Babic je povrijedjen, niko ne spominje jucer Martunovica jedan od najlosijih izgubio je 15 lopti. Mislim.da Hodzic mora igrati umjesto Rasevica jer je brzi i zna bolje lopte od Rasevica koji samo nabija loptu pravi seoski igracTruhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 10:24Babić je u 15 minuta protiv Goražda oduševio, oduzeo više lopti nego Prguda u par utakmica.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 09:31 Palackic nije odradio 10 treninga od pocetka sezone. Uvijek je u nekim povredama.
Dario mi ima totalno nejasne odluke evo vec drugu utakmicu stoperi po 90 min igraju, a na klupi Amer Hodzic koji sigurno moze korektno zamijeniti Lovru i Rasevica koji oko 70min padnu totalno, a oko tog vremena nam je Travnik zabio gol i jucer Zvijezda pocela prijetit.
Izmjene su totalna fula i jucer bile. Kao da pod pritiskom lose reaguje.
Prguda nista nije pokazao i tu posudbu na zimu vec prekidat, a na to mjesto gurat naseg Babica.
Ako ne izadjemo u rombu u Hadzicima, imat cemo ozbiljnih problema.
Samo da Dario opet ne upadne u crni period šaltanja formacija, igrača, svega i svačega što je imao na proljeće na početku polusezone.
Odlučio se za 4 3 3 i neka to usavršava i piči do kraja, posebno sad kad imamo 4 solidna krilna igrača. Analiza gdje se griješilo, šta može bolje i popravljaj na treningu. Ovo što @redbull kaže ako krene stopama Duvnjaka uništit će i sebe i ekipu, nadam se da do toga neće doći, iako do sad ima manje neke nelogične odluke.
NK Čelik
Re: NK Čelik
- forumaskistanac
Tri boda u Hadžićima i sve je savršeno - naprijed Če!
- limvolikce
Čekaj, hoćeš reći da trener nije uspio uspostaviti autoritet u ekipi, posebno prema juniorima? Taj podatak, ako je tačan (a ne vjerujem da bi ti to izmislio) meni više govori o treneru nego o igračima. Pa kako onda npr. jedan Isaković da sluša upute ako se juniori tako ponašaju? Ne znam kakvi su ostali, ali za Hodžića baš i ne mogu povjerovati, ali ako se dopusti prevelika sloboda, onda svakog može uzeti kurcobolja. Junior mora da je ko vojnik, počne li srati, odmah to otjerati. Na jednom se napravi primjer, ostali sigurno neće ići na taj rizik. Ovaj podatak što si iznio me poprilično iznenadio.laudrup je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:37 Ima slika u pozadini koji navijači ne vide.
Dosta naših juniora ne sluša na treninzima, odgovara starijim, već su zvijezde i sl.
To su vam odgovori na neka pitanja koja gore postavljate i zašto neko nije ušao, a realno je trebao.
Palačkić je bio povrijeđen i nije trenirao 10 dana.
Po meni Hodžić treba i mora igrati, pogotovo pri pozitivnom rezultatu.
Martinović je stvarno bio loš,bruku situacija kad ide po strani ne diže glavu,samo je ubaci čisto reda radi, a iz tih nekih situacija sam siguran da bi dali gol ili dva.Eugen je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:39Babic je povrijedjen, niko ne spominje jucer Martunovica jedan od najlosijih izgubio je 15 lopti. Mislim.da Hodzic mora igrati umjesto Rasevica jer je brzi i zna bolje lopte od Rasevica koji samo nabija loptu pravi seoski igracTruhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 10:24Babić je u 15 minuta protiv Goražda oduševio, oduzeo više lopti nego Prguda u par utakmica.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 09:31 Palackic nije odradio 10 treninga od pocetka sezone. Uvijek je u nekim povredama.
Dario mi ima totalno nejasne odluke evo vec drugu utakmicu stoperi po 90 min igraju, a na klupi Amer Hodzic koji sigurno moze korektno zamijeniti Lovru i Rasevica koji oko 70min padnu totalno, a oko tog vremena nam je Travnik zabio gol i jucer Zvijezda pocela prijetit.
Izmjene su totalna fula i jucer bile. Kao da pod pritiskom lose reaguje.
Prguda nista nije pokazao i tu posudbu na zimu vec prekidat, a na to mjesto gurat naseg Babica.
Ako ne izadjemo u rombu u Hadzicima, imat cemo ozbiljnih problema.
Samo da Dario opet ne upadne u crni period šaltanja formacija, igrača, svega i svačega što je imao na proljeće na početku polusezone.
Odlučio se za 4 3 3 i neka to usavršava i piči do kraja, posebno sad kad imamo 4 solidna krilna igrača. Analiza gdje se griješilo, šta može bolje i popravljaj na treningu. Ovo što @redbull kaže ako krene stopama Duvnjaka uništit će i sebe i ekipu, nadam se da do toga neće doći, iako do sad ima manje neke nelogične odluke.
c'mon likČe
Nije stvar autoriteta, šef ima autoritet.limvolikce je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 12:15Čekaj, hoćeš reći da trener nije uspio uspostaviti autoritet u ekipi, posebno prema juniorima? Taj podatak, ako je tačan (a ne vjerujem da bi ti to izmislio) meni više govori o treneru nego o igračima. Pa kako onda npr. jedan Isaković da sluša upute ako se juniori tako ponašaju? Ne znam kakvi su ostali, ali za Hodžića baš i ne mogu povjerovati, ali ako se dopusti prevelika sloboda, onda svakog može uzeti kurcobolja. Junior mora da je ko vojnik, počne li srati, odmah to otjerati. Na jednom se napravi primjer, ostali sigurno neće ići na taj rizik. Ovaj podatak što si iznio me poprilično iznenadio.laudrup je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:37 Ima slika u pozadini koji navijači ne vide.
Dosta naših juniora ne sluša na treninzima, odgovara starijim, već su zvijezde i sl.
To su vam odgovori na neka pitanja koja gore postavljate i zašto neko nije ušao, a realno je trebao.
Stvar je odnosa između starijih i mlađih igrača, gdje mlađi već misle da mogu igrati svaku utakmicu 90 minuta.
Hodžića ne mislim među tim igračima.
Ima i za to rjesenje: klupa, pa da si Messi. Jbt, tetosis ih od juniora, pratis i aplaudiras na svaki njihov dodir s loptom ma kako los bio. Pozdravljas svaku akciju makar centarsut razbio prozor na Lameli. I sta sad, ono misli da mora da igra? Neces sine, makar Eka igrao na tvom mjestu. Puna podrska strucnom stabu i Upravi kako god rijesili ovu i slicne situacije.
Malo nas navijaca vidi sta se desava na treninzima, kako ko se ponasa i tome slicno. Nama je mjerilo utakmica, pa onda se cudimo ako neki igrac, po nasim kriterijima odigra dobro, sto ga nema na slijedecoj tekmi...I mi trebamo stati na loptu i smanjiti neke teorije zavjere i da neko nesto radi iz sumnjivih pobuda ili neznanja.
Malo nas navijaca vidi sta se desava na treninzima, kako ko se ponasa i tome slicno. Nama je mjerilo utakmica, pa onda se cudimo ako neki igrac, po nasim kriterijima odigra dobro, sto ga nema na slijedecoj tekmi...I mi trebamo stati na loptu i smanjiti neke teorije zavjere i da neko nesto radi iz sumnjivih pobuda ili neznanja.
Samo Čelik zenički !!!
To mi je rekao jedan od najiskusniji igraca Celika jos prije 10 dana ali nisam bas ni smio tako nesto napisat al et kad ti kazes onda je bas istina.laudrup je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 12:19Nije stvar autoriteta, šef ima autoritet.limvolikce je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 12:15Čekaj, hoćeš reći da trener nije uspio uspostaviti autoritet u ekipi, posebno prema juniorima? Taj podatak, ako je tačan (a ne vjerujem da bi ti to izmislio) meni više govori o treneru nego o igračima. Pa kako onda npr. jedan Isaković da sluša upute ako se juniori tako ponašaju? Ne znam kakvi su ostali, ali za Hodžića baš i ne mogu povjerovati, ali ako se dopusti prevelika sloboda, onda svakog može uzeti kurcobolja. Junior mora da je ko vojnik, počne li srati, odmah to otjerati. Na jednom se napravi primjer, ostali sigurno neće ići na taj rizik. Ovaj podatak što si iznio me poprilično iznenadio.laudrup je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:37 Ima slika u pozadini koji navijači ne vide.
Stvar je odnosa između starijih i mlađih igrača, gdje mlađi već misle da mogu igrati svaku utakmicu 90 minuta.
Hodžića ne mislim među tim igračima.
Ovim rijecima Bolje slusaju pjetlici nego ovi juniori i mladi igraci i lakse ih haman naucit akciji nego ove mazdrpane od 18 20 god
Eto vidis da ne mogu, pa nek tjeraju inate i dalje. Ako je ovakva situacija sa izlaznim juniorima, da vec misle da su zvjezde, daleko ce dogurati. Yebem ti mozak takav, imali su generaciju istu takvu ispred sebe, pa nek vide kako su zavrsili.
Suti, radi, treniraj, slusaj sta ti se govori i uci od starijih. Nek budu sretni sto imaju oko sebe ljude koji su igrali po citavoj europi. Ako to ne znas iskoristiti, nemila ti ne gine i prica kako te sjebalo ovo ili ono. Svako za sebe na kraju i igra i trenira, a sansu su svi dobili.
Suti, radi, treniraj, slusaj sta ti se govori i uci od starijih. Nek budu sretni sto imaju oko sebe ljude koji su igrali po citavoj europi. Ako to ne znas iskoristiti, nemila ti ne gine i prica kako te sjebalo ovo ili ono. Svako za sebe na kraju i igra i trenira, a sansu su svi dobili.
Upravu si za ono, premijerligaši mogu dovoditi i dalje igrače koji su slobodni i koji imaju čiste papire. Eno Željo danas doveo Šukilovića. Znaci može.i Bureković ako hoce u PL.Truhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:29 Pretpostavljam da je razlog zašto je izveo Bajramovića taj da ima 2 žuta, da ga sačuva za gostovanje Radniku, neka tamo čiste kartone, Radnički je taraba od ekipe, to bi i sa djecom trebali dobiti.
Ahmetspahić nije dobio pravu priliku, to što sidraša uvede na krilo nije mjerilo. Hajd razumijem dok nisu došli Džanković i Popović, ali jučer je on bio idealan kandidat da se uvede umjesto Mašića na svojoj prirodnoj poziciji.
@avenija igrači razumiju samo novac. Premije, premije, premije, boli njih qrac hoće li doći 2 ili 5 milja protiv Radničkog, to se mi sa navijačke strane ložimo.
Opet nama je potreban dmf ili osmica vise i od 3 Burekovića.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Meni je od tih juniora samo zao malog Hodzica jer mislim da zasluzuje puno vecu minutazu. Vec sam ranije rekao, zadnje dvije utakmice padamo defanzivno nakon 70. minute. Lovro i Rasevic izgube snagu i energiju i idealna zamjena za njih bi bio Hodzic. Eh to je jedina stvar koju zamjeram Damjanovicu.
Opet kad pogledas drugu stranu, mi smo s prelosom igrom dobili rutinski Zvijezdu kuci. I to je veliko. Ova utakmica u Hadzicima nam je prelomna u ovoj polusezoni i sto se tice finansija, a i rezultata i ambicija. S pobjedom dobijamo bas puno u svim segmentima.
Opet kad pogledas drugu stranu, mi smo s prelosom igrom dobili rutinski Zvijezdu kuci. I to je veliko. Ova utakmica u Hadzicima nam je prelomna u ovoj polusezoni i sto se tice finansija, a i rezultata i ambicija. S pobjedom dobijamo bas puno u svim segmentima.
Baš tako, Hadžići su presudni s obzirom da će Stupčanica izgubili veoma mali broj bodova do kraja polusezone, a nama znači pozitivni rezultatski vjetar koji donosi veći kvalitet u igri za nastavak utakmica do kraja polusezone.
-
Iskreno ako Dario nista ne promjeni sto se tice formacije i sistema igre, tj ako nastavi igrat 4-1-4-1 jos bez Varde, ja onda stvarno ne vidim da on kao trener ima perspektivu za nesto vise od ove lige.
Da odmah budem jasan ovo ne znaci da ga tjeram ili da nema moju podrsku ali isto tako ovo juce i ono iz Travnika je mali red flag.
Da odmah budem jasan ovo ne znaci da ga tjeram ili da nema moju podrsku ali isto tako ovo juce i ono iz Travnika je mali red flag.
Srce, čast i ponos!
Gdje ste selektori!
Popustite malo.
Nabijate pritisak
Popustite malo.
Nabijate pritisak
-
3-4 busa za Hadžiće mjera za kvalitetne ludnice
Ovoj ekipi fali još jedna kockica da skroz klikne i da se sve posloži, a ta kockica je solidna prvoligaška šestica ili osmica, da pokriva obe pozicije, nešto kao Vardo može i naprijed i nazad u sredini.Avenija je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 13:00Upravu si za ono, premijerligaši mogu dovoditi i dalje igrače koji su slobodni i koji imaju čiste papire. Eno Željo danas doveo Šukilovića. Znaci može.i Bureković ako hoce u PL.Truhlo je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 11:29 Pretpostavljam da je razlog zašto je izveo Bajramovića taj da ima 2 žuta, da ga sačuva za gostovanje Radniku, neka tamo čiste kartone, Radnički je taraba od ekipe, to bi i sa djecom trebali dobiti.
Ahmetspahić nije dobio pravu priliku, to što sidraša uvede na krilo nije mjerilo. Hajd razumijem dok nisu došli Džanković i Popović, ali jučer je on bio idealan kandidat da se uvede umjesto Mašića na svojoj prirodnoj poziciji.
@avenija igrači razumiju samo novac. Premije, premije, premije, boli njih qrac hoće li doći 2 ili 5 milja protiv Radničkog, to se mi sa navijačke strane ložimo.
Opet nama je potreban dmf ili osmica vise i od 3 Burekovića.
Stvarno bi grehota bilo propustiti ovu šansu, pa yebote pogledajte raspored Stupčanice i naš do direktnog okršaja, mogli bi hladno u tu utakmicu ući sa prvog mjesta, da ne pričamo kakvo ludilo bi se moglo napraviti sa samo pobjedom protiv Radnika u gostima...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.