NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila.
Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Dobro je, izdrzali smo cak 4 kola da ne proglasimo Damjanovica novim Duvnjakom, izlazne juniore Durmisem Karalicem i Hondom i momke sto su dosli sa strane da su novi Hrelja. Svaka nam cast.
Ne bih bio trener kluba ovakve publike ni za 30k mjesečno
Šalu na stranu, forum je tu da se diskutuje, ali baš smo publika krajnosti.
Tačno je i to da kad se ovako gleda sa strane, ostaje enigma kako ne možemo angažovati tog potrebnog veznog igrača, ali s druge strane siguran sam da uprava ima itekako valjano obrazloženje i razlog.
Isto tako, moramo biti svjesni kapaciteta rostera koje imamo, ljudi ovo je 1FL, ne možemo očekivati da gledamo Freiburg u najmanju ruku. Ovo je liga u kojoj se igra na rezultat po svaku cijenu, gdje se zanemaruje ljepota igre. Ko traži ljepotu u ovoj ligi, sigurno je neće naći, jer ona ovdje ne stanuje.
Pa jučer se dao gol u trećoj minuti, logično je da se u glavi igrača promijeni pristup igri. Da nije bilo ranog gola, možda bi gledali ljepši fudbal poslije, a ne bi pobijedili. Uvijek biram lošiju igru a dobar rezultat, nego obrnuto.
Sve u svemu dobro je da se diskutuje o igri, o formacijama i sl.nakon svih turbulentnih godina.
Šalu na stranu, forum je tu da se diskutuje, ali baš smo publika krajnosti.
Tačno je i to da kad se ovako gleda sa strane, ostaje enigma kako ne možemo angažovati tog potrebnog veznog igrača, ali s druge strane siguran sam da uprava ima itekako valjano obrazloženje i razlog.
Isto tako, moramo biti svjesni kapaciteta rostera koje imamo, ljudi ovo je 1FL, ne možemo očekivati da gledamo Freiburg u najmanju ruku. Ovo je liga u kojoj se igra na rezultat po svaku cijenu, gdje se zanemaruje ljepota igre. Ko traži ljepotu u ovoj ligi, sigurno je neće naći, jer ona ovdje ne stanuje.
Pa jučer se dao gol u trećoj minuti, logično je da se u glavi igrača promijeni pristup igri. Da nije bilo ranog gola, možda bi gledali ljepši fudbal poslije, a ne bi pobijedili. Uvijek biram lošiju igru a dobar rezultat, nego obrnuto.
Sve u svemu dobro je da se diskutuje o igri, o formacijama i sl.nakon svih turbulentnih godina.
Subota 16:30 Hadzici : Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto si u problemu sto ne igra Vardo? Pa sto ne igra? Ko je kriv sto ne igra? Zato sto je bilmez 4 kola 3 zuta kartona.Od 8 poluvremena igrao 6 i dobio 3 zuta! Pa jesil ti u vinklu sine 4 kola 3 zuta i problem sto ne igra,nek i ne igra sta ima veze sto ne igra!!!Truhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:57Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila.
Nemoj zajebavati zamorano čovjek drzi 4 kola sam 30 metara prostora na terenu, od vrha 16 do centra SAM!..Zadnji vezni, najgora pozicija za kartone, nema pomoci, nema ga ko zamjeniti, nije on kriv sto mi 18 mjeseci ne mozemo dovesti kritičnu poziciju + napustio Mehić ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
PostenoZamorano je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 16:24Sto si u problemu sto ne igra Vardo? Pa sto ne igra? Ko je kriv sto ne igra? Zato sto je bilmez 4 kola 3 zuta kartona.Od 8 poluvremena igrao 6 i dobio 3 zuta! Pa jesil ti u vinklu sine 4 kola 3 zuta i problem sto ne igra,nek i ne igra sta ima veze sto ne igra!!!Truhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:57Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila.
Dize se prasina
Nek te stid tako pljuvati naseg najboljeg igraca u ova 4 kolaZamorano je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 16:24Sto si u problemu sto ne igra Vardo? Pa sto ne igra? Ko je kriv sto ne igra? Zato sto je bilmez 4 kola 3 zuta kartona.Od 8 poluvremena igrao 6 i dobio 3 zuta! Pa jesil ti u vinklu sine 4 kola 3 zuta i problem sto ne igra,nek i ne igra sta ima veze sto ne igra!!!Truhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:57Zavisno od forme i protivnika. Nekad ćeš igrati sa dvije šestice u gostima, Talha ili Ali na klupu, nekad sa jednom u tom slučaju Vardo ili taj novi klupa, itd. Povrede, evo kartoni Varde pa smo u problemu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 14:46 Koga izbaciti u tom slucaju iz ekipe? Ali, Talha ili Vardo? A umjesto njih ce igrati neefikasna krila.
-
Plus karton koji je dobio na zadnjoj utakmici je smijesan. Meni jos nije jasno kako niihova decetka nije dobila crveni karton.
A zasto je dobio zute,sto je presjecao napade protivnika i pravio pametne faulove ili sto je vuko igrace rukama,prigovarao,mlatara rukama ko da je Dzajic i sad problem sto ne igra? Koga briga sto ne igra bolan,ni jedan opravdani zuti nije dobio.Zato sad odmaraj i hladi se,koga nema bez njeg se mora i moze a nece vala ni faliti kad vec ne moze igrat!Avenija je napisao/la: ↑ Nemoj zajebavati zamorano čovjek drzi 4 kola sam 30 metara prostora na terenu, od vrha 16 do centra SAM!..Zadnji vezni, najgora pozicija za kartone, nema pomoci, nema ga ko zamjeniti, nije on kriv sto mi 18 mjeseci ne mozemo dovesti kritičnu poziciju + napustio Mehić ekipu.
zaista ne znam sta je problem sa ljudima u Zenici. Vecih pesimista i kriticara mislim da ne postoji na ovoj zemaljskoj kugli. Za svakog igraca mi imamo komentar. Nama da Ronaldo dodje mi bi mu nasli zamjerku. Pobijedili smo juce nama ne valja, trazimo mane. Pa u 100 materina ko to danas igra lijepo. Koja korist bi imali da smo juce igrali ko Barselona a da smo izgubili. Spustite malo loptu svi na zemlju, do neki dan nismo znali ni da li cemo vise postojati a danas bi svi da tjerate trenere, da komentarisete igrace, a pola nas u zivotu nije sutnulo loptu. Pisite pozitivne stvari jer napokon je koliko toliko sve krenulo u nekom pozitivnom smjeru da ide. Ako mozete podrzite, ako ne, nemojte ni biti neprijatelji svoga grada i svoga kluba
S ovim za Ahmetspahića se ne slažem. Dobio je priliku, samo što se na terenu pokazao kao da ga boli krc. Niti želje, niti volje niti kojeg klinca. 40 godišnji Isaković udje i ore teren u poredjenju s njim. Ne možeš očekivati šanse non stop a imati dijagnozu bolikrca i ne potrčati 20 minuta, ne otkriti se, mslo mućnuti glavom i otvoriti prostor, ništa, momak je pokazao jedno veliko komulativno ništa kad god je igrao.