari jer napokon je koliko toliko sve krenulo u nekom pozitivnom smjeru da ide. Ako mozete podrzite, ako ne, nemojte ni biti neprijatelji svoga grada i svoga kluba
1. Igraci dobro odigrali(al jebiga ne mozes protiv vise sile)
2. Trener dobro postavio ekipu al jbg visa sila
3. Jebale nas sudije, tacno nam nedaju ovi iz saveza naklatili nam se na kosti
4. Ovi sto bi da sto prije udjemo u PL mogu oplest po savezu
5. Ovi sto finansije ganjaju, na svom proradice inat pa ce nas biti vise na stadionu