NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila. :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila. :mrgreen:
Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Dobro je, izdrzali smo cak 4 kola da ne proglasimo Damjanovica novim Duvnjakom, izlazne juniore Durmisem Karalicem i Hondom i momke sto su dosli sa strane da su novi Hrelja. Svaka nam cast.
CelZen

Post Postao/la CelZen »

Ne bih bio trener kluba ovakve publike ni za 30k mjesečno :D
Šalu na stranu, forum je tu da se diskutuje, ali baš smo publika krajnosti.
Tačno je i to da kad se ovako gleda sa strane, ostaje enigma kako ne možemo angažovati tog potrebnog veznog igrača, ali s druge strane siguran sam da uprava ima itekako valjano obrazloženje i razlog.
Isto tako, moramo biti svjesni kapaciteta rostera koje imamo, ljudi ovo je 1FL, ne možemo očekivati da gledamo Freiburg u najmanju ruku. Ovo je liga u kojoj se igra na rezultat po svaku cijenu, gdje se zanemaruje ljepota igre. Ko traži ljepotu u ovoj ligi, sigurno je neće naći, jer ona ovdje ne stanuje.
Pa jučer se dao gol u trećoj minuti, logično je da se u glavi igrača promijeni pristup igri. Da nije bilo ranog gola, možda bi gledali ljepši fudbal poslije, a ne bi pobijedili. Uvijek biram lošiju igru a dobar rezultat, nego obrnuto.
Sve u svemu dobro je da se diskutuje o igri, o formacijama i sl.nakon svih turbulentnih godina.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Subota 16:30 Hadzici : Čelik :!:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
lion59

Post Postao/la lion59 »

svi u hadzice
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:57
Allgunsblazing je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila. :mrgreen:
Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.
Sto si u problemu sto ne igra Vardo? Pa sto ne igra? Ko je kriv sto ne igra? Zato sto je bilmez 4 kola 3 zuta kartona.Od 8 poluvremena igrao 6 i dobio 3 zuta! Pa jesil ti u vinklu sine 4 kola 3 zuta i problem sto ne igra,nek i ne igra sta ima veze sto ne igra!!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nemoj zajebavati zamorano čovjek drzi 4 kola sam 30 metara prostora na terenu, od vrha 16 do centra SAM!..Zadnji vezni, najgora pozicija za kartone, nema pomoci, nema ga ko zamjeniti, nije on kriv sto mi 18 mjeseci ne mozemo dovesti kritičnu poziciju + napustio Mehić ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Zamorano je napisao/la: 09 ruj 2024, 16:24
Sto si u problemu sto ne igra Vardo? Pa sto ne igra? Ko je kriv sto ne igra? Zato sto je bilmez 4 kola 3 zuta kartona.Od 8 poluvremena igrao 6 i dobio 3 zuta! Pa jesil ti u vinklu sine 4 kola 3 zuta i problem sto ne igra,nek i ne igra sta ima veze sto ne igra!!!
Posteno
Dize se prasina
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

AeroMs33 je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:15 Gdje ste selektori!
Popustite malo.
Nabijate pritisak
niko danima nista pametnije nije napisao
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zamorano je napisao/la: 09 ruj 2024, 16:24
Nek te stid tako pljuvati naseg najboljeg igraca u ova 4 kola
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Plus karton koji je dobio na zadnjoj utakmici je smijesan. Meni jos nije jasno kako niihova decetka nije dobila crveni karton.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: Nemoj zajebavati zamorano čovjek drzi 4 kola sam 30 metara prostora na terenu, od vrha 16 do centra SAM!..Zadnji vezni, najgora pozicija za kartone, nema pomoci, nema ga ko zamjeniti, nije on kriv sto mi 18 mjeseci ne mozemo dovesti kritičnu poziciju + napustio Mehić ekipu.
A zasto je dobio zute,sto je presjecao napade protivnika i pravio pametne faulove ili sto je vuko igrace rukama,prigovarao,mlatara rukama ko da je Dzajic i sad problem sto ne igra? Koga briga sto ne igra bolan,ni jedan opravdani zuti nije dobio.Zato sad odmaraj i hladi se,koga nema bez njeg se mora i moze a nece vala ni faliti kad vec ne moze igrat!
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

zaista ne znam sta je problem sa ljudima u Zenici. Vecih pesimista i kriticara mislim da ne postoji na ovoj zemaljskoj kugli. Za svakog igraca mi imamo komentar. Nama da Ronaldo dodje mi bi mu nasli zamjerku. Pobijedili smo juce nama ne valja, trazimo mane. Pa u 100 materina ko to danas igra lijepo. Koja korist bi imali da smo juce igrali ko Barselona a da smo izgubili. Spustite malo loptu svi na zemlju, do neki dan nismo znali ni da li cemo vise postojati a danas bi svi da tjerate trenere, da komentarisete igrace, a pola nas u zivotu nije sutnulo loptu. Pisite pozitivne stvari jer napokon je koliko toliko sve krenulo u nekom pozitivnom smjeru da ide. Ako mozete podrzite, ako ne, nemojte ni biti neprijatelji svoga grada i svoga kluba
habuba

Post Postao/la habuba »

Truhlo je napisao/la: 09 ruj 2024, 11:29
Ahmetspahić nije dobio pravu priliku, to što sidraša uvede na krilo nije mjerilo. Hajd razumijem dok nisu došli Džanković i Popović, ali jučer je on bio idealan kandidat da se uvede umjesto Mašića na svojoj prirodnoj poziciji.
S ovim za Ahmetspahića se ne slažem. Dobio je priliku, samo što se na terenu pokazao kao da ga boli krc. Niti želje, niti volje niti kojeg klinca. 40 godišnji Isaković udje i ore teren u poredjenju s njim. Ne možeš očekivati šanse non stop a imati dijagnozu bolikrca i ne potrčati 20 minuta, ne otkriti se, mslo mućnuti glavom i otvoriti prostor, ništa, momak je pokazao jedno veliko komulativno ništa kad god je igrao.
Odgovori